Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
8485 wrote:odpoczynek
Ale czujesz to jak Ci się spina czy tylko robi się twardszy? Bo ja przeważnie przy zmianie pozycji jak wstaje szybko to twardnieje ale nie czuje ze się spial tylko jak dopiero dotkne to czuje ze jest twardszy i po chwili jest juz miekki -
Fasia wrote:Pewnie u mnie też tak jest
W poniedziałek mam wizytę więc za wczasu sobie takie zaświadczenie wezmę, na wszelki wypadek. No ale szkoła zaczyna się jutro, a kolejna tura w połowie lutego .. nie wiem czy uda mi się załapać, bo to ponad miesiąc czekania a różnie może być
-
Liloe ja wiem, że na początku wszystkim K+D ale tylko przez krótki okres i właśnie na ten okres ze szpitala dawali przy wypisie a potem tylko D się daje.
Pamiętam tylko, że duże opakowanie było ale nie wiem ile tygodni się dajeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 11:52
-
nick nieaktualnyFasia idź na tą szkołę, to nie jest jak w filmach amerykańskich
tych ćwiczeń jest mało, bardziej polega to na pokazaniu jakie są, jak ćwiczyć, jak oddychać przy porodzie itp. My mieliśmy tylko jedne zajęcia takie z 10 które były. Reszta to sama teoria...bardzo przydatna szczególnie przy pierwszym dziecku
Ida, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Wam dziewczyny za dzielenie się wiedzą odnośnie tego jakich kosmetyków/maści używać, bo ja też zielonego pojęcia o tym nie mam
Wasze rady jak zwykle bezcenne
Byłam na komisji w ZUSie i dzięki Bogu przedłużyli mi rente na kolejny rokMoge sobie spokojnie siedzieć z Malutką do stycznia '16
Dobrze, że mi przypomniałyście o telefonie do szkoły rodzenia, bo znów bym zapomniała!
My aktualnie wyglądamy o tak, na wadze +7
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6eed57ecf24e.jpgKasiaKwiatek, Klaudia90, Ida, shimmer_lip, Eweliśka, Fasia, Gosha, Krysti, Hela85, kluska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia przekonalas mnie za dzwonilam do lekarza
powiedział ze jak do kilka razy dziennie twardnieje bez żadnego bólu czy uczucia skurczu to może juz tak być w tym tygodniu ciąży i się nie martwić
KasiaKwiatek, Ida, Fasia, Gosha, mantissa lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Fasia idź na tą szkołę, to nie jest jak w filmach amerykańskich
tych ćwiczeń jest mało, bardziej polega to na pokazaniu jakie są, jak ćwiczyć, jak oddychać przy porodzie itp. My mieliśmy tylko jedne zajęcia takie z 10 które były. Reszta to sama teoria...bardzo przydatna szczególnie przy pierwszym dziecku
i dlatego się nad strojem zastanawiam
bo to nie będzie organizacyjne spotkanie tylko z grubej rury lecimy
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Dokładnie, bo te ćwiczenia przydają się przy porodzie. Ubierać się specjalnie nie trzeba, tylko na te zajęcia gdy się ćwiczy ale to wam grafik dadzą kiedy są. I wtedy to najlepiej legginsy i koszulka.
mam swoje grube dupsko w leginsy ubrać
Kasia żeby tylko reszta rodziców nie spierdzieliła na ten widok
w razie czego powiem, że mi taki jeden Kwiatek kazał
KasiaKwiatek, Fasia, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny