Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:niestety w Szwecji jest troche trudniej
jak sie zna szwedzki a nie ma sie doswiadczenia w pracy to mozna zapomniec o niej.. chociaz moze nie zawsze tak jest ale przewaznie..[/
,,,Ja jak prace zaczynalam w Volvo salonie doswiadczenia nie mialam a mowilam ze mamnauczylam się na miejscu .''Nie raz trza isc za swoim glosem i probować:)bo kto nie próbuje to nic nie doswiadczy nawet swoich mozliwosci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2015, 14:44
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy fajnie, że się pojawilaś, bo jakos tak tu smutno bez Ciebie
Średnio z tym Twoim łożyskiem ... to się jakoś na usg sprawdza w jakim ono jest stanie ? W sumie to pewnie tak no bo jak inaczej
Czyli teraz opcja - odpoczywanie ?? Ostatnio miałaś intensywny czas więc może pora trochę zwolnićAmy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliloe wrote:A za rodziną nie tęsknicie? Nie próbowaliście w Polsce czegoś sensownego znaleźć?
Ja osobiście nie chciałabym emigrować właśnie ze względu na rodzinę. Poza tym mi w Polsce bardzo dobrze. Tutaj da się godnie żyć. Najbardziej mnie wkurza, jak słyszę roszczeniowe postawy np. "skończyłem studia i kraj mi nie zapewnia pracy, pora na emigrację, tam jest lepsza kasa". Często gęsto ludzie idą na jakiś kierunek z d..y i oczekują, że jak będą mieli mgr przed nazwiskiem to wezmą ich do pracy. Zero inwencji, zero samodoskonalenia, zero pracy nad sobą, inwestowania w siebie. Tylko narzekanie jak tu w Polsce źle.na skeypie gadamy .My chcemy realizowac nasze marzenia dom skączyc potem pomyslimy o powrocie do Pl
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Ja do Polski raczej juz bym nie wrocila i tak jak Krysti mowi ze to ze jest zle czy cos..ale tutaj inaczej sie zarabia itd i ja bym chyba nie dala rady w Polsce.. jak jade do Polski tp döa mnie wszystko tam jest tanie jak przeliczam na korony.. i ciezko jest sie przestawic wiec jak bym wrocila do PL to pewnie bym zbankrutowala
ja jak do pl pojechalam zdarzylo mi się ze w sklepie po Angielsku do baby i mowie cholera przeciez ja w Pl jestem
Rudzia, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWien ze dziwna.. bo czyta na necie ze lozysko sie powinno stazec dopierk 2 tyg przed terminem? Chyba ze tam tez bzdury pisza...
lekarz byl lekko zaniepokojny.. ale mowil ze skoro wody plodowe sa w normie i przeplywy tez.. to mam sie nie martwic.. ale urodze wczesniej. Nie powiedzial ile lozysko bedzie spelniac swoje funkcje.. mam sprawdzac ruchy i w razie czego przyjezdzac do szpitala.
FASIA usg sprawdza rozwoj lozyskanie wiem czy odpoczywanie mA na to jakikolwiek wplyw.. po prostu taka natura lozyska chyba.. nie wiem sama
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Amy przykro mi
kontroluj tez ciśnienie bo taki 140/80 przy starzeniu łożyska jest niebezpieczne. Mi też kazała obserwować bo mam skoki ciśnienia i plamy na lozysku ale nie jest wstanie potwierdzić wapnienia.
Do tej pory mialam niskie nie przekraczajace 110/70 chyba ze po wysilku typu szybkie chodzenie, wchodzenie po schodach mam jakiez 130/75.
ciekawe czemu to walnienie tak szybko sie pojawilo.. -
nick nieaktualny
-
Liloe prawda
ja Ci powiem, że mam tylko ogolniak skończony a mój technikum i nigdy na brak pracy nie narzekalismy. Ja zarabiam dość dobrze a mój to wogóle sporo ale on jest świetny w tym co robi i my ciągle się doksztalcamy właśnie w tym kierunku gdzie pracujemy. Stać nas, żeby za rok lub dwa kupić mieszkanie za gotówkę. Trzeba szanować swoją pracę i wszystko się da
Hela85, mimka84, Krysti, liloe, Fasia, CzaryMary, hwesta, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny