Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:No właśnie oglądałam w sklepie te babyono. One ładnie wpijają wodę? Nie są za szorstkie? W necie widzę, że wychwalają Canpol, ale one jakieś takie cienkie i bardziej to taki polarek niż ręcznik. Co mi doświadczone mamy podpowiedzą?
http://allegro.pl/babyono-okrycie-kapielowe-100x100-kapturek-recznik-i4944447496.html
taki dokladnie mam z obu stron musi taki sam material być -
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Ida piszesz że nie jest ci pościel potrzebna, ale przyjdzie czas że będzie potrzebna.
Ja wole osobiście kupić teraz większość rzeczy nawet mate edukacyjną,pościel,kocyki bo później przyjdzie dziecko na świat nie będę miała ochoty chodzić po sklepach i wybierać, po drugie fundusze będą okrojone bo teraz dostaje 100% pensji później 80%. Jak dla mnie to sporo mniej. A tak rozkładam sobie wszystko na raty w tym miesiącu kupuje to a następnym tamto. Jest to moje pierwsze dziecko nie zawsze kupie to co się przyda ale wole tak niż później w panice jeździć i szukać.
Fasia moje truskawki będą miały czerwony tyłw razie drugiego chłopaka będę go przykrywać czerwoną stroną żeby nie miał truskawkowych kompleksów czy coś
Angela89, Fasia lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Ej, ale nie dzielmy się może tak na dwa obozy - te, które kupują całą wyprawkę teraz i te, które zostawiają coś na potem...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2015, 14:56
Ida, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia dzieki,ze pytasz
czuje się dobrze,ale leżę w sumie od 30 grudnia jak się te skurcze porobily i postanowiłam wstac,bo słabo mi się robi przy pionizowaniu się, chwile polaze i słabo. W środę o pessarze będę rozmawiać, brzuch troszkę twardnieje gdy siedzę ale jest ok
i cos mi ta luteina dowcipna nie służy, rozwolnionko;)
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Shimmer trzeba wyprać matę, jak wszystko dla gluciorów naszych
. Jedno pranie i płukanie w pralce na 30 stopni wystarczy
w proszku lub plynie dla glutków
Kasiu, a inne rzeczy np. kocyki i ręczniki też trzeba wyprać? Bo ubranka już wiem, że tak. Ale chyba wszystko ten pierwszy raz w 30 stopniach wystarczy? Czy nie? A póżniej w ilu stopniach ubranka pierzemy?
Mam pytanie odnośnie glukozy, bo jutro zasuwam, prawdopodobnie.Czy to robi jakąś różnicę, że rozrobię sobie glukozę wieczorem i rano wezmę. Czy powinna być na świeżo. I w ogóle to się w przegotowanej czy mineralnej rozpuszcza, w zimnej da radę czy w ciepłej? I w 250 ml + pół cytryny, tak? Sorki za głupie pytania, po prostu nie chcę jutro o 6 stwierdzić, że nie zdążę, bo mi się glukoza nie chce rozpuścić.
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Dziewczyny czy czerwony kolor na kocyku, taki intesywny nie będzie dla dziecka zbyt drażniący ?? bo tylko tego się boję w tym zestawie granatowo-biały zygzak i czerwony minky
ja dl Ignasia wybiore kolorowe napewno .
Fasia lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:A czemu chcesz glukozę sama rozrabiać? Ja musiałam też się zaopatrzyć w swoją, ale mi ja rozrobili na miejscu. nie wiem jak i nie wiem czym ale po prostu poprosili o torebkę z glukozą, a po 5 minutach przynieśli w kubeczku.
A bo u mnie do przychodni mam już z rozrobioną przyjść, pewnie za dużo roboty dla nich.