X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Dzisiaj o 12 na Polsat Cafe Porody :-)
    kasia a mozna to ogladac gdzie indziej z zagranicy? na you tube np? musze sprawdzic jak bede miala dostep do laptopa

wracajac do tematu trolla..kurwa mac! co za menda! gosha powinna wyslac do nas wiadomosci prywatne z nickiem tej osoby a my sie zobowiazujemy zachowac w tajemnicy :D nie wypowiadac sie o niej na forum czy przejsc bez tej osoby na forum prywatne..bo jesli nie wiemy kto jest trollem to forum prywatne traci na sensie :(

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha to te moje na te przepowiadajace wygladaja,ale czy to nie za wcześnie? Stresuja mnie:(

Amy, Gosha lubią tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    kasia a mozna to ogladac gdzie indziej z zagranicy? na you tube np? musze sprawdzic jak bede miala dostep do laptopa

wracajac do tematu trolla..kurwa mac! co za menda! gosha powinna wyslac do nas wiadomosci prywatne z nickiem tej osoby a my sie zobowiazujemy zachowac w tajemnicy :D nie wypowiadac sie o niej na forum czy przejsc bez tej osoby na forum prywatne..bo jesli nie wiemy kto jest trollem to forum prywatne traci na sensie :(
    Gosha? A dlaczego ja?! ;) jak ja nie wiem... Bo skąd, hihi

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Gosha to te moje na te przepowiadajace wygladaja,ale czy to nie za wcześnie? Stresuja mnie:(
    Sory za polubienie. Przepowiadajace skurcze moga juz byc od 20 ktoretos tygodnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 09:10

• Gosha Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:

Przekazałam tylko co mi lekarz powiedział... I opisałam mój przypadek, dzidzia zdrowa, szyjka długa i zamknięta lekarz mówi ze nie powinnam sie tym martwić dopóki skurcze nie beda regularne i zaufać bardziej naturze... Ona wie co robi :)

hwesta, weronika86 lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha moja szyjka 37 mm i zamknieta wiec tez ok, mierzona w środę. Pewnie tak- natura wie co robi,a stresem nie pomagam na pewno. I moje dziecię tez nóżkami do dołu bylo w srode.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 09:15

Gosha lubi tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteście na innym forum? Gdzie..? :(

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha tu są wszyscy

Gosha lubi tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadłam śniadanie wiec idę poodkurzać czy cos, cukier przez godzine palić ;) na spacerek nieee... Jeszcze zimno :)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    Gosha? A dlaczego ja?! ;) jak ja nie wiem... Bo skąd, hihi
    sorki pojebaly mi sie nicki :D

Amy, Gosha lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czekam na pierwszy wynik naczczo glukozy i za pol godziny pije ten napój blee

• Jaga Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej słonka
    Wstałam z okropnym bolem głowy , zatok i oczu. Katar ropny więc zapalenie zatok murowane. Syn wczoraj się przytulał do mnie za bardzo bo i on wstał z katarem i pokasłuje. Dzisiaj nie wychodze z łóżka , nie ma mowy. Tylko kto koło mnie bedzie biegał? Mąż mówi ze go nogi bolą i też się nie bardzo czuje więc pewnie w praniu wyjdzie tak, że bede to ja latała koło nich :(

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga herbata z cytryna miod czosnek i łóżko :-( aby was do końca nie rozlozylo taka pogoda zmienna ..

Jaga lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam przepowiadające, od około 20 tygodnia. Pisałam już o tym, lekarz mnie uspokoił, kazał brać magnez i nospę jakby bolało ale nospy nie wzięłam jeszcze ani razu...po prostu nie są dla mnie bolesne a szyjkę mam łabędzią 44mm więc na razie nie panikuję. Wizyta w czwartek i zobaczymy jak teraz...bo ostatnio zaczęło mnie kuc w pipce.
    Ja to odczuwam już generalnie tą ciążę, plecy bolą, w nocy duszno, zadyszka, kuje pod żebrami...jeszcze kuźwa czekam na skurcze łydek do kompletu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 09:45

Amy lubi tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika zalezy jakie u Was sa rozmiary bodów, mowia ze drugie dziecko jest zwykle wieksze niz pierwsze :P wiec moze 62??

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek mnie też w ledzwiach lupie,a chodzę bardzo mało, z cyckow mi cieknie, ze z wkładkami śpię żeby codziennie koszuli nie zmieniac,brzuch boli... jeszcze chociaż 2 miesiące wytrzymac

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się dzisiaj obudziłam z poczuciem że choroba się jakaś rozkręca :/ ale może do końca się nie rozłożę :)

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kluska wrote:
    Eweliśka jak możesz to podeślij mi na priv info Heli o liście produktów linomagu.

A proszę Cię bardzo:
    Z LINOMAG polecam:
    -linomag maść, podstawa, bardzo dobra z super składem, można delikatnie smarować pupencje po każdej kupce rzadkiej http://www.aptekagemini.pl/linomag-masc-0-2-g-1g-30g.html
    -linoderm plus z allantoiną maść lub lino derm z pantenolem krem ,również może być na pupcie i całe ciałko dla suchej zaczerwienionej i odparzonej skóry-ja nie używałam ale mają dobre składy
    -linomag płyn na skórę łuszczącą, z problemami, potówkami itp., bardzo dobry, warto mieć w razie co a jak nie na maluchu to na dorosłych tez działa cuda http://www.doz.pl/apteka/p8045-Linomag_plyn_na_skore_70_g
    -linomag olejek do kąpieli http://sklep.ziololek.pl/6,linomag-olejek-do-kapieli(niby bardzo wychwalany ale mnie w nim parafina nie uzeka,poza nia skład bdb)
    -linomag krem bobo a+e ochronny jak na dwór idziemy http://sklep.ziololek.pl/1,linomag-bobo-ae-krem-ochronny
    Można teraz kupić tam na stronie ziołotek wyprawkę Krem z cynkiem, olejek do kapieli i krem bobo a+e za 27 zł wystarczy dokupić maść i więcej nie trzeba http://sklep.ziololek.pl/122,kup-wyprawke-1-kliknieciem
    Od siebie: moi ulubieńcy i mam zawsze w domu to maść ta pierwsza w tubce i płyn na skórę.
    Dla mam polecam od nich krem na sutki,krem pod oczy ,krem nagietkowy do pyszczka, krem do stóp,wszystko tanie i przyjemne w stosowaniu.

Sama wczoraj korzystałam z tej listy bo robiłam zakupy w Gemini... Wiecie, tak wrzucałam do tego koszyka różne pierdoły i wyszło mi 250zł! Aż się za łeb złapałam i już chciałam wywalać conieco z tego koszyka, ale mąż mnie ochrzanił że i tak będę musiała to kupić i tak więc mam nie świrować :P

A ja witam się w 7 miesiącu!! <3

Znów się dziś ważyłam i kuźwa już mam +8!! Czemu ta cholerna waga mi tak szybko rośnie to nie wiem :( Moja dieta cały czas jest taka sama, a wręcz ograniczyłam mocno słodycze i nie pije słodzonych napoi! :( Załamka

Amy, KasiaKwiatek, kluska, CzaryMary, misia83, misia83, weronika86, Ida, Fasia lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martuś ale u ciebie 7 nie było widać, więc myślę, że ten kg też nie zrobił wielkiej różnicy :)

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie wiem czy tak nie widać... ale najbardziej to moją głowe i psyche boli :(
    Bardzo mi się nie podoba, że ta waga rośnie w takim tempie.. niech se rośnie, ale jak tak dalej pójdzie to na koniec będę miała +20 :(

mantissa lubi tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
‹‹ 1917 1918 1919 1920 1921 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ