Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję
Hela, super rozprawka o tych kosmetykach:D Przyda mi się, bo właśnie się zastanawiałam co mieć muszę, a co jest zbędnym balastem. Zaczynamy kompletowaćJeśli macie jakiegoś zaufanego sprzedawcę na allegro od wyprawkowych rzeczy, to podrzućcie mi proszę.
Hela85 lubi tę wiadomość
-
Hela dziękuję !! Wykorzystam wszystko co napisałaś
Ewelcia ja mam świadczenie płacone przez ZUS od września, a na L4 jestem od sierpnia. Komu kazali opłacić to świadczenie za 7 dni ??
Haneczka - witaj seksi mamo !)))
Hela85, haneczka lubią tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Fasia - ja mam własną działalność więc mi
ale Ciebie się to nie tyczy bo skoro to kontynuacja to powinni Ci wypłacić i już
A to nie wiedziałam, że Ty masz swoją działalność. No to pewnie masz w cholerę roboty teraz z nimi, bo znając ZUS to ciagle coś nie pasuje
ja się nie martwię, że mi nie wypłacą tylko kwestia kiedy to zrobią? L4 dostarczone 3tyg temu, a kasy dalej nie ma ... nawet info o niej żadnego -
Haneczka ja też mam z tym problem .. A powiedz mi - chcesz kupić kosmetyki ? Bo jeśli tak to zerknij tu :
http://www.aptekagemini.pl/
Dziewczyny zamawiały już z tej apteki i ja przyznam szczerze, że jak sprawdziłam ceny i nawet jak porównałam z allegro to dużo wychodzi taniej. Zamierzam własnie w tej aptece zaopatrzyć się w niezbędne kosmetyki i inne rzeczy potrzebne dla mnie i dla maleństwa
Natomiast jeśli chcesz jakieś ciuszki kupić to nie pomogęmantissa, Hela85, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Hej hej:) ją na chwilę przyszłam się zameldować
Na 17 jadę na pierwsze zajęcia szkoły rodzenia:)
Dziś cały dzień w rozjazdach byłam, zjedlismy słusznego kebaba ns mieście i dopiero wróciliśmy do domu:)
Hela fajna lista-przepialam:)
Ją też raczej zamowie wszystko w aptece internetowej bo w tych dzieciowych sklepach drozyzna.
Miłego popoludnia:)Lali, Hela85, Fasia, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
Biorąc pod uwagę doświadczenie sprzedawcy,komentarze, niskie ceny oraz szerokość asortymentu w moim rankingu na wyprawkę wygrywa sprzedawca allegro: r_p77
I co ważne, wszystko w cenie jednej przesyłki.
Jak już załaduję do koszyka wszystko to, co niezbędne, pochwalę się ile zabuliłam.Fasia, Hela85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny
Nie wiem jak to zrobie, ale musze nadrobic 80 stron i dopiero dowiem sie co u Was...
ja w sobote wyladowalam na ip, bo mialam bolesne skurcze (jak na okres) co kilkanascie minut i brzuch jak kamien! wystraszylam sie nie na zarty
na szczescie przy przyjeciu (bo oczywiscie zostalam w szpitalu do dnia dzisiejszego) lekarz stwierdzil ze nie ma akcji porodowej. Tylko zagrozenie porodem przedwczesnym. W tym celu od razu dostalam sterydy na plucka dla dziecka.
Na drugi dzien badanie usg i "reczne" i okazalo sie ze moja szyjka od ostatniej wizyty sie zamknela i wydluzyla do 42 mm!!!
Takze teraz mysle ze te sterydy troche na wyrost podane jednak.
To tyle u mnie, teraz ide nadrabiac co tam u Was slychac
ahaaa no i w szpitalu dowiedzialam sie, ze bedziemy mieli syneczkahaneczka, Fasia, mimka84, Gosha, Ewelcia, sylvia007, Hela85, KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZiolko tez miałam akcje ze skurczami w sylwestra,1 stycznia na ip byłam. A po dzisiejszym spotkaniu z lekarzem: szyjka 37 mm- mowil,ze mogli źle zmierzyć w szpitalu, łożysko nisko ale niczym to nie grozi,a skurcze póki nie będą bardzo częste to jest ok,bo widocznie nie skracają juz szyjki. Ale jak się pojawia, to mowil,ze do szpitala jechać bo na pewno będę czula jak będzie cos nie tak i dziecko będzie za szybko chciało na ta stronę brzucha. Co do cukrzycy- mam kontrolować glukometrem przez 2 tyg do następnej wizyty i wtedy podejmiemy decyzje o leczeniu przez diabetologa. Za 2 tyg będę miała usg dokladne,z pomiarami. Nie możemy iść na szkole rodzenia, lekarz twierdzi, że to zbędny wysiłek i ze wszystkiego z internetu się dowiedzieć mogę, a mam się nadal oszczedzac,od czasu do czasu spacer,czasem mogę na zakupy dla malej pojsc,w domu więcej polegiwac niz chodzic,nic nie sprzątać. Generalnie jest dobrze i mowil,ze wszystko będzie ok,ze juz daleko za połowa jesteśmy
nadal magnez 3 razy dziennie, 2 razy dziennie luteina 100 i nospa forte 3 razy dziennie. I tyle
ziolko, Ola89, Hela85 lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Ziolko tez miałam akcje ze skurczami w sylwestra,1 stycznia na ip byłam. A po dzisiejszym spotkaniu z lekarzem: szyjka 37 mm- mowil,ze mogli źle zmierzyć w szpitalu, łożysko nisko ale niczym to nie grozi,a skurcze póki nie będą bardzo częste to jest ok,bo widocznie nie skracają juz szyjki. Ale jak się pojawia, to mowil,ze do szpitala jechać bo na pewno będę czula jak będzie cos nie tak i dziecko będzie za szybko chciało na ta stronę brzucha. Co do cukrzycy- mam kontrolować glukometrem przez 2 tyg do następnej wizyty i wtedy podejmiemy decyzje o leczeniu przez diabetologa. Za 2 tyg będę miała usg dokladne,z pomiarami. Nie możemy iść na szkole rodzenia, lekarz twierdzi, że to zbędny wysiłek i ze wszystkiego z internetu się dowiedzieć mogę, a mam się nadal oszczedzac,od czasu do czasu spacer,czasem mogę na zakupy dla malej pojsc,w domu więcej polegiwac niz chodzic,nic nie sprzątać. Generalnie jest dobrze i mowil,ze wszystko będzie ok,ze juz daleko za połowa jesteśmy
nadal magnez 3 razy dziennie, 2 razy dziennie luteina 100 i nospa forte 3 razy dziennie. I tyle
Superczyli te twardnienia brzucha to juz taka przypadłość w tym okresie ciąży tak jak mój lekarz mówił i nie trzeba się martwić
cieszę się bardzo ze u Ciebie wszystko ok
-
Ola89 wrote:Ale czujesz to jak Ci się spina czy tylko robi się twardszy? Bo ja przeważnie przy zmianie pozycji jak wstaje szybko to twardnieje ale nie czuje ze się spial tylko jak dopiero dotkne to czuje ze jest twardszy i po chwili jest juz miekki
Ola89 lubi tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
8485 wrote:ja czuje jak się napina i wypręża po poru sekudach max 1 min wraca do normy ale w niedziele cala noc mi się napinal ju myslalam ze pojade do szpitala ale się uspokoilo
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:A ja ze się nudze w domu to wzielam 3 kobitki na kreatyne i bede robic rozdzielilam je na za tydzien takze jakis czas zleci i kaski zarobie
Aaa i widziałam ze wstawiłas zdjecie tez innego koloru tego wózeczka, moje i tak skradł serce ten biały!Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosha wrote:Ciesz sie ta przyjemnością, za kilka miesięcy zatęsknisz za nudzeniem sie
Aaa i widziałam ze wstawiłas zdjecie tez innego koloru tego wózeczka, moje i tak skradł serce ten biały!hihi mojemu tez siè podoba
wiadomo zw wozek bialy bede najwyzej przecierac
Gosha lubi tę wiadomość