Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iwonka1077 wrote:hejka
sluchaj nadrobilam was i widze ze masz juz zamówienie od natali chciałam się spytać o jakośc materiału, czy jest ladny gladki czy lekko szorstki w dotyku????
jest bardzo gladki taki milutki w dotyku:) ja jestem zadowolona i moge kazdemuu polecic
Fasia lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:jest bardzo gladki taki milutki w dotyku:) ja jestem zadowolona i moge kazdemuu polecic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 13:06
-
Shimmer - no w zasadzie też tak to sobie tlumaczyłam, że skoro robią to dla dzieci tzn, że się nadają
fajna ta mata ! Taka kolorowa!
)
My mamy wszystko dla dziecka w beżach, bo ta cała wielka paka z Anglii jest właśnie w takiej kolorystyce utrzymana więc jak mam teraz kupić coś w kolorze to mam dylemat
Eweliśka ooo! Dokładniew zasadzie to on jest grafitowo-pomarańczowy ale taki ciemny grafit, w sztucznym świetle myślałam, że to granat mąż się śmieje, że jestem daltonistka
-
iwonka1077 wrote:aha no dzieki bo ja sie zastanawiam czy z neta nie zamówić tylko się zastanawiam jak z jakościa tych materiałow, a ty Fasia zadecydowałas czy gotowiec czy szyjecie tą pościel???
Chciałabym uszyć, bo miałabym mega frajdę, że zrobiłam coś sama dla synka ale z drugiej strony wygodniej jest zamówić i mieć święty spokójWięc pewnie zamówię gotowy .. jeszcze się zastanawiam
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Ja też dzis potwierdziłam zamówienie u Natali:D pościel, ochraniacz i rożek
już się nie mogę doczekać
Ile zapłaciłaś jeśli wolno wiedzieć ?? Pościel czyli poszewka na kołdrę i poduszkę czy wypełnienie też ? -
Hej dziewczyny. To się rozkręciłyście dzisiaj z tym pisaniem.
U mnie dzisiaj -11!!! ale słoneczko piękne świeci. Byłam rano na zakupach ale jakoś takich typowo dzieciowych nie zrobiłam, za to kupiłam sobie śliczne 2 karafki na whiskyw makro za punkty
Dziewczyny napiszcie mi jeśli któraś kupowała ile kosztują pampersy 1 w sklepie???Angela89 lubi tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Ja też dzis potwierdziłam zamówienie u Natali:D pościel, ochraniacz i rożek
już się nie mogę doczekać
a no i sowę bo te sowy mi się przeraźliwie podobają
Eweliśka, Fasia lubią tę wiadomość
-
Ja postanowilam ze drugs poscielke na zmniane uszyje sama dla Malej
to chyba nie moze byc az tak trudne
material bede mogla wybrac taki jaki chce i na pewno bede bardzo dumna jak zrobie cos sama dla corci
sylvia007, Fasia, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Ile zapłaciłaś jeśli wolno wiedzieć ?? Pościel czyli poszewka na kołdrę i poduszkę czy wypełnienie też ?
Bez wypełnienia, z jakims gratisem i przesyłka kurierską 250.
Wydaje mi się że sie opłaca bo najpierw byłam napalona na pościel z jednej ze stron internetowych to mi za poduszkę + koldrę wychodziło 130 i za ochraniacz kolejne 130 a tu mam jeszcze rożko-kocyk bo z jednej strony fuksja minky:D gratis jakis i przesyłke -
Eweliśka wrote:A pościel na zmianę uszyje mi mama, będzie się wzorowała na tej zamówionej a ja kupie materiały w podobnej kolorystyce:)
-
Eweliśka widze, że większość tych zamówień opiewa na kwotę ponad 200zł. Ale są ładne i sama chciałabym się skusić ale jak sobie skompletuję wszystko osobno to wyjdzie mi dużo taniej także ja odpuszczam.
Shimmer na allegro dużo materiałów jest. Tu masz przykład :
http://allegro.pl/listing/listing.php?order=qd&string=materia%C5%82+sowy&bmatch=s0-dz-1209Hela85 lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:A masz jakąś metę na tanie materiały? Bo ja sobie chciałam uszyć ale jak weszłam na stronę jakiejś hurtowni to się okazało, ze podane ceny są za 1/4m materiału i za metr mi wyszło 56 zł!!! To bardziej mi się opłaca czekać na promocję w Ikea
koleżanka ma mi dać namiar jak się spotkamy bo sama zamawiała, ma dojście do jakiś odpadków w sensie akurat takich odpadków które rozmiarem nadają się na pościel noworodka:) lub jak są jakies delikatne skazy i oni to odrzucają, jak dostanę i rzeczywiście wyjdą groszowe sprawy to sie podzielęshimmer_lip, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ponowię pytanie, czy orientujecie się jaka jest cena pampersów 1 w sklepach np. rossman, tesco, lidl??? Ja dzisiaj w makro widziałam w regularnej cenie za niecałe 21zł i nie wiem czy ta cena to ok, czy jeszcze czegoś szukać
Shimmer a co do materiałów to tak jak Fasia pisała na allegro jest duży wybór fajnych i tanich -
sylvia007 wrote:Dziewczyny ponowię pytanie, czy orientujecie się jaka jest cena pampersów 1 w sklepach np. rossman, tesco, lidl??? Ja dzisiaj w makro widziałam w regularnej cenie za niecałe 21zł i nie wiem czy ta cena to ok, czy jeszcze czegoś szukać
Shimmer a co do materiałów to tak jak Fasia pisała na allegro jest duży wybór fajnych i tanich
A te materiały nie wychodzą wcale taniojak mam pościel 2/2,2m to na komplet pościeli muszę mieć 6-7 metrów
plus prąd, nici i mój czas
a w Ikea za 60 zł kupuję zestawy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 13:30