Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nio jak dorwe kompa to poszukam tych materiałów i sklepy poodwiedzam z materiałami,tylko ja ochraniacz na łóżeczko jeszcze bym chciała mam po córci ale różowy myślałam zzeby go obszyc tylko jakimś materiałem pod kolor pościeli i już
-
Robotka1 wrote:P.s. Pewnie przyjdzie czas że i będziemy się dzielić kto będzie chciał numerami telefonów żeby być na.bierzaco gdy nadejdzie czas porodów:)
Z majowkami codziennie po kilka smsow z rozpakowanymi mapami się czytało:)
Nie zawsze i nie każdy ma czad i dostęp do netu więc nie eiem jak wy śle ją osobiście wolałabym Zostawić którejś z was nr telefonu:) -
iwonka1077 wrote:Nio jak dorwe kompa to poszukam tych materiałów i sklepy poodwiedzam z materiałami,tylko ja ochraniacz na łóżeczko jeszcze bym chciała mam po córci ale różowy myślałam zzeby go obszyc tylko jakimś materiałem pod kolor pościeli i już
-
nick nieaktualnyRobotka good idea
chętnie dam numer swój, co prawda mam neta w telefonie więc będę mogła zdawać relację na żywo, ale może się zdarzyć, że czasu będzie mało i łatwiej sms wysłać, chętnie będę też pośrednikiem jakby co bo w sumie mam jeden z późniejszych terminów porodu więc mogę przekazywać w razie Wu newsyFasia, Rudzia, hwesta lubią tę wiadomość
-
Też jestem chętna żeby się nr telefonów wymienić chociaż jedną czy kilkoma z Was
)) super pomysł!
A materiały znalazłamSylvia dzięki
jak uszyję pościel to dam Wam znać jak mi poszło
))
Rudzia, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:z mezem z mezem
bo jest jeszcze w domu. We wtorek juz zjezdza do Legionowa. I ostatni tydzien i juz koniec szkolenia.. a mnie pochlonely te ubranka.. musialam wszystko posortowac.. co rusz do rodzinh jezdzimy, bylismy ogladac dom bo jakies nowe wybudowali i moj sie napalil bo w cenie mieszkania i tak mi leca dni... okej ide spac rano wstaje ide na badania bo mam w czwartek wizyte
-
Fasia wrote:Też jestem chętna żeby się nr telefonów wymienić chociaż jedną czy kilkoma z Was
)) super pomysł!
))
Fasia szyj szyj. Ją uwielbiam robótki ręczne. Jak byłam w ciąży z Gabi to zrobiłam jej na drutach kocyk i 2 sweterki. Maszyny niestety nie mam, ale korci mnie, żeby kupić
Fasia lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Też jestem chętna żeby się nr telefonów wymienić chociaż jedną czy kilkoma z Was
)) super pomysł!
))
-
nick nieaktualny
-
Ze stanikami to ciężko po porodzie może się powiększyć biust bo pokarm dojdzie ja na początku miałam taki jak pod koniec ciąży a później po tygodniu lub dwóch rozmiar więcej
sama mam dylemat jaki rozmiar kupić poczekam chyba do ostatniej chwili w sumie w szpitalu można i bez stanika
Ja miałam zwykły bawełnianyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 21:55
-
Fasia wrote:Czy ja mogę coś pić przed tym badaniem na krzywą ? Tzn teraz wieczorem przed pójściem spać ?? Kładę się koło północy na badanie chcę jechać na 7
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Co do stanika to ja będę kupowała z fiszbinami, bo mam z duże cyce na razu zupełnie mueciutki.
Dziewczyny, ale się napaliłam na te materiały z allegro! Znalazłam przecudny w serduszka z ikei za 1,8zł za 0,1mb. No tak mi się podoba