Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
misia83 wrote:Dobry wieczór
Nie było mnie chyba przez dwa tygodnie i raczej nie jestem w stanie tego nadrobić
Na początek chciałam Wam złożyć spóźnione życzenia wszystkiego najlepszego w nowym roku, zdrowych dzieciaczków i lekkich porodów:)
Ja właśnie dostałam od męża zielone światło na kompletowanie wyprawki. Wy już prawie wszystko macie, a ja tylko używane ciuszki z allegro:(
Następna zguba się znalazła.
Jeśli cię to pocieszy to u mnie też niczego poza używanymi ubrankami nie ma.Jakoś nie mogę się ruszyć z moim, żeby się w końcu do jakichś wózków w sklepie przymierzyć.
Agusiek89 lubi tę wiadomość
-
Lali wrote:Jak uszyc kocyk minky : http://swiatminky.pl/blog/5_Jak-uszyć-kocyk.html
Wydaje sie baaardzo proste
Lali dzięki !! Chyba spróbuję sama to wszystko uszyćwiem, że można kupić ale jakaż będzie frajda jak zrobię sama dla synka kocyk
ale bym się cieszyła
Lali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
misia83 wrote:Ja mam właśnie dylemat z łóżeczkiem. W sypialni mam meble wenge i dodatek czerwonego. Nie ma szans na zmianę całej sypialni. I teraz pytanie czy łóżeczko białe czy biało-szare bo ciemne mi sie nie podoba? Może cos poradzicie??
ale gdybym miala wybierac inny kolor to biale
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Amy to Ty naprawdę zabiegania jesteś. Ja też jutro idę oddać trochę krwii i nie tylko. Ciekawa jestem jak tam moja anemia i jeszcze Crp mam zrobić i zastanawiam się co się stanie jak będzie powyżej normy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2015, 06:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bryy
U mnie jak u Hwesty równe 5 kg na plusie:)
Myślę że spokojnie do około 15 odbije jak przy córce:) czyli bardzo optymalnie:)
Fasia i jak się czujesz? Dajesz radę?
Mi lekarz po wyniku powiedział że mam zajebiste spalanie cukru:D
Tak mi się podoba mój nowy przedpokoj że dziś z tata ciagniemy przedpokoj na górze.i zanim wyjedzie to salon i pokoik malutkiej też zrobi:)
Taki kochany jest że czasem to mi się łza z oku kręci.
Wczoraj zaprosiłem rodziców na obiad i wzięłam ich na imprezę związana z powstaniem warszawskim:)Krysti, Amy lubią tę wiadomość
-
a mnie sie chyba waga zepsula
wczoraj sie wazylam i bylo 7kg na plusie ( niecale) a dzisiaj wchodze a tam 10,5kg na plusie i nie chce byc inaczej
chyba ze kupa ale ze az 3kg? hahahaha
ja dzisiaj do pracki tylko na 2 godzinkipo powrocie mam zamiar zrobic zapas pierogow na luty..jakies 500
hahah i spisac rzeczy jakie juz mam dla Sarci...
Dziewczyny zadam glupie i intymne pytanie..macie problem z trzymaniem moczu? kuzwa jak kaszlne czy kichne to bielizna do wymiany a miesnie cwicze od zawszetakie zboczenie
moje cyce mnie przerazaja wiec karmnik zakupie z tydzien przed terminem..lub dwa i to o 2 rozmiary wiekszy...z duzej miski B/malej C mam teraz F! maz uradowany i tylko za cyce lapieRobotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie ze to nie ma znaczenia ile się przytyje ,znaczenie ma to jak się odzywiamy zdrowo .węglowodany ,Bialko ,dziecko i tak swoje wyciąga co mu potrzebne
dziewczyna znajoma urodzila synka prawie 3 700 wazyl a ona drobna i maly brxuszek miala
a syn klocek :)kazda z nas ma rôzny metabolizm i inaczej ciàze przechodzi ,nie ma co patrzec ktora chce ile przytyc dziewuchy .
-
misia83 wrote:Bardzo mi się podoba to łóżeczko, ale zastanawiam się czy będzie pasowało do wenge:(
http://dino.sklep.pl/nowy/pacyga-Lozeczko-dzieciece-kitty-2013-120x60-szara-myszka-p-14868.html
Misia ja biore z szuflada, bo zawsze bedziesz miec jakis zapas pampersow, chusteczek i bedziesz miala fajne miejsce zeby to schowac. Bardzo ladne to lozeczko, ja bym brala bialemysle, ze nie musisz sie sugerowac az tak bardzo pozostalymi meblami. Dzidzius bedzie miec swoj kacik i mozesz go zrobic w bieli lub szarosci.
Fasia, misia83 lubią tę wiadomość