Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Czyli u Was wygrywa opcja granatowo-czerwona ?
Nam chyba też się bardziej podoba
Ale czy ta czerwień nie jest zbyt mocna jak dla niemowlaka? tzn taka za bardzo pobudzająca ?
Maaaatko jaki to trudny wybóru tej Makaszki Komplet Minky Kocyk 75x100 Poduszka 30x40 kosztuje 69zł więc jak dla mnie cena ok
Iwonka zestaw szary zygzak a zielony pod spodem mniej mi się podoba, właśnie ten zieloony zygzak mnie urzekł
mi mieta też sie podoba, a co do tego czy cieply czy cienki to musisz przemyslec bo sam materiał minky jest milusi i cieply wiec w lato do wozka to nie bardzo chyba ja bym pozniej ci radziła cieplejsze kupić albo teraz cieple pozniej letnie
ale zamotałam -
Angela89 wrote:Ida piszesz że nie jest ci pościel potrzebna, ale przyjdzie czas że będzie potrzebna.
Ja wole osobiście kupić teraz większość rzeczy nawet mate edukacyjną,pościel,kocyki bo później przyjdzie dziecko na świat nie będę miała ochoty chodzić po sklepach i wybierać, po drugie fundusze będą okrojone bo teraz dostaje 100% pensji później 80%. Jak dla mnie to sporo mniej. A tak rozkładam sobie wszystko na raty w tym miesiącu kupuje to a następnym tamto. Jest to moje pierwsze dziecko nie zawsze kupie to co się przyda ale wole tak niż później w panice jeździć i szukać.Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:My mieliśmy właśnie 100x100 i jak mały miał 4 miesiące to nie umiałam go w to wygodnie zawinąć, za małe było, a on lubił być opatulony. Ale on naprawdę długaśny był haha.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Tak dla mnie jest też bez sensu na początek ale ja kupiłam wielki jeden zestaw. I nie wyobrażam sobie aby kupować to później na raty bo wątpię abym miała czas szukać taki jaki mi odpowiada
-
Ida wrote:Sylvia - ale z tej maty używałaś od pierwszych dni życia Gabi?
Ida lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Dziewczyny czy czerwony kolor na kocyku, taki intesywny nie będzie dla dziecka zbyt drażniący ?? bo tylko tego się boję w tym zestawie granatowo-biały zygzak i czerwony minky
Fasia, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Krysti najlepiej wózek na żywo obejrzeć - bo jak oglądam na stronach to każdy mi się podoba a później przychodzi co do czego jak go dotknę pobujam potarmoszę to niestety mnie nie zadawalają. Najlepiej obejrzeć na żywo niż kupować przez stronę internetową.
-
nick nieaktualny