X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Lali Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam dzis w smyku i h&m i w sumie wyszłam z niczym, body w promocji po 15-20 zl za sztuke to moim zdaniem za drogo. Kocyki jakies beznadziejne w smyku, rozki drogie, reczniki tez..jednak lepiej zamawiac wszystko na allegro.
    Ten recznik babyono ja polecalam, wymiar 100x100 i tak jak iwonka pisala musi byc z dwoch stron taki sam, okropne sa te z niby polarkiem z jednej strony.

liloe, iwonka1077, Fasia lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuupilam pilke :) i czytalam ze cwiczyc krocze na niej mozna poprzez siedzekie na niej w rozkroku i krecenie osemek, ale mam pytanie czy to nie wywola porodu? Troche sie boje tak..

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 13:04

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Rudzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) ja od wczoraj miałam u mamy gości przyjechał wujek z dwuletnia córka i miałam zajecie :) mała taka słodka i kochana ze szkoda było wypuszczać :) mój Wojtus ostatnio zrobił się taki aktywny i silny ze strasznie mi brzuch wypycha i czasem to naprawdę zaboli porządnie. A czasem aż wstyd się przyznac nie wiem czy to mały się wypycha czy mi brzuch twardnieje ale chyba brzuch to by twardnial cały prawda ? A mi tylko miejscami tam gdzie chyba mały siedzi. W ogóle to ostatnio jakiejś znowu obsesji dostalam na punkcie objawów naogladalam się historii o wczesniakach i panicznie się boje żeby się tylko na wcześnie nie pchal ...

relgwn15ds2ncxvn.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a robiła któras glukoze w lux medzie? bo nie wiem czy mam brać swoją, babka mi mówiła zeby być wcześniej aaa o swojej glukozie ani słowa

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Znalazłam w necie po 34 zł za sztukę, myślisz że 4 starczą?

Mysle ze dwa spokojnie wystarcza :) a podasz link tych za 34 zl?

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Lali Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a jak patrzycie na te kocyki to nie boicie sie, ze te mocne kolory w praniu sie przefarbuja jeden od drugiego? Sama uzywam tych chusteczek lapiacych kolory, ale mimo wszystko jak patrze na kocyki ,to wybieram raczej pastelowe kolorki, zeby w praniu sie nie zepsuly.

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

mantissa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liloe dzięki za link do rajstop i gatek, przyda się właśnie zaraz zamówię jeszcze 3 pary :D

link do apteki też zapiszę

Eweliśka ja robię glukozę w medicoverze i też nic mi nie mówili o przynoszeniu swojej więc zakładam, że dają od siebie. Zresztą nawet pojemniczki na mocz też mi zawsze dają. Jak kilka lat temu robiłam glukozę będąc w ciąży z młodą to w przychodni nfz też glukoza była...

Eweliśka lubi tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    http://www.aptekagemini.pl/category/dla-dzieci-i-niemowlat-akcesoria-do-kapieli-okrycia-kapielowe

Myślałam o mniejszej ilości, ale koleżanki córeczka uwielbia siusiać przy wycieraniu i oni dokupowali. Ja generalnie będę większość rzeczy kosmetykowo-wyprawkowych brała w tej aptece, bo biorę też kosmetyki dla siebie i leki bez recepty ze względu na niższe ceny wielu z nich, a powyżej 300 zł dostawa gratis- to mi się na bank uzbiera. Tetrowe pieluchy o gramaturze 140 też mają w dobrej cenie. Proszki do prania, itp też tam mają.

Dzieki za link, tez u nich zamowie te reczniki, ten pomaranczowy piesek, zolty konik i niebieski kotek wydaje mi sie, ze jest troche inny niz moj patrzac na zdjecia, ja mam ten z kaczuszka. One na zdjeciu jakby sie roznia, ja dla bezpieczenstwa bede wybierac w pozostalych wzorach.

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Ida Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 22:54

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek w Medicover dają glukozę tylko się dowiedz czy cytrynę możesz wcisnąć bo u Nas w mieście są dwa centra,w jednym można a w drugim nie.

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 13:27

KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Malinka, w sumie mi cytryna nie potrzebna, pamiętam, że wtedy łyknęłam, mdląco słodkie ale do przeżycia :)

Kurde Liloe!!! Wczoraj kupiłam w aptece omegamed za 58zł nie mogłaś wcześniej? :D ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 19:09

• Fasia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w mieście wszędzie gdzie robiłam krzywą cukrową to trzeba było mieć własną glukozę..

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 13:27

Fasia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale 60 tabsów w rossmanie za te 37zł?

• Fasia Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obejrzałam dziś wózek od mojej przyjaciółki, który dostaliśmy i jestem baaardzo zadowolona :) Świetnie się go prowadzi, ma super wielkie pompowane koła, fajnie skrętne, amortyzatory z tyłu więc jak będę np podjeżdżać pod krawężnik to ten amortyzator fajnie działa. Spacerówka też wygląda super, fajne regulacje oparcia, podstawki pod stópki. Różne odpinane elementy z budy itd żeby mocniej zabudować albo odsłonić dziecko np w lecie. Zabraliśmy wszystko co można było odczepić i teraz tylko muszę to do pralki wrzucić i wózio będzie czekać na Julka :D

Pytanie mam - te elementy z wózka to można prać w zwykłym płynie czy lepiej jak będzie już specjalnie dla dziecka ? Do wyprania mam budę, torbę do wózka, wkład do gondolki itp

A zaraz robimy z mężem listę rzeczy, które już dla Julka mamy. Listę tych, które musimy kupić i listę tych, które chcemy :D

liloe, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
‹‹ 1789 1790 1791 1792 1793 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ