X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:04

KasiaKwiatek, Fasia, mantissa, Hela85 lubią tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8485 wrote:
    odpoczynek

Ale czujesz to jak Ci się spina czy tylko robi się twardszy? Bo ja przeważnie przy zmianie pozycji jak wstaje szybko to twardnieje ale nie czuje ze się spial tylko jak dopiero dotkne to czuje ze jest twardszy i po chwili jest juz miekki

relgwn15ds2ncxvn.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Pewnie u mnie też tak jest :/ W poniedziałek mam wizytę więc za wczasu sobie takie zaświadczenie wezmę, na wszelki wypadek. No ale szkoła zaczyna się jutro, a kolejna tura w połowie lutego .. nie wiem czy uda mi się załapać, bo to ponad miesiąc czekania a różnie może być :/
    Fasia, Ida a Wy jesteście zapisane czy u Was się nie trzeba wcześniej zapisywać do tej szkoły?

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liloe ja wiem, że na początku wszystkim K+D ale tylko przez krótki okres i właśnie na ten okres ze szpitala dawali przy wypisie a potem tylko D się daje.
    Pamiętam tylko, że duże opakowanie było ale nie wiem ile tygodni się daje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 11:52

• Ida Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    F

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 23:33

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia idź na tą szkołę, to nie jest jak w filmach amerykańskich :-) tych ćwiczeń jest mało, bardziej polega to na pokazaniu jakie są, jak ćwiczyć, jak oddychać przy porodzie itp. My mieliśmy tylko jedne zajęcia takie z 10 które były. Reszta to sama teoria...bardzo przydatna szczególnie przy pierwszym dziecku :-)

Ida, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Eweliśka lubi tę wiadomość

• MartaAlvi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam dziewczyny za dzielenie się wiedzą odnośnie tego jakich kosmetyków/maści używać, bo ja też zielonego pojęcia o tym nie mam :) Wasze rady jak zwykle bezcenne <3

Byłam na komisji w ZUSie i dzięki Bogu przedłużyli mi rente na kolejny rok :D Moge sobie spokojnie siedzieć z Malutką do stycznia '16 :D

Dobrze, że mi przypomniałyście o telefonie do szkoły rodzenia, bo znów bym zapomniała! :)

My aktualnie wyglądamy o tak, na wadze +7 :(
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6eed57ecf24e.jpg

KasiaKwiatek, Klaudia90, Ida, shimmer_lip, Eweliśka, Fasia, Gosha, Krysti, Hela85, kluska lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Ida Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Fasia lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia przekonalas mnie za dzwonilam do lekarza :) powiedział ze jak do kilka razy dziennie twardnieje bez żadnego bólu czy uczucia skurczu to może juz tak być w tym tygodniu ciąży i się nie martwić :)

KasiaKwiatek, Ida, Fasia, Gosha, mantissa lubią tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Fasia idź na tą szkołę, to nie jest jak w filmach amerykańskich :-) tych ćwiczeń jest mało, bardziej polega to na pokazaniu jakie są, jak ćwiczyć, jak oddychać przy porodzie itp. My mieliśmy tylko jedne zajęcia takie z 10 które były. Reszta to sama teoria...bardzo przydatna szczególnie przy pierwszym dziecku :-)
    A widzisz ale to też wszędzie inaczej bo w bielańskim jest pół na pół czyli co drugie zajęcia to cwiczenia a co drugie wykłady :) i dlatego się nad strojem zastanawiam :) bo to nie będzie organizacyjne spotkanie tylko z grubej rury lecimy :)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, bo te ćwiczenia przydają się przy porodzie. Ubierać się specjalnie nie trzeba, tylko na te zajęcia gdy się ćwiczy ale to wam grafik dadzą kiedy są. I wtedy to najlepiej legginsy i koszulka.

• Ida Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [QUOTE

• Ida Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U

Fasia lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Dokładnie, bo te ćwiczenia przydają się przy porodzie. Ubierać się specjalnie nie trzeba, tylko na te zajęcia gdy się ćwiczy ale to wam grafik dadzą kiedy są. I wtedy to najlepiej legginsy i koszulka.
    O Jezusie :) mam swoje grube dupsko w leginsy ubrać :) Kasia żeby tylko reszta rodziców nie spierdzieliła na ten widok :D w razie czego powiem, że mi taki jeden Kwiatek kazał :D

KasiaKwiatek, Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wyczytalam, że w moim szpitalu jest Tens dostępny przy porodzie i gaz :D szok normalnie

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi Shimmer spoko w tym towarzystwie wszystkie tak wyglądamy i nikt nie zwróci uwagi :-)

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Lidlu mają być spodnie dresowe po 25zł. Musze kupić bo juz nie mam w czym po domu chodzic :)

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz Lutowki zaczną rodzic i jeszcze trochę i na nas przyjdzie pora :) nie mogę się doczekać :D

‹‹ 1840 1841 1842 1843 1844 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ