X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poza tym duzo się czytalo tu ze się podszywają ! Mam nadzieje ze Helcia nie no bo jak tyle z nami byla i by sobie cos wymyslala ! Nie Hela daj znak ze ty prawdxiwa jesteś .Dobranoc

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok ją też uciekam bo naprawdę się zdenerwowałam. Fasia napisz jak się Hela odezwie!

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • kluska Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Kluska bo już się przestraszyłam, że na mnie chcesz napisać :-D a ja temu niewinna :-P
    Ja Cię jak najbardziej popieram.

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh zglodnialam z tego wszystkiego...

Krysti lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mi się wyjwietlaja post Heli, ale ostatni jest z dzisiaj z 17,43.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek - wysłałam zaproszenie do znajomych

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, Hela prosi abyśmy się wszystkie uspokoiły. Nerwy nie są nikomu potrzebne, a mogą nam tylko poważnie zaszkodzić. Może uda się jakoś wszystko odkrecić. Dziś już za późno na takie akcje także poczekajmy do jutra - może sprawa się jakoś wyjaśni.
    Nikt tu się pod nikogo nie podszywał więc bez takich podejrzeń proszę :/

CzaryMary, Krysti, Rudzia, Gosha, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Dziewczyny, Hela prosi abyśmy się wszystkie uspokoiły. Nerwy nie są nikomu potrzebne, a mogą nam tylko poważnie zaszkodzić. Może uda się jakoś wszystko odkrecić. Dziś już za późno na takie akcje także poczekajmy do jutra - może sprawa się jakoś wyjaśni.
    Nikt tu się pod nikogo nie podszywał więc bez takich podejrzeń proszę :/

Fasia przekaz Heli ze my na nią czekamy z utesknieniem i ze ja osobiście nie wyobrazam sobie żeby jej tu nie bylo. Hela to dobro forumowe :-)

Fasia, Gosha, Rudzia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :) wszystko sie wyjaśni pewnie jutro :)

Fasia lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • kluska Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jednak napisałam do admina. I spokojnie nerwy mi tylko lekko podniosą ciśnienie, które i tak mam niskie więc po prostu się lepiej poczuję. Hela wracaj i nie martw się o nas. Jesteśmy za Tobą i nigdzie Cię nie puścimy a zachowanie niezgodne z wszelkimi zasadami należy eliminować. ( zarówno trola jak i lenistwo admina )
    Dobranoc, do jutra. Miłych i spokojnych snów.

Fasia, CzaryMary, sylvia007, Gosha, Krysti, KasiaKwiatek, Eweliśka, Agusiek89 lubią tę wiadomość

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 01:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny.

U mnie ciężki czas... można powiedzieć załamanie. Czuje się tak sobie bo: mam często różne bóle w tym chyba spojenie łonowe i aż głupio bo czasem muszę się TAM trzymać, mam tę cholerną cukrzycę i uczę się jeść a niestety wiąże się to z głodem bo czasem boje się czegoś ruszyć żeby nie zaszkodzić dziecku. Rodzice mnie dołują, bo uważają że przesadzam i wymyślam choroby... nawet jeśli lekarz je stwierdził, wczoraj przeryczałam dwie godziny. Jest mi przykro bo ciągle boje się robić większych zakupów że to za wcześnie (jakiś lęk wewnętrzny) i nagle się okażę, że ominie mnie ta cała radość, którą Wy macie z zakupów i ktoś będzie musiał za mnie kupować bo będzie za późno.
    Usłyszałam też, że często przy cukrzycy rodzą się wcześniaki czyli można się już w marcu spodziewać.

Mój lekarz nie pracuje już w przychodni i w żadnej państwowej więc zostałam na lodzie i dziś wybłagałam o zapis do innego lekarza i tu nie mam pewności czy da mi zwolnienie i czy będzie się mną tak dobrze opiekował:(

Przepraszam za ten dołujący ton ale dobiła mnie jeszcze sytuacja z Helą, bo tak sobie myślę, że to straszne że kobieta w ciąży może mieć tyle w sobie jadu zamiast pielęgnować dobro w sobie i przykro mi że Hela stała się ofiarą takiej kobiety.

Piszę niezbyt często ale czytam Was i lubię to forum. Bardzo by było szkoda gdyby się rozpadło. Moim zdaniem nie powinno się uciekać tylko starać coś zrobić aby to forum było lepsze i mniej narażone na cyberataki...

Przytulam Was i Wasze bobasy oraz te większe dzieciaczki, o których nie wolno zapomnieć aby nie czuły że młodsze rodzeństwo ważniejsze.

Dobranoc
    f2w39n73od63u4iv.png

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 02:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę spać więc jeszcze napiszę Wam co pozytywnego mnie spotkało. Poszłam do sklepu po zakupy i nawaliłam dużo towaru ale jestem przyzwyczajona do dźwigania a w lodówce pusto było... Nigdy wcześniej nie spotkałam się z taką życzliwością. Pani ekspedientka zaoferowała mi pomoc w niesieniu do domu tych zakupów i poszła ze mną pod same drzwi z tymi torbami. Nie mogłam uwierzyć,bo raczej inne reakcje ludzi spotykałam w stylu wciskania się w kolejkę, nieustępowanie miejsca w autobusie itd. Byłam zdumiona jak dobrzy bywają ludzie, choć głupio mi że pani się fatygowała i na pewno nie będę już robić na raz takich dużych zakupów.

spijcie dobrze... może i mi się uda:)

f2w39n73od63u4iv.png

Lali, misia83, Gosha, Amy, sylvia007, mantissa, Agusiek89, haneczka lubią tę wiadomość

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja staraj się Kochana nie martwić, to trudne wiem ale trzeba sobie tłumaczyć, że np cukrzyca tylko przejściowa, bóle też :-) z dzidzia wszystko oki a lekarz jak przyjął znaczy będzie dbał bo i odpowiedzialność bierze. Zwolnienie na pewno Ci da bi teraz to już żadne proszenie...jesteśmy w zaawansowanej ciąży i dają już bez problemu. Ty masz bóle a na dworze ślisko, nie zaryzykuje odmowy :-)
    Co do zakupów Złocieńka bez czarnowidztwa i dk roboty! Pierwszy krok - lista, co potrzebujesz i co chcesz kupić.
    Drugi to decyzja internet czy latasz po sklepach i start!
    Pamiętaj, że dostawa a nawet wybór konkretnego modelu trwają a my możemy mieć 3 miesiące ale równie dobrze 2 lub półtora... A trzeba poprać, popracować, ułożyć a potem mieć czas na chwilę odpoczynku i zbieranie sił na poród.

Nie zostawiaj tego już na później!
    Głowa do góry! Bo Ci nick zmienimy... Twój zobowiązuje
    :-D

mantissa, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja spać nie moge,lapia mnie znów te bóle miesiaczkowe z napinaniem się brzucha, obudziłam sie przez jeden,teraz drugi po zmianie pozycji... liczę je jak często są i ile ich i najwyżej znowu ip... tylko,ze karowa albo orlowskiego, te mi polecali- który dziewczyny polecacie?

• misia83 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Mam nadzieje ze admin wyprostuje sprawę z Hela. Jedyna osoba która powinna mieć usuniete konto jest kret!!

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta jeśli chodzi o opiekę nad wcześniakiem ja najlepsze opinie słyszałam o Orłowskim. Mega ludzie podobno choć szpital czeka na remont, ale w takich sytuacjach nie o ściany i kibelki chodzi :-)
    Jedźcie na ip jak będzie trwało :-\

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 07:43

• misia83 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:43

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta jak się powtarza i to z bólem miesiaczkowym i nie przejdzie za jakiś czas to podjedz najwyżej Cie uspokoja i powiedzą ze wszystko ok a Ty nie będziesz się martwić. Na pewno ktg mogą Ci tam zrobić i zobaczyć czy to skurcze

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj o 12 na Polsat Cafe Porody :-)

‹‹ 1915 1916 1917 1918 1919 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ