X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek - ja mam zamiar iść na szkołę jak najbardziej. Wiem, że dowiem się tam wielu rzeczy, które później albo wykorzystam albo nie. Jestem zielona w tym temacie także takie wykłady się przydadzą. Co do ćwiczeń to tak jak IDA napisała - u nas jest ich dość sporo. Już mamy dostępny grafik na stronie szpitala.

Ola super ! Cieszę się, że zapytałaś gina :)))) przezorny zawsze ubezpieczony :))

IDA to może ja po prostu jutro tam przyjadę na to spotkanie organizacyjne i spytam na miejscu czy mi pozwolą uczestniczyć czy nie? W sumie daleko nie mam do szpitala, czasu też mam dużo :P

MartaAlvi śliczny brzunio a kg wcale nie tak dużo na + więc nie smutaj :) a co Ty masz za rentę?

Ola89, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry Kochane! ;)

Witamy się po Świętach, Sylwestrze i urlopie. Wszystkim życzymy WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU!!! Dziś pierwszy dzień jesteśmy na zwolnieniu. Muszę iść do szefa, który zapomniał, że miałam pracować do końca grudnia... :/ Ma podobno dla mnie dużo roboty na styczeń, a mnie nie ma i nie będzie ;p Śmiesznie :P

Zwolnienie dostałam ze względu na moje biedne żebra :( No po prostu mega ból... Nie da się siedzieć, leżeć ani chodzić... Chyba zacznę pływać, albo latać hehe. Ból odczuwałam już we wcześniejszych tygodniach, ale teraz jest po prostu czasem aż nie do wytrzymania.

Nie byłam na bieżąco i obawiam się, że nie dam rady Was nadrobić, ale poprzeglądam - obiecuję! :))

A tu my dzisiaj:

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/22f082673b4f.jpg

Życzę MIŁEGO DNIA!!! Przesyłam kopniaczki od Niny ;**

Eweliśka, shimmer_lip, Fasia, KasiaKwiatek, Anka1501, Rudzia, Gosha, Lali, mantissa, Angela89, Krysti, Hela85, misia83, kluska, haneczka lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka spokojnie, mi się do porodu nie spieszy :P Im później tym lepiej nawet chociażby ze względu na remont domu .. Teraz mąż znowu jak wychodzi po 7 to będzie wracać przed 23, a jak Julek sie urodzi to znowu robota stanie, bo będzie chciał być z nami a nie w pracy .. a ja chce się tam jak najszybciej wprowadzić .. czyli przy dobrych wiatrach we wrześniu :(

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:
    Dzień Dobry Kochane! ;)

Witamy się po Świętach, Sylwestrze i urlopie. Wszystkim życzymy WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU!!! Dziś pierwszy dzień jesteśmy na zwolnieniu. Muszę iść do szefa, który zapomniał, że miałam pracować do końca grudnia... :/ Ma podobno dla mnie dużo roboty na styczeń, a mnie nie ma i nie będzie ;p Śmiesznie :P

Zwolnienie dostałam ze względu na moje biedne żebra :( No po prostu mega ból... Nie da się siedzieć, leżeć ani chodzić... Chyba zacznę pływać, albo latać hehe. Ból odczuwałam już we wcześniejszych tygodniach, ale teraz jest po prostu czasem aż nie do wytrzymania.

Nie byłam na bieżąco i obawiam się, że nie dam rady Was nadrobić, ale poprzeglądam - obiecuję! :))

A tu my dzisiaj:

Życzę MIŁEGO DNIA!!! Przesyłam kopniaczki od Niny ;**
    Ale jesteś zgrabna Mamuśka!!!

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia jaki brzuuuuuuunio <3 taka śliczna piłeczka ale już całkiem spora :D

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Ale jesteś zgrabna Mamuśka!!!
    Hehe dzięki, chociaż jedna! Mąż mówi, że wcześniej to byłam jak kotka zwinna, a teraz poruszam się jak hipopotam ;p Niby na żarty, ale przykro się robi.

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi Klaudia śliczne brzuszki! Figurki wzór!

• Ida Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    F

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 23:34

• Klaudia90 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, tak się podniecam. Bo ruchy dziecka nie są to już tylko BUM, BUM tylko takie falowanie ;) Superowe uczucie! <3

KasiaKwiatek, Fasia, mantissa, Krysti, Hela85 lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 wrote:
    Hehe dzięki, chociaż jedna! Mąż mówi, że wcześniej to byłam jak kotka zwinna, a teraz poruszam się jak hipopotam ;p Niby na żarty, ale przykro się robi.
    Ciapnij go po pysiu jak takie głupoty gada :D zajebistą masz figurkę!!!

KasiaKwiatek, Fasia, Klaudia90, Hela85 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia90 ślicznie wygladasz :)

Fasia ja wiem, że czas szybko ucieka ale już tak bardzo chce urodzić okruszka :)

• Ida Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 23:34

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam się czuję jak wielorybek, poruszać się zaczynam jak kaczko/pingwin a mój K mówi do mnie pieszczotliwie Wally...ta orka z filmu Disneya :-D ale widzę w jego oczach radość i miłość, akceptuje mnie i w ogóle mu nie przeszkadza jak teraz wyglądam, rozumie to, a ja mimo tych kg czuję w się z sobą dobrze, uwielbiam mój brzuszek...mimo, że pobolewa tu i tam, śpi się już słabo

Anka1501, Klaudia90, Fasia, Rudzia, shimmer_lip, Hela85 lubią tę wiadomość

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Ciapnij go po pysiu jak takie głupoty gada :D zajebistą masz figurkę!!!
    Haha jak poczuje hipciową moc na pysku to od razu odechce mu się żartów ;p

Fasia, shimmer_lip, KasiaKwiatek, Hela85 lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Fasia - no pewnie, jak tylko Ci zależy to przyjdź i później zdecydujesz czy będziesz chodzić czy nie. A co z tą drugą szkołą, o której kiedyś pisałaś? Rezygnujesz?

Jak by mi się udało w szpitalu to zostanę, a jak nie to pewnie tam pojadę. Co prawda taka konkretna szkoła rodzenia tam też zaczyna się od 31tc ale już od 21tc chyba raz w tygodniu albo i więcej są różne wykłady i z tego co widzialam to program podobny do tego co w szpitalu. Zawsze się czegoś dowiem. Boję się po prostu, że do tego lutego nie dotrwam tzn nie planuję już rodzić ale jest mi coraz ciężej, jak wstaję to czuję ciężar brzucha i ogólnie jakiś dyskomfort także trudno stwierdzić w jakim stanie będę za ponad miesiąc czasu.
    To może się zjawię jutro :) niestety bez męża no ale spytam na miejscu czy pozwolą mi chodzić czy każą zjawić się w lutym

Ida lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Ida Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    h

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 23:35

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Ja tam się czuję jak wielorybek, poruszać się zaczynam jak kaczko/pingwin a mój K mówi do mnie pieszczotliwie Wally...ta orka z filmu Disneya :-D ale widzę w jego oczach radość i miłość, akceptuje mnie i w ogóle mu nie przeszkadza jak teraz wyglądam, rozumie to, a ja mimo tych kg czuję w się z sobą dobrze, uwielbiam mój brzuszek...mimo, że pobolewa tu i tam, śpi się już słabo
    Byliśmy na sylwku na sporej domówce. Pokój do tańców był cały w lustrach. Hehe jak ja śmiesznie wyglądałam, ale jednocześnie słodko. Te ruchy takie, jak piszesz - kaczko-pingwinowate :D Mimo wszystko też uwielbiam swój brzuszek i na razie nie chcę się z nim rozstawać ;)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Ja bym bardzo chciała zeby ten lokator z brzuszka przestał powodować u matki mdłości!!! Kocham tą piczkę małą ale mówiąc szczerze to mam dość. Jedyny czas kiedy się dobrze czuję to tak do 30 min po jedzeniu i w ten sposób już mam +5kg i jutro dostanę mega zjebę od gina :( a chciałam całą ciążę z 7 kg na plusie oblecieć :(
    właśnie jestem online z koleżanką od cukrzycy i ona przytyła przez całą ciążę 2 kg! jutro pytam gina czy mogę przejść na tą dietę i dla swojego zdrowia jak się tylko zgodzi zaczynam. Przez święta się tak rozhulałam. W sumie 5 dni za stołem, a wcześniej gotowanie i próbowanie, a potem dojadanie resztek a potem jeszcze sylwek i nowy rok :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 12:24

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia naprawdę masz super figurkę. Szczupła pupka, uda i tylko brzuszek rośnie :)

Mój mąż też uważa, że wyglądam teraz seksi no i ja sie tam czuję :)) Kocham mój brzuch. Kocham dziecko które w nim jest <3

Od kilku dni tak jak Klaudia pisze - to już nie są kopniaczki tylko normalnie przepychanki pod skórą. Co chwile wychodzi gdzieś jakaś pięta, łokieć, główka lub coś innego. Czasem z dwóch stron - na dole i na górze widać jak się dziecko rozpycha :) Niesamowite! Szczególnie mocno to czuję jak kłade się spać na lewym boku, to Julek jakieś fikołki tam odstawia, mąż się wzrusza za każdym razem i nie może uwierzyć, że Jego i synka dzieli tylko cienka skóra mojego brzuszka <3

Klaudia90, shimmer_lip, Ida, Rudzia, KasiaKwiatek, Hela85 lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Ida Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 07:54

Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

‹‹ 1841 1842 1843 1844 1845 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ