Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie wróciłam z zakupów. Udało mi się upolować kombinezon dla fasolka i półśpiochy wszystko za pół ceny:
Jak będzie zimno to przykryjemy go grubym kocykiem:psylvia007, Hela85, mimka84, CzaryMary, Gosha, KasiaKwiatek, Krysti, Fasia lubią tę wiadomość
-
A co do bambusa, to ja macałam u koleżanki. Tak mi się spodobało, że kupiłam cały zestaw bambusowy dla małego+ ręczniki kąpielowe dla mnie i dla męża. Pochwalę się bo są śliczne- ręczniczek z kapturkiem:
otulacz:
dwie bambusowe pieluszki:
mantissa, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej kobietki
Dziękuję za kciukaski.
U nas wszystko ok. Mam brać więcej magnezu na te skurcze. Młodzieniaszek ułożony główką w dół, serduszko bije z częstotliwością 140 uderzeń/min., szyjka długa i zamkniętawzięłam zaświadczenie, że mogę uczęszczać na szkołe rodzenia.
Niestety lekarza niepokoi anemia w związku z czym przepisał mi Sorbifer Durules. To tak pokrótce
Mam nadzieję, że u Was wszystko ok. Idę Was nadrabiać
aaaa no i księdza mam już z głowyGosha, mimka84, sylvia007, Ida, Eweliśka, KasiaKwiatek, MartaAlvi, Hela85, Fasia, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:OOO nie musiałam dużo nadrabiać
Ja po zajęciach w szkole rodzenia szybko i na temat organizacyjna - i do domu
Co do mojej wydzieliny dzwoniłam do mojej lekarki mówiła że nigdzie nie przyjmuje ale kazała mi jechać do swojego męża na IP. Pojechałam pokazałam kubeczek z zawartością od razu uspokoił mnie że to nie są wody. Zrobił usg wody są ok, szyjka zamknięta - nawet mnie przetraszył bo powiedział do mojej córki "on" aż spytałam jaki on no i nakierował się i mówi noo córka - ufff.
Później badanie gin. i jak zobaczył ile ze mnie się leje sam się zdziwił i zrozumiał dlaczego u niego jestem. Stwierdził że sporo tego Ph 5 więc znów mnie uspokoił że to nie wody przy wodach wychodzi ph powyżej 7. No i stwierdził że taka moja uroda. Spytał się czy chce dla swojego spokoju aby mnie położyć na oddział ale powiedział że wyglądało by to tak że by trzymali mnie 3-5 dni i kazali liczyć ile wkładek zmieniam. Więc stwierdziłam że nie chce. JESTEM W KOŃCU spokojna.
SuperSame dobre wieści dzisiaj u nas
-
Dziewczyny co do tego bambusa, to tak, żeby was nikt "w bambusa" nie zrobił, ale musicie zdawać sobie sprawę, że to po prostu rzeczy zrobione ze sztucznych włókien celulozowych, do których produkcji użyto bambusa. Jeśli słyszałyście, że rzeczy wykonane z niego mają właściwości antybakteryjne, to niestety jest to zwykły chwyt marketingowy. Piszę o tym, bo moja znajoma kupiła ostatnio pieluszki bambusowe za 29 zł za sztukę, a one naprawdę nie są tyle wart!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 18:34
Ida, KasiaKwiatek, liloe, shimmer_lip, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda - zaświadczenie potrzebne. Przynajmniej tak piszą na stronie www.
Jeśli chodzi o tą moją morfologię, to ja tragedii nie widzę : RBC 3,77 T/l, hemoglobina 11,6g/dl, hematokryt 34,1%. Lekarz powiedział, że te wartości będą jeszcze spadać w związku z czym będę czuć się coraz gorzej no i niestety dzidziuś także. Nie lubię przyjmować farmaceutyków ale chyba jednak się na to żelazo skuszę...
Ida jaki Ty masz piękny brzunio!Haneczka Ty także
-
CzaryMary wrote:Ida - zaświadczenie potrzebne. Przynajmniej tak piszą na stronie www.
Jeśli chodzi o tą moją morfologię, to ja tragedii nie widzę : RBC 3,77 T/l, hemoglobina 11,6g/dl, hematokryt 34,1%. Lekarz powiedział, że te wartości będą jeszcze spadać w związku z czym będę czuć się coraz gorzej no i niestety dzidziuś także. Nie lubię przyjmować farmaceutyków ale chyba jednak się na to żelazo skuszę...
Ida jaki Ty masz piękny brzunio!Haneczka Ty także
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
misia83 wrote:Sylvia u mnnie produkty i sklep sprawdzone, inaczej bym nie kupiła
-
Ida wrote:Właśnie, ja też jestem trochę sceptyczna co do tych bambusowych cudów. Dla mnie bambus wygląda nico inaczej...Nawet same jego włókna. Ale nie znam się tak na tym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2015, 19:01
liloe lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:No tak właśnie podejrzewam...stąd moje nastawienie. To tak fajnie brzmi - kocyk bambusowy. A tymczasem pewnie nie różni się za bardzo od innych. Poza ceną oczywiście
Ech, nie cierpię takiego marketingu.