Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja flanelowych pieluch nie kupuję w ogóle. Są one grubsze niż tetra a z chłonnością bywa różnie. Ale cały czas rozmyślam nad bambusowym pieluszkami - są tak meeeeeeeega mięciutkie i milutkie że jako przytulak mogą dla dzieci służyć. Dotykałam ostatnio taką w sklepie i się zakochałam
Krysti, Hela85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Ja flanelowych pieluch nie kupuję w ogóle. Są one grubsze niż tetra a z chłonnością bywa różnie. Ale cały czas rozmyślam nad bambusowym pieluszkami - są tak meeeeeeeega mięciutkie i milutkie że jako przytulak mogą dla dzieci służyć. Dotykałam ostatnio taką w sklepie i się zakochałam
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia wrote:Fasia mi do tek pory nic się nie wyświetla w tym pieprzonym pue
Zaświadczenie lekarskie mam od 8.12 do 8.01 jutro idę po kolejne a ja dalej nic nie wiem
ani zaświadczenie nie wpisane alni żadnego śladu zasiłku... normalnie NIC!
U mnie też aktualizacja trwa bardzo dlugo ... Dopiero dziś w Zaświadczeniach lekarskich pojawiło się moje ostatnie L4. Natomiast w opcji Zasiłek gdzie jest info kiedy i ile pieniędzy zostanie wypłacone dalej nic nie ma .. W poniedziałek jadę po kolejne L4, a tu dalej kasy za połowę grudnia nie ma ... Opóźnienie jest duże ale może to przez okres Świąteczny i Sylwestra ? Czekam na pt i mam nadzieje, że coś się pojawi w tym czasie, bo jestem już na zero, a od męża nie lubie brać pieniędzyRudzia lubi tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:oo Fasia u mnie ksiadz w sobote bedzie musze jeszcz w gadzety koledowe sie zaopatrzec
Ja mam w nosie, w nic się nie zaopatruję. Najchętniej to bym się zamknęła w pokoju na czas kolędy ale nie chcę taty samego zostawiać ... -
nick nieaktualny
-
Ale u Ciebie Fasia to jest kontynuacja wypłacania świadczenia tak? Dostałaś już jakąś kasę z zusu? Bo u mnie to powinien być pierwszy zasiłek i oczywiście w zusie za każdym razem jak zadzwonię to mam inne informacje
Teraz kazali opłacić ubezpieczenie na 7 dni grudnia w których nie byłam za L4 bo inaczej nie wypłacą świadczenia! Masakra! a i jeszcze oczywiście jakaś baba mi powiedziała że jak było jakieś opóźnienie w płaceniu składek to wypłata świadczenia tez może się przesunąć
Krysti tak. Na allegro widziałam bambusowe o np tutaj: http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=pielucha+bambusowa&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y&bmatch=seng-v6-p-sm-1-dz-1209Krysti lubi tę wiadomość
-
Cześć Mamusie:)
Witam się w nowym roku całkiem sporym brzuszkiem i zimowym nastrojem.To zdjęcia z pełnych 26 tygodni. Dzidziuś szaleje w brzuchu. Już nie umiem sobie wyobrazić dnia bez kopniaków.
Czas tak szybko mi leci, że zaczynam się obawiać, czy zdążę z wyprawką.Widzę, że na czasie jest teraz temat pieluszek. Przyznam, że jeszcze nie zabrałam się za kompletowanie drobiazgów. Póki co skupiłam się na pokoiku dziecięcym. Zamiast naklejki na ścianę wybrałam kolorowe literki i sowy z ręcznie malowanego drewna.
Ślicznie to wygląda na aranżacjach noworodkowych pokoików. Zastanawiam się też nad kupnem fotela do karmienia piersią. Myślicie, że to dobry pomysł, czy zbędny mebel w sypialni?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2015, 11:20
Hela85, Krysti, mimka84, Rudzia, Fasia, Eweliśka, mantissa, Ewelcia, sylvia007, Gosha, KasiaKwiatek, misia83, Klaudia90, kluska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny