Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zastanawiam sie czy nie kupic takiego przewijaka w Ikea tylko z bialymi szufladami:
Pozniej mozna przerobic na biurko dla Malej..
co myslicie? Czy lepiej kupic taki zwykly?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 16:20
Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Wlasnie nie wiem czy kupic taka czy zwykly przewijak
z jednej strony ten przyda sie na dluzej bo pozniej moze byc biurkiem
cenowo wychodzi tak samo i dlatego nie moge sie zdecydowac
mialam nie kupowac przewijaka ale skoro nie musze wydawsc na wozek...
hihi
-
Rudzia pomysl czy potem to biurko na pewno będzie funkcjonalne no i czy na pewno niezbedne. Jeśli tak to pewnie, lepiej wziąć takie z druga funkcja niż inne choć pewnie kwotowo wychodzi o wiele drożej już zwykle.
Ją będę mieć część mebli właśnie z tej kolekcji dla malucha:)
Słoneczko mam nie z ikea:) jakieś z allegro, ale dla starszej mam z.ikea. Gadalysmy tu kiedys o tych pożyczkach z ikea i chyba większość stwierdziła że cena nie jest adekwatna do jakości, jakieś takie zwykle i proste a cena wysokaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2015, 16:40
-
Hwesta trzymam kciuki! Bardzo się cieszę, że pojechałaś to sprawdzić. Daj znać co lekarze powiedzą po badaniu
IDA byliśmy własnie z mężem w Manekinie - pamiętam, że nie byłaś zachwycona ? Nie pasowała obsługa czy jedzenie ? Bo ja zamówiłam przepysznego naleśnika, a męża również był bardzo dobry. Także jeśli o mnie chodzi to polecam -
nick nieaktualny
-
Hwesta niestety tak to jest na IP ale przynajmniej Cię przebadają
Ida z częścią się muszę zgodzić - odnośnie obsługi na pewno. My trafiliśmy na pełny lokal. Ludzie nawet później czekali w kolejce przed restauracją żeby dostać wolny stolik. Brudne naczynia na stołach o które uprzątnięcie musiałam prosić kelnerkę, która przechodziła koło nas kilka razy. Trochę wybaczam, bo ludzi całe mnóstwo i widać dość nerwową atmosferę. Kelnerka podeszła do nas jakoś po 10 minutach więc raczej norma. Jedzenie dostaliśmy po kolejnych 10min czyli bardzo szybko. Mój naleśnika był większy od tego zamawianego w Grabówce (ser biały+truskawki). Oni je w inny sposób składająNo nie wiem, ja byłam zachwycona smakiem - ser biały, maliny, mięta i przepyszny sos z prawdziwych malin! cuuuudo
a mąż wziął coś z kurczakiem, fasolą, cebulą i papryką - nie przepadam za wytrawnymi naleśnikami ale ten był naprawdę smaczny. Więc ogólnie rzecz biorąc - pomijając nerwową na początku atmosferę i małe zaangażowanie kelnerek wyszliśmy bardzo zadowoleni
rachunek też jak na nasze wyjścia do restauracji był chyba połowę mniejszy niż zwykle
Jak widać - co klient to opinia więc warto zawsze wejść gdzieś samemu i ocenić. Gusta i smaki są przeróżne. Ale faktem jest, że Grabówka jest jedyna i niepowtarzalna
Militta110816, Ida lubią tę wiadomość
-
Witam w Nowym Roku. My cały dzień w łóżku
Ida u nas też jest manekin i naleśniki są pycha. Nie wiem jak bardzo różnią się wystroje poszczególnych knajp ale u nas jest fajnie wszystko zrobione. Jedna część na taki ala staromodny salon krawiecki a druga jest jakby częścią tramwaju. Naleśniki owszem cienkie ale ja nie jestem w stanie wcisnąć jednej porcji więc nie ma mowy o jakiejś jeszcze sałatce. Jedyny minus to kolejka, w której trzeba chwilę czekać na wolny stolik. Dziewczyny z obsługi na wysokich obrotach dbają o uszczuplanie kolejki. Widocznie manekin manekinowi nie równy.
Hwesta trzymam kciuki. Będzie dobrze. Pewnie przez to, że dzień świąteczny to wszystko tak działa jakby chciało a nie mogło.
Pozdrawiam dziewczyny serdecznie.shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
Kluska ja przyznam szczerze, że najadłam się tym naleśnikiem. Co do wystroju to mi osobiscie się podoba. Fajnie, nowocześnie, czysto. Zupełnie inaczej niż w Conieco które tam było
Kluska ma rację, ze może kwestia teraz świąt i nowego roku weszła w grę i na co dzień obsługa może też inaczej działa, chociaż Ida tam była nie w Święta i coś kulało także ciężko stwierdzić. Ja ogólnie jestem naprawdę zadowolona. Nie wiem jak inne smaki nalesników ale te co my z mężem wzięliśmy były super, szczególnie mój
mąż mi nawet sos podkradał
-
kluska wrote:Jakbyście mogły to wypowiedzcie się na temat termometrów takich na podczerwień. Macie jakieś doświadczenie? Chcemy kupić ale czy one działają sprawnie i ew. jaką firmę możecie polecić?
Kluska jakiś czas temu, któraś z dziewczyn (niestety nie pamiętam która ...) polecała ten model termometru -
http://www.elmedico.pl/product-pol-2856-Termometr-bezdotykowy-ThermoFlash-LX-26-Evolution.html?gclid=CjwKEAiA2JqkBRDshIOY_9eMghkSJABvNd1QAf-DW36WSzkWpXAccEjWxHpvZYNz1LK2FIJiomlSxBoCiZLw_wcB
Nie wiem jaka kwota Cię interesuje. On podobno jest używany w szpitalach. Ma dobre opinie. Sama się nad nim zastanawiam. Cena jak dla mnie jest wysoka ale do przejścia, bo brałam pod uwagę inne w podobnych graniach cenowych. Ten przynajmniej sprawdzony więc pewnie też posłuży kilka latHela85 lubi tę wiadomość