Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida fajny zielony zygzak
) Ja ciągle w kropce co z tym kocykiem zrobić .. letni czy zimowy .. no dylemat życia
chyba przez tą ciążę nie mogę się zdecydować
Ida lubi tę wiadomość
-
Klaudia90 wrote:Piszecie o wadze. Fakt - rośnie mi w zasadzie tylko brzuszek i cycki, ale mimo wszystko od 8 tc do dziś 29 tc przytyłam prawie 10 kg
A nie widać) to tak jak u mnie +8kg a nic nie widać
-
FASIU ja kupilam u Natali kocyk letni bo uznalam ze wtedy bede mogla go uzywac od razu a poza tym juz jeden gruby zimowy kocyk mam
A jesli chodzi o wage to ja jestem 11 kilo na plusie..boje sie ze dobije 20 kioo jak moja mama ale w sumie od 2 tyg waga juz nie rosnie jak szalona jak wczesniej wiec moze bedzie dobrze
U mnie sniezyca za oknem ! I sniegu po kostki.. a juz myslalam ze zimy nie bedzie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 12:30
Fasia lubi tę wiadomość
-
Rudzia no właśnie tak bardziej się skłaniam ku temu letniemu, bo w końcu urodzimy na wiosnę i będzie już tylko coraz cieplej. Pod letni kocyk można dać coś cieplejszego nawet jesienią i jego na góre, a zimowego już wiosną czy latem nie wykorzystam. To może też tak zrobię, dzięki
U mnie też biało. Pewnie nie tak jak u Ciebie ale mnie cieszy taki widok, bo zimę lubię jak jest tak max do -5 i leży śnieg, najbardziej to nie lubię jak sypie i jest w granicach 0 stopni i taka ciapa się robiRudzia lubi tę wiadomość
-
Ja też już czuje od dwóch tygodni więcej przepychanek niż kopniaczków ale też się one pojawiają
Ja mam +10kg jest mi trochę smutno mam nadzieje,że maks w +15 się zamknę do końca marca do terminu hihino i nadzieja ,że szybko to zrzucę
-
Już ponad 3 tyg temu doniosłam L4 do pracy, a dopiero dziś na stronie ZUS pojawiło się ono w zakładce Zaświadczenia Lekarskie ale dalej nie ma info w Zasiłkach kiedy mi kasę dadza .. szlag by ten ZUS trafił
nie znoszę jak dostaję kasę za kazdym razem w innym czasie, nie jestem w stanie przez to nic oszczędzić, ani się zorganizować
-
No u mnie jest na plusie 1 ale snieg ciagle sypie wiec jeszcze temp moze spasc ... a tu jak spadnie to hoho
w swieta u nas bylo przez tydzien chyba minus 12-15 a w Polsce wtedy cieplutko bylo wiec jakas roznica jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 12:39
-
Czkawkę już też chyba ma ,bo od jakiegoś czasu zdarzą się rytmiczne ruchy w jednym miejscu na dole a ,że chyba dalej jest główkowo ułożony to już w ogóle podejrzewam czkawę
takie nie mocne ale wyczuwalne hihi
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia w optyku fjnie się robi
ja rok pracowalam w optyku w saloni potęznym w Jeleniej Gorze ,Optyk wraz z gabinetem okulistycznym .Moim zadaniem bylo dobrac klientowi oprawki i tyle ,resztą juzcsię zajmowaly inne osoby .Ale przeszlam na sklep dziecięcy na przeciwko bo tak się zlozylo ze szefowa miala optyka i sklep dziecięcy na tej samej ulicy
więc poszlam tam
mialam dwie praktykantki pod sobą masakra raz przyszly raz nie haha.
-
liloe wrote:To super, że piszesz. Zapytam koleżankę, czy u nas też robią takie prezenty
, mojej kolezance ktora wychodzila 2 tyg temu nawet na wypisie pediatrycznym slowa o wit nie napisali, a suplementuje sie u wszystkich maluszkow
liloe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Rudzia no właśnie tak bardziej się skłaniam ku temu letniemu, bo w końcu urodzimy na wiosnę i będzie już tylko coraz cieplej. Pod letni kocyk można dać coś cieplejszego nawet jesienią i jego na góre, a zimowego już wiosną czy latem nie wykorzystam. To może też tak zrobię, dzięki
U mnie też biało. Pewnie nie tak jak u Ciebie ale mnie cieszy taki widok, bo zimę lubię jak jest tak max do -5 i leży śnieg, najbardziej to nie lubię jak sypie i jest w granicach 0 stopni i taka ciapa się robi
- masz przecież dla Julka kombinezon
- jak będzie bardzo zimno to możesz to przykryć dwoma letnimi i bedzie jak jeden zimowy
- w wózku masz też na nóżki śpiworek i on też grzeje
- a jak będzie cieplej to letni będzie idealnyFasia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
Shimmer - dzięki
dwa głosy za letnim więc zamawiam - tylko dalej nie wiem jaki kolor hihi
czy ten granatowy zygzak czerwony minky, czy zielony zygza szary minky
Podoba nam się z mężem bardziej ta pierwsza opcja, tylko mąż się boi że ta czerwień jest taka intesywna że Julkowi oczka zniszczymy ..
Krysti - do moich "zadań" w pracy należy cała obsługa od wejścia aż do wyjścia. Nie tylko dobór oprawek ale cała reszta. Ogólnie bardzo dużo pracy ale jestem zadowolonaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 12:55
Rudzia, Krysti lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:FASIU ja kupilam u Natali kocyk letni bo uznalam ze wtedy bede mogla go uzywac od razu a poza tym juz jeden gruby zimowy kocyk mam
A jesli chodzi o wage to ja jestem 11 kilo na plusie..boje sie ze dobije 20 kioo jak moja mama ale w sumie od 2 tyg waga juz nie rosnie jak szalona jak wczesniej wiec moze bedzie dobrze
U mnie sniezyca za oknem ! I sniegu po kostki.. a juz myslalam ze zimy nie bedzie..
sluchaj nadrobilam was i widze ze masz juz zamówienie od natali chciałam się spytać o jakośc materiału, czy jest ladny gladki czy lekko szorstki w dotyku????
A tak w ogóle to Dzień dobry -
Fasia wrote:Shimmer - dzięki
dwa głosy za letnim więc zamawiam - tylko dalej nie wiem jaki kolor hihi
czy ten granatowy zygzak czerwony minky, czy zielony zygza szary minky
Podoba nam się z mężem bardziej ta pierwsza opcja, tylko mąż się boi że ta czerwień jest taka intesywna że Julkowi oczka zniszczymy ..
Krysti - do moich "zadań" w pracy należy cała obsługa od wejścia aż do wyjścia. Nie tylko dobór oprawek ale cała reszta. Ogólnie bardzo dużo pracy ale jestem zadowolonanie dość, że nienawidzę zielonego to jeszcze sama dla Baśki zamówiłam z czerwonym
a kolory nie mogą być złe dla małych oczu bo by chyba nie robili wściekłych zabawek
mi się ostatnio strasznie spodobała ta mata i ona też jest wściekła
http://allegro.pl/tiny-love-duza-mata-edukacyjna-114x106cm-5w1-i4963213401.html
Fasia lubi tę wiadomość