Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lali wrote:Dziewczyny a jak patrzycie na te kocyki to nie boicie sie, ze te mocne kolory w praniu sie przefarbuja jeden od drugiego? Sama uzywam tych chusteczek lapiacych kolory, ale mimo wszystko jak patrze na kocyki ,to wybieram raczej pastelowe kolorki, zeby w praniu sie nie zepsuly.
Ja zawsze nad tym główkuję, nie tylko jeśli chodzi o kocyki. Z reguły robię pierwszą przepierkę ręcznie i obserwuję czy kolor puszcza czy nie. Jak puszcza, to wtedy z chusteczkami.
Ja też czasami kupuję tam w GEMINI, moje Vitaminer Prenatal + DHA są tam bardzo tanie. Może to rzeczywiście niezły pomysł skompletować tam leki i środki higieniczne.Fajnie, że napisałyście o tym Omegamedzie, muszę zakupić, bo od trzeciego trymestru przydałaby się dodatkowa dawka DHA.
A jeśli chodzi o promocje w Superpharm jest BEpanthen, ale nie wiem ja to w porównaniu do innych cen wychodzi.
Hmm, ale w gazetce Rossmanowej nic nie ma o tych Omegamedach, muszę jutro u siebie zerknąć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 19:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:coś musieli zmienić, jakiś promocyjny rzut bo jakiś czas temu patrzyłam to były ponad 50zł
Fasia 350 zdaje się
Ok, znazlazłam. 250mg
Pytam, bo ja muszę spożywać 1000mg dziennie więc szukam dużej zawartości w jednej kapsułce i niskiej ceny.KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyteż tak zrobię, cały wózek będę odświeżać ale w normalnym proszku, szkoda mi dziecięcego, poza tym jak Mantissa napisała on nie dotyka bezpośrednio dziecka więc nie ma potrzeby. Tylko podusia, kocyk i prześcieradełko w dziecięcym
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia Nio dokładnie też tak będę prala środek tylko w dziecięcym proszku,
A zamiast tego klina to można coś podlozyc pod nogi łóżka i też będzie dobrze poza tym ty masz kosz mojżesza a te kliny to chyba do łóżeczek są tylko ale to już trzeba by było sprawdzićWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 20:16
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś zrobiłam zakupy w aptece Gemini za 320 zł i zostało nam już tylko do kupienia:
-kocyk
-biustonosz do karmienia
-koszula
I mamy wszystkoKasiaKwiatek, Fasia, Lali, CzaryMary, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualnyZyje. Ale za duzo sie u nas teraz dzieje i nie mam czasu i energii na siedzenie na forum
Dostalam 7 reklamowek ciuchow dla mlodego. Musialam to wszystko przejrzec poukladac..
Bylam w smyku ogladac fotelik recaro privia bo tylko ten byl, cena 600zl i moj powiedzial ze to cale gowno za fotelik i on chce Recaro. A niech kupuje. Ale nie ten model bo jeszcze nowszy wyszedl i pewnie na temten sie zdecydujemy. Ok uciekam, za dwa dni bede miala wiecej czasu bo moj we wtorek juz jedzie z powrotem na WarszaweWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 20:19
Fasia, KasiaKwiatek, Angela89, iwonka1077, CzaryMary, mantissa, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
No ja byłam zdziwiona na początku jak pisalyscie o tym klinie:)
Przy córce dwie książki pod nogi lozeczka i po kłopocie;)
Elementy. WóZka pierzemy w zwykłym proszku:)
Bez prZesady:)
A po co cytryna do glukozy? Bierze sue kubek i na jednym wdechu wszystko się lyka u po sprawie:)
Dla mnie gorsze od wypicia było to co się że mną działo potem:)
A i też nie lubię jak ktoś znika na dłużej nie mówiąc ani słowa...
Sama jak ma mnie nie być zawsze.o tym uprzedzam mimo że pewnie nikogo to nie interesuje:)
A ja dziś potwierdziłam zamowienie u Natali:) czekam na realizację
Oki uciekam, mąż wrócił to trzeba się poprzytulac bo jutro znów go nie ma.
Kurcze szkoda że nie mam neta w laptopie bo nie mogę tych wszystkich linkow co wklejacie poogladac na bierzaco:/iwonka1077, Angela89, CzaryMary, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny - to wszystko wypiorę w zwykłym a środek w dziecięcym
Amy nareszcie !! Trzeba było chociaż napisac, że Cię nie będzie, bo od kilku dni się martwiłyśmy ..
Robotka - mnie zawsze interesuje jak piszesz, że Cię nie będzie kilka dni. Przynajmniej jesteśmy spokojniejsze bo wiemy że nas o tym informowałaś
Dziękuję za link do klina. Fakt, że mam kosz mojżesza więc raczej się nie sprawdzi. Coś wymyślę innegoweronika86 lubi tę wiadomość