Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bylam dzis w smyku i h&m i w sumie wyszłam z niczym, body w promocji po 15-20 zl za sztuke to moim zdaniem za drogo. Kocyki jakies beznadziejne w smyku, rozki drogie, reczniki tez..jednak lepiej zamawiac wszystko na allegro.
Ten recznik babyono ja polecalam, wymiar 100x100 i tak jak iwonka pisala musi byc z dwoch stron taki sam, okropne sa te z niby polarkiem z jednej strony.liloe, iwonka1077, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
ja od wczoraj miałam u mamy gości przyjechał wujek z dwuletnia córka i miałam zajecie
mała taka słodka i kochana ze szkoda było wypuszczać
mój Wojtus ostatnio zrobił się taki aktywny i silny ze strasznie mi brzuch wypycha i czasem to naprawdę zaboli porządnie. A czasem aż wstyd się przyznac nie wiem czy to mały się wypycha czy mi brzuch twardnieje ale chyba brzuch to by twardnial cały prawda ? A mi tylko miejscami tam gdzie chyba mały siedzi. W ogóle to ostatnio jakiejś znowu obsesji dostalam na punkcie objawów naogladalam się historii o wczesniakach i panicznie się boje żeby się tylko na wcześnie nie pchal ...
-
Dziewczyny a jak patrzycie na te kocyki to nie boicie sie, ze te mocne kolory w praniu sie przefarbuja jeden od drugiego? Sama uzywam tych chusteczek lapiacych kolory, ale mimo wszystko jak patrze na kocyki ,to wybieram raczej pastelowe kolorki, zeby w praniu sie nie zepsuly.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLiloe dzięki za link do rajstop i gatek, przyda się właśnie zaraz zamówię jeszcze 3 pary
link do apteki też zapiszę
Eweliśka ja robię glukozę w medicoverze i też nic mi nie mówili o przynoszeniu swojej więc zakładam, że dają od siebie. Zresztą nawet pojemniczki na mocz też mi zawsze dają. Jak kilka lat temu robiłam glukozę będąc w ciąży z młodą to w przychodni nfz też glukoza była...Eweliśka lubi tę wiadomość
-
liloe wrote:http://www.aptekagemini.pl/category/dla-dzieci-i-niemowlat-akcesoria-do-kapieli-okrycia-kapielowe
Myślałam o mniejszej ilości, ale koleżanki córeczka uwielbia siusiać przy wycieraniu i oni dokupowali. Ja generalnie będę większość rzeczy kosmetykowo-wyprawkowych brała w tej aptece, bo biorę też kosmetyki dla siebie i leki bez recepty ze względu na niższe ceny wielu z nich, a powyżej 300 zł dostawa gratis- to mi się na bank uzbiera. Tetrowe pieluchy o gramaturze 140 też mają w dobrej cenie. Proszki do prania, itp też tam mają.
Dzieki za link, tez u nich zamowie te reczniki, ten pomaranczowy piesek, zolty konik i niebieski kotek wydaje mi sie, ze jest troche inny niz moj patrzac na zdjecia, ja mam ten z kaczuszka. One na zdjeciu jakby sie roznia, ja dla bezpieczenstwa bede wybierac w pozostalych wzorach. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzięki Malinka, w sumie mi cytryna nie potrzebna, pamiętam, że wtedy łyknęłam, mdląco słodkie ale do przeżycia
Kurde Liloe!!! Wczoraj kupiłam w aptece omegamed za 58zł nie mogłaś wcześniej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 19:09
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Obejrzałam dziś wózek od mojej przyjaciółki, który dostaliśmy i jestem baaardzo zadowolona
Świetnie się go prowadzi, ma super wielkie pompowane koła, fajnie skrętne, amortyzatory z tyłu więc jak będę np podjeżdżać pod krawężnik to ten amortyzator fajnie działa. Spacerówka też wygląda super, fajne regulacje oparcia, podstawki pod stópki. Różne odpinane elementy z budy itd żeby mocniej zabudować albo odsłonić dziecko np w lecie. Zabraliśmy wszystko co można było odczepić i teraz tylko muszę to do pralki wrzucić i wózio będzie czekać na Julka
Pytanie mam - te elementy z wózka to można prać w zwykłym płynie czy lepiej jak będzie już specjalnie dla dziecka ? Do wyprania mam budę, torbę do wózka, wkład do gondolki itp
A zaraz robimy z mężem listę rzeczy, które już dla Julka mamy. Listę tych, które musimy kupić i listę tych, które chcemy
liloe, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość