Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka daje rade chociaż robi mi się niedobrze, a została jeszcze godzina.. ale dam rade
Weronika mam to samo niestety.. dlatego tak pytam o te mięśnie, bo już jest kiepsko, a co dalej? Boje się teraz ćwiczyć po założeniu szwu..Robotka1, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Ja mam wciąż 5-5,5, w planach max.10 kg. Jeszcze teraz ta cukrzyca wyszla,wiec uważam na to co jem,mysle ze się uda w 10 kg zamknąć
-
nick nieaktualnyJa sobie teraz wprowadzilam w diete banany ,3 rodzaje platek ,bulki ,wèdline chudą ,greyfruty ,Jajka ,Pomidory ,rybe i warzywa. Od czasu do czasu zjem mandarynki ,jabko .Mleka dwa litry idzie u mnie dziennie plus woda
ser zôlty uwielbiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 09:08
-
FASIA zyjesz tam po tym cukrze...
? Teraz pewnie masz największe jego stężenie... Jak przetrwasz to potem bedzie juz tylko lepiej
A ja jaki sen dzisiaj... Ze urodziłam w 29 tyg... Bez żadnych boli większych itp. A nast dnia dziecko mi w łóżeczku juz siedziało... I mowię do mamy... O MATKO, DZIEWCZYNOM Z FORUM JESZCZE NIC NIE NAPISAŁAM!!! I jak to w śnie... Problem bo nigdzie nie ma internetu itp bla bla bla...Krysti, CzaryMary, KasiaKwiatek, Hela85, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Tak mi sie podoba to lozeczko:
http://allegro.pl/klups-lozeczko-kolonial-ii-szuflada-materac-gpk-i4937944184.html
Materac mam, mnostwo wydatkow odchodzi bo mam fotelik i inne rzeczy dla malej, to moze kupie drozsze lozeczko.Gosha lubi tę wiadomość
-
Lali wrote:Misia ja biore z szuflada, bo zawsze bedziesz miec jakis zapas pampersow, chusteczek i bedziesz miala fajne miejsce zeby to schowac. Bardzo ladne to lozeczko, ja bym brala biale
mysle, ze nie musisz sie sugerowac az tak bardzo pozostalymi meblami. Dzidzius bedzie miec swoj kacik i mozesz go zrobic w bieli lub szarosci.
Lali lubi tę wiadomość
-
Lali wrote:Tak mi sie podoba to lozeczko:
http://allegro.pl/klups-lozeczko-kolonial-ii-szuflada-materac-gpk-i4937944184.html
Materac mam, mnostwo wydatkow odchodzi bo mam fotelik i inne rzeczy dla malej, to moze kupie drozsze lozeczko. -
nick nieaktualnydzieeeeeeeń dooooooo bryyyyyyyyyyy
Fasia mam nadzieję, że dzielnie się trzymasz na tej glukozie. Trzymam kciuki za wyniki.
Gosha chlebek wygląda mega smakowicie:) Ja własnie jem na śniadanie zwykłe kajzerki i nie podchodzą mi w ogóle. taki chlebek to zupełnie co innego.
Powinnam też przejść na jakąś delikatną dietkę a przynajmniej ograniczyć słodycze do minimum bo moja waga już 11 na plusie. te kilogramy odczuwam już bardzo bo z natury jestem mikrusem....
wczoraj zakupiłam dwie koszule do karmienia i szlafrok oraz wieelkie gacie bawełniane i biustonosz do karmienia.
U mnie za oknem dzisiaj piękne słoneczko, które nastraja pozytywnie aczkolwiek temperatura odstrasza żeby wyjść z domku więc plan na dzień dzisiejszy to siedzieć w chatce i grzać młodzieniaszkaKasiaKwiatek, Krysti, Fasia, weronika86, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
ale ładnie za oknem, słonko świeci
Ja jeszcze w wyrku, leżę a mój K już w pracy. Dziś pojadę po staniki bo już tylko tylko jeden pasuje na mnie
Fasia trzym się tamja glukozę robię za tydzień
Wybrałam sobie koszulę do szpitala i dziś zamówię
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Gosha jeszcze 15 minut i wychodzę. Trochę mi niedobrze.. poza tym żyję tylko mi smaka zrobiłaś tym chlebkiem! Niedobra Ty
hihi
Ze szczescia to chyba by z łóżka spadłKasiaKwiatek, CzaryMary, Fasia, weronika86, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:29 tydz 7.7 kg na plusie
moje zamiary przytycia nie wiecej niz 10 kg to mrzonkia plany miałam takie jak Ty max 10-12kg.
Witaski.
Ja dopiero co wstaje,jeszcze klikam z łóżka.BuziakiGosha, Amy lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.