Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Gosha u mnie od kiedy staram się trzymać diete,tez waga stoi. 52,5 kg czyli 5,5 do przodu. A dziś po sniadanku cukier 90!!!!
KasiaKwiatek, hwesta, Fasia lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Lwica to możemy sobie piątkę przebić...
Właśnie w się zważyłam... +13kg
Mam nadzieję, że przy porodzie magicznie stracę przynajmniej 10
Ja tez, narazie sobie nie żałuje, jem ile mam ochotę i to na co mam ochotę ale po urodzeniu koniec -trzeba bedzie sie opamiętać
AMY -u mnie w rodzince tez nikt nie stosował jakieś specjalnej diety dla karmiący, i dzieciaki sa ok. Ja mam zamiar tez jeść normalnie:) -oczywiście wykluczając alkohol i te inne nie dozwolone-ale podobno lampka wina nie zepsuje mleka od razu ani nie zaszkodzi:)Amy, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyE wysłałam tym, które miałam wśród przyjaciółek mój nr telefonu. I wysłałam też kilka zaproszeń, akceptować i słać swoje numery
chyba, że nie chceta...
Szczurem nie jestem, sms zarzucać nie będę ale mogę pośredniczyć jakby co między belly a porodówką i jakby co liczę na to samoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 10:32
hwesta, Amy, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy co do wielkości brzucha, to już na naszym etapie można przez brzuch dzidzie wyczuć i że teraz to on powinien już rosnąć coraz bardziej bo i dzidzia coraz wieksza to taka teoria, bo w praktyce to różnie z tym bywa. Mój brzuch od miesiąca stoi w miejscu i ani centymetra nie urósł i dlatego ginka to skomentowała, ale powiedziała, że skoro ruchy ok to nic złego w tym nie widzi. A jak mi badała brzuch to Ninka jej tyłek wypieła do pogłaskania
Amy, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Amy co do wielkości brzucha, to już na naszym etapie można przez brzuch dzidzie wyczuć i że teraz to on powinien już rosnąć coraz bardziej bo i dzidzia coraz wieksza to taka teoria, bo w praktyce to różnie z tym bywa. Mój brzuch od miesiąca stoi w miejscu i ani centymetra nie urósł i dlatego ginka to skomentowała, ale powiedziała, że skoro ruchy ok to nic złego w tym nie widzi. A jak mi badała brzuch to Ninka jej tyłek wypieła do pogłaskania
No ja już wypinający tyłek długo widzęwięc się nie martwię
-
nick nieaktualny
-
Gosha wrote:Wow!!! Iwonka ale czad! Super brzusio!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 10:40
-
Amy wrote:No ja już wypinający tyłek długo widzę
więc się nie martwię
Iwonka a Twój gruszek superowy!!!iwonka1077, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny