X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Dzisiaj o 12 na Polsat Cafe Porody :-)
    kasia a mozna to ogladac gdzie indziej z zagranicy? na you tube np? musze sprawdzic jak bede miala dostep do laptopa

wracajac do tematu trolla..kurwa mac! co za menda! gosha powinna wyslac do nas wiadomosci prywatne z nickiem tej osoby a my sie zobowiazujemy zachowac w tajemnicy :D nie wypowiadac sie o niej na forum czy przejsc bez tej osoby na forum prywatne..bo jesli nie wiemy kto jest trollem to forum prywatne traci na sensie :(

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha to te moje na te przepowiadajace wygladaja,ale czy to nie za wcześnie? Stresuja mnie:(

nick nieaktualny, Gosha lubią tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    kasia a mozna to ogladac gdzie indziej z zagranicy? na you tube np? musze sprawdzic jak bede miala dostep do laptopa

wracajac do tematu trolla..kurwa mac! co za menda! gosha powinna wyslac do nas wiadomosci prywatne z nickiem tej osoby a my sie zobowiazujemy zachowac w tajemnicy :D nie wypowiadac sie o niej na forum czy przejsc bez tej osoby na forum prywatne..bo jesli nie wiemy kto jest trollem to forum prywatne traci na sensie :(
    Gosha? A dlaczego ja?! ;) jak ja nie wiem... Bo skąd, hihi

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Gosha to te moje na te przepowiadajace wygladaja,ale czy to nie za wcześnie? Stresuja mnie:(
    Sory za polubienie. Przepowiadajace skurcze moga juz byc od 20 ktoretos tygodnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 09:10

• Gosha Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:

Przekazałam tylko co mi lekarz powiedział... I opisałam mój przypadek, dzidzia zdrowa, szyjka długa i zamknięta lekarz mówi ze nie powinnam sie tym martwić dopóki skurcze nie beda regularne i zaufać bardziej naturze... Ona wie co robi :)

nick nieaktualny, weronika86 lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha moja szyjka 37 mm i zamknieta wiec tez ok, mierzona w środę. Pewnie tak- natura wie co robi,a stresem nie pomagam na pewno. I moje dziecię tez nóżkami do dołu bylo w srode.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 09:15

Gosha lubi tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteście na innym forum? Gdzie..? :(

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha tu są wszyscy

Gosha lubi tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadłam śniadanie wiec idę poodkurzać czy cos, cukier przez godzine palić ;) na spacerek nieee... Jeszcze zimno :)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    Gosha? A dlaczego ja?! ;) jak ja nie wiem... Bo skąd, hihi
    sorki pojebaly mi sie nicki :D

nick nieaktualny, Gosha lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czekam na pierwszy wynik naczczo glukozy i za pol godziny pije ten napój blee

• Jaga Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej słonka
    Wstałam z okropnym bolem głowy , zatok i oczu. Katar ropny więc zapalenie zatok murowane. Syn wczoraj się przytulał do mnie za bardzo bo i on wstał z katarem i pokasłuje. Dzisiaj nie wychodze z łóżka , nie ma mowy. Tylko kto koło mnie bedzie biegał? Mąż mówi ze go nogi bolą i też się nie bardzo czuje więc pewnie w praniu wyjdzie tak, że bede to ja latała koło nich :(

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga herbata z cytryna miod czosnek i łóżko :-( aby was do końca nie rozlozylo taka pogoda zmienna ..

Jaga lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam przepowiadające, od około 20 tygodnia. Pisałam już o tym, lekarz mnie uspokoił, kazał brać magnez i nospę jakby bolało ale nospy nie wzięłam jeszcze ani razu...po prostu nie są dla mnie bolesne a szyjkę mam łabędzią 44mm więc na razie nie panikuję. Wizyta w czwartek i zobaczymy jak teraz...bo ostatnio zaczęło mnie kuc w pipce.
    Ja to odczuwam już generalnie tą ciążę, plecy bolą, w nocy duszno, zadyszka, kuje pod żebrami...jeszcze kuźwa czekam na skurcze łydek do kompletu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 09:45

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika zalezy jakie u Was sa rozmiary bodów, mowia ze drugie dziecko jest zwykle wieksze niz pierwsze :P wiec moze 62??

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek mnie też w ledzwiach lupie,a chodzę bardzo mało, z cyckow mi cieknie, ze z wkładkami śpię żeby codziennie koszuli nie zmieniac,brzuch boli... jeszcze chociaż 2 miesiące wytrzymac

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się dzisiaj obudziłam z poczuciem że choroba się jakaś rozkręca :/ ale może do końca się nie rozłożę :)

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kluska wrote:
    Eweliśka jak możesz to podeślij mi na priv info Heli o liście produktów linomagu.

A proszę Cię bardzo:
    Z LINOMAG polecam:
    -linomag maść, podstawa, bardzo dobra z super składem, można delikatnie smarować pupencje po każdej kupce rzadkiej http://www.aptekagemini.pl/linomag-masc-0-2-g-1g-30g.html
    -linoderm plus z allantoiną maść lub lino derm z pantenolem krem ,również może być na pupcie i całe ciałko dla suchej zaczerwienionej i odparzonej skóry-ja nie używałam ale mają dobre składy
    -linomag płyn na skórę łuszczącą, z problemami, potówkami itp., bardzo dobry, warto mieć w razie co a jak nie na maluchu to na dorosłych tez działa cuda http://www.doz.pl/apteka/p8045-Linomag_plyn_na_skore_70_g
    -linomag olejek do kąpieli http://sklep.ziololek.pl/6,linomag-olejek-do-kapieli(niby bardzo wychwalany ale mnie w nim parafina nie uzeka,poza nia skład bdb)
    -linomag krem bobo a+e ochronny jak na dwór idziemy http://sklep.ziololek.pl/1,linomag-bobo-ae-krem-ochronny
    Można teraz kupić tam na stronie ziołotek wyprawkę Krem z cynkiem, olejek do kapieli i krem bobo a+e za 27 zł wystarczy dokupić maść i więcej nie trzeba http://sklep.ziololek.pl/122,kup-wyprawke-1-kliknieciem
    Od siebie: moi ulubieńcy i mam zawsze w domu to maść ta pierwsza w tubce i płyn na skórę.
    Dla mam polecam od nich krem na sutki,krem pod oczy ,krem nagietkowy do pyszczka, krem do stóp,wszystko tanie i przyjemne w stosowaniu.

Sama wczoraj korzystałam z tej listy bo robiłam zakupy w Gemini... Wiecie, tak wrzucałam do tego koszyka różne pierdoły i wyszło mi 250zł! Aż się za łeb złapałam i już chciałam wywalać conieco z tego koszyka, ale mąż mnie ochrzanił że i tak będę musiała to kupić i tak więc mam nie świrować :P

A ja witam się w 7 miesiącu!! <3

Znów się dziś ważyłam i kuźwa już mam +8!! Czemu ta cholerna waga mi tak szybko rośnie to nie wiem :( Moja dieta cały czas jest taka sama, a wręcz ograniczyłam mocno słodycze i nie pije słodzonych napoi! :( Załamka

nick nieaktualny, nick nieaktualny, kluska, nick nieaktualny, misia83, misia83, weronika86, Ida, Fasia lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martuś ale u ciebie 7 nie było widać, więc myślę, że ten kg też nie zrobił wielkiej różnicy :)

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie wiem czy tak nie widać... ale najbardziej to moją głowe i psyche boli :(
    Bardzo mi się nie podoba, że ta waga rośnie w takim tempie.. niech se rośnie, ale jak tak dalej pójdzie to na koniec będę miała +20 :(

mantissa lubi tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
‹‹ 1917 1918 1919 1920 1921 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ