Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:No nie wiem czy tak nie widać... ale najbardziej to moją głowe i psyche boli
Bardzo mi się nie podoba, że ta waga rośnie w takim tempie.. niech se rośnie, ale jak tak dalej pójdzie to na koniec będę miała +20 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej. Dzisiaj sobota, a Wy tak produkujecie.
Wiecie, że przez ta całą sytuację na forum to spać nie mogłam, niby jesteśmy dla siebie obce, a tak się zwiazałyśmy( przynajmniej ją to tak odbieram), że takie akcje są szokujące.
Zmieniając temat, nawet wam wczoraj nie napisałam co tam po wizycie przez tego trolla, a więc szejka się trochę skróciła, ale na razie mieści się w normie, mam dalej brać wszystkie leki i w razie częstszych skurczy dzwonić do gin i do szpitala. Ginka powiedziała, że mój brzuch wydaje jej się troszkę przy mały, ale skoro dzidzia sobie w nim fika często, to czepiać się nie będzie i usg mam mieć 26.01. A i zabronił mi jakichkolwiek skłonów do przodu, bo zobaczyła jak buty sobie zakładam na stojącowięc drogi Panie siadamy przy zakładaniu obuwia
Amy, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
...[/QUOTE]
tylko na prywatnym forum taki szczur nie będzie miał nawet odwagi pisnąć bo dostanie kopa w dupke:D a adminem będziemy MY i nikt oprócz nas nie będzie o forum decydował
mam neta nareszcie stacjonarnego. ale teraz spadam młodej okularki kupićpojawię się potem:)
HELA gdyby miała usunięte konto tutaj to może by nas na fejsie znalazła żeby się skontaktować??
myślę że to dobra pora aby powymieniać się numerami telefonów, kontakt się już na pewno przyda:)Amy, KasiaKwiatek, iwonka1077, sylvia007, CzaryMary, weronika86, Eweliśka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny