Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaKwiatek wrote:Dzisiaj o 12 na Polsat Cafe Porody
wracajac do tematu trolla..kurwa mac! co za menda! gosha powinna wyslac do nas wiadomosci prywatne z nickiem tej osoby a my sie zobowiazujemy zachowac w tajemnicynie wypowiadac sie o niej na forum czy przejsc bez tej osoby na forum prywatne..bo jesli nie wiemy kto jest trollem to forum prywatne traci na sensie
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:kasia a mozna to ogladac gdzie indziej z zagranicy? na you tube np? musze sprawdzic jak bede miala dostep do laptopa
wracajac do tematu trolla..kurwa mac! co za menda! gosha powinna wyslac do nas wiadomosci prywatne z nickiem tej osoby a my sie zobowiazujemy zachowac w tajemnicynie wypowiadac sie o niej na forum czy przejsc bez tej osoby na forum prywatne..bo jesli nie wiemy kto jest trollem to forum prywatne traci na sensie
jak ja nie wiem... Bo skąd, hihi
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Gosha to te moje na te przepowiadajace wygladaja,ale czy to nie za wcześnie? Stresuja mnie:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 09:10
-
hwesta wrote:Gosha to te moje na te przepowiadajace wygladaja,ale czy to nie za wcześnie? Stresuja mnie:(
Przekazałam tylko co mi lekarz powiedział... I opisałam mój przypadek, dzidzia zdrowa, szyjka długa i zamknięta lekarz mówi ze nie powinnam sie tym martwić dopóki skurcze nie beda regularne i zaufać bardziej naturze... Ona wie co robihwesta, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha moja szyjka 37 mm i zamknieta wiec tez ok, mierzona w środę. Pewnie tak- natura wie co robi,a stresem nie pomagam na pewno. I moje dziecię tez nóżkami do dołu bylo w srode.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 09:15
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej słonka
Wstałam z okropnym bolem głowy , zatok i oczu. Katar ropny więc zapalenie zatok murowane. Syn wczoraj się przytulał do mnie za bardzo bo i on wstał z katarem i pokasłuje. Dzisiaj nie wychodze z łóżka , nie ma mowy. Tylko kto koło mnie bedzie biegał? Mąż mówi ze go nogi bolą i też się nie bardzo czuje więc pewnie w praniu wyjdzie tak, że bede to ja latała koło nich -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeż mam przepowiadające, od około 20 tygodnia. Pisałam już o tym, lekarz mnie uspokoił, kazał brać magnez i nospę jakby bolało ale nospy nie wzięłam jeszcze ani razu...po prostu nie są dla mnie bolesne a szyjkę mam łabędzią 44mm więc na razie nie panikuję. Wizyta w czwartek i zobaczymy jak teraz...bo ostatnio zaczęło mnie kuc w pipce.
Ja to odczuwam już generalnie tą ciążę, plecy bolą, w nocy duszno, zadyszka, kuje pod żebrami...jeszcze kuźwa czekam na skurcze łydek do kompletu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 09:45
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kluska wrote:Eweliśka jak możesz to podeślij mi na priv info Heli o liście produktów linomagu.
A proszę Cię bardzo:
Z LINOMAG polecam:
-linomag maść, podstawa, bardzo dobra z super składem, można delikatnie smarować pupencje po każdej kupce rzadkiej http://www.aptekagemini.pl/linomag-masc-0-2-g-1g-30g.html
-linoderm plus z allantoiną maść lub lino derm z pantenolem krem ,również może być na pupcie i całe ciałko dla suchej zaczerwienionej i odparzonej skóry-ja nie używałam ale mają dobre składy
-linomag płyn na skórę łuszczącą, z problemami, potówkami itp., bardzo dobry, warto mieć w razie co a jak nie na maluchu to na dorosłych tez działa cuda http://www.doz.pl/apteka/p8045-Linomag_plyn_na_skore_70_g
-linomag olejek do kąpieli http://sklep.ziololek.pl/6,linomag-olejek-do-kapieli(niby bardzo wychwalany ale mnie w nim parafina nie uzeka,poza nia skład bdb)
-linomag krem bobo a+e ochronny jak na dwór idziemy http://sklep.ziololek.pl/1,linomag-bobo-ae-krem-ochronny
Można teraz kupić tam na stronie ziołotek wyprawkę Krem z cynkiem, olejek do kapieli i krem bobo a+e za 27 zł wystarczy dokupić maść i więcej nie trzeba http://sklep.ziololek.pl/122,kup-wyprawke-1-kliknieciem
Od siebie: moi ulubieńcy i mam zawsze w domu to maść ta pierwsza w tubce i płyn na skórę.
Dla mam polecam od nich krem na sutki,krem pod oczy ,krem nagietkowy do pyszczka, krem do stóp,wszystko tanie i przyjemne w stosowaniu.
Sama wczoraj korzystałam z tej listy bo robiłam zakupy w Gemini... Wiecie, tak wrzucałam do tego koszyka różne pierdoły i wyszło mi 250zł! Aż się za łeb złapałam i już chciałam wywalać conieco z tego koszyka, ale mąż mnie ochrzanił że i tak będę musiała to kupić i tak więc mam nie świrować
A ja witam się w 7 miesiącu!!
Znów się dziś ważyłam i kuźwa już mam +8!! Czemu ta cholerna waga mi tak szybko rośnie to nie wiemMoja dieta cały czas jest taka sama, a wręcz ograniczyłam mocno słodycze i nie pije słodzonych napoi!
Załamka
Amy, KasiaKwiatek, kluska, CzaryMary, misia83, misia83, weronika86, Ida, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No nie wiem czy tak nie widać... ale najbardziej to moją głowe i psyche boli
Bardzo mi się nie podoba, że ta waga rośnie w takim tempie.. niech se rośnie, ale jak tak dalej pójdzie to na koniec będę miała +20mantissa lubi tę wiadomość