Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hela85 wrote:u mnie parę razy załączył się alarm bez powodu i to dopiero był stres
liloe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Kurczę to ja chyba wolę, żeby się kilka razy włączył bez sensu niż przegapić ten jeden raz, który wiadomo, że się nie musi zdarzyć. Moje będzie spało w łóżeczku raczej i nie jestem aż taką optymistką jak Krysti i wątpię żebym czuwała przez pierwszy rok życia dziecka
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka robię maskę raz w tyg.przed myciem włosów z oleju lnianego budwigowego najczęściej albo z avocado (budwigowy w kazdej aptece za 19-25zł pół litra) kilka łyżek bo mam długie włosy i nakładam na zwilżone spryskane mgielką solankową Rabka spa minerale z gorvity (otwiera łuski włosa) za grosze, zakładam folie i ręcznik i tak przez min. godzinę do nawet 2-3 śmigam po domu, potem zmywam szamponem, czasem do tego oleju dodaje soku z aloesu albo żelu hialuronowego albo jakiejś odzywki np. tej z alterry , mieszam z tym olejem i nakładam na włosy i tak samo folia ręcznik itd., żeby zobaczyć rezultaty trzeba regularnie stosować przez jakiś czas a olej dobierać do porowatości włosów, moje były wysokoporowate a po tym zrobiły się niskoporowate czyli lśniące i błyszczące, po myciu nawet nie muszę ich czesać tylko wysuszę i same się prostują
Shimmer dzięki spróbuję bo lubię eksperymentować a miałam kilka produktów z tej firmy i były ok,np. tonik wzmacniający do skóry głowy, super i włosy mi po nim rosły jak szalone, a to mydło do włosów to było aleppo, kołtuniło mi włosy strasznie mimo płukanki octowej,skórę wysuszało a teraz to i tak bym nie kupiła bo wojna w Syrii i wiadomo jak to wpływa na te mydła??Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 14:17
Krysti, shimmer_lip, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Hela85 wrote:
Shimmer dzięki spróbuję bo lubię eksperymentować a miałam kilka produktów z tej firmy i były ok,np. tonik wzmacniający do skóry głowy, super i włosy mi po nim rosły jak szalone, a to mydło do włosów to było aleppo, kołtuniło mi włosy strasznie mimo płukanki octowej,skórę wysuszało a teraz to i tak bym nie kupiła bo wojna w Syrii i wiadomo jak to wpływa na te mydła??
Ja teraz odkryłam, że w sklepie w mojej dzielnicy mają tą babuszkę na półce normalniea już chciałam zamawiać z neta i nie powiem kilka rzeczy mi do koszyka wskoczyło
to mydło testowałam jako pierwsze bo mi się straszliwie zapach podoba
i włosy super po myciu, normalnie jak po szamponie
teraz wyciągam jeszcze szampon i odżywkę
a ceny bardzo łagodne dla portfela
Hela85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie tez jest taki sklepik, sporo tam takich nie supermarketowych produktów a nawet czasem tańsze są.
Spadam bo ekipa wraca ze stoku i idziemy na obiad odezwę się wieczorem.
Gosha jakbyś chciała mogę podesłać Ci na priv taki przykładowy jadłospis nie wegański ale z przewagą i możesz sobie modyfikować pod siebieGosha lubi tę wiadomość
-
Jeeeej!! No czy moze byc lepiej?
tata mi wlasnie oznajmil ze mam mu wyslac linka z wozkiem i fotelikiem ktore chce a on mi to kupi
no i odszedl mi wydatek kolejny !!
mantissa, Krysti, KasiaKwiatek, Robotka1, Gosha, Fasia, Hela85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Hela85 wrote:U mnie tez jest taki sklepik, sporo tam takich nie supermarketowych produktów a nawet czasem tańsze są.
Spadam bo ekipa wraca ze stoku i idziemy na obiad odezwę się wieczorem.
Gosha jakbyś chciała mogę podesłać Ci na priv taki przykładowy jadłospis nie wegański ale z przewagą i możesz sobie modyfikować pod siebie
Ja praktycznie nie jem mięsa, tylko białe, tzn drób i tylko piersi z kurczaka... Zamieniam wszystko na rybkiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 15:03
Hela85 lubi tę wiadomość
-
Rudzia ale Ci się Nowy Rok zaczyna:) super:) gratuluję
a Ty jaką bryke wybrałaś dla Sofii??
Hela stokrotne dzieki, ja mam włosy cienkie ale mam ich dużo, przez co muszę myć co dwa dni bo potem sa już brzydkie, spróbuje tego budwigowego na początek:) choć nie wiem czemu ale pomyslałam o oliwie z oliwek:D
a tutaj my z 27 tygodnia:D
poddałam się i dorwałam stacjonarny u mamy więc się chwalę
Lali, Rudzia, Krysti, Gosha, mantissa, Fasia, Hela85, weronika86, KasiaKwiatek, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
ROBOTKA ja sie zdecydowalam na TAKO Baby Heaven Exlusive
plus fotelik Maxi Cosi Cabriofix
O taki: szaro bialy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 15:34
Gosha, Robotka1, Ida, Anka1501, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi się tez ten tako podoba i jedo mi się podobają
czekam na ip, niech sprawdza co jest,poki co lekarza nie ma i sobie jeszcze poczekam pewnie,ale wolę teraz już jutro sama w domu siedzieć i się stresowac albo w weekend...
Rudzia, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny