Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poza tym duzo się czytalo tu ze się podszywają ! Mam nadzieje ze Helcia nie no bo jak tyle z nami byla i by sobie cos wymyslala ! Nie Hela daj znak ze ty prawdxiwa jesteś .Dobranoc

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok ją też uciekam bo naprawdę się zdenerwowałam. Fasia napisz jak się Hela odezwie!

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • kluska Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Kluska bo już się przestraszyłam, że na mnie chcesz napisać :-D a ja temu niewinna :-P
    Ja Cię jak najbardziej popieram.

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh zglodnialam z tego wszystkiego...

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mi się wyjwietlaja post Heli, ale ostatni jest z dzisiaj z 17,43.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek - wysłałam zaproszenie do znajomych

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, Hela prosi abyśmy się wszystkie uspokoiły. Nerwy nie są nikomu potrzebne, a mogą nam tylko poważnie zaszkodzić. Może uda się jakoś wszystko odkrecić. Dziś już za późno na takie akcje także poczekajmy do jutra - może sprawa się jakoś wyjaśni.
    Nikt tu się pod nikogo nie podszywał więc bez takich podejrzeń proszę :/

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Rudzia, Gosha, nick nieaktualny, Agusiek89 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Dziewczyny, Hela prosi abyśmy się wszystkie uspokoiły. Nerwy nie są nikomu potrzebne, a mogą nam tylko poważnie zaszkodzić. Może uda się jakoś wszystko odkrecić. Dziś już za późno na takie akcje także poczekajmy do jutra - może sprawa się jakoś wyjaśni.
    Nikt tu się pod nikogo nie podszywał więc bez takich podejrzeń proszę :/

Fasia przekaz Heli ze my na nią czekamy z utesknieniem i ze ja osobiście nie wyobrazam sobie żeby jej tu nie bylo. Hela to dobro forumowe :-)

Fasia, Gosha, Rudzia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :) wszystko sie wyjaśni pewnie jutro :)

Fasia lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • kluska Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jednak napisałam do admina. I spokojnie nerwy mi tylko lekko podniosą ciśnienie, które i tak mam niskie więc po prostu się lepiej poczuję. Hela wracaj i nie martw się o nas. Jesteśmy za Tobą i nigdzie Cię nie puścimy a zachowanie niezgodne z wszelkimi zasadami należy eliminować. ( zarówno trola jak i lenistwo admina )
    Dobranoc, do jutra. Miłych i spokojnych snów.

Fasia, nick nieaktualny, sylvia007, Gosha, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Eweliśka, Agusiek89 lubią tę wiadomość

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 01:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny.

U mnie ciężki czas... można powiedzieć załamanie. Czuje się tak sobie bo: mam często różne bóle w tym chyba spojenie łonowe i aż głupio bo czasem muszę się TAM trzymać, mam tę cholerną cukrzycę i uczę się jeść a niestety wiąże się to z głodem bo czasem boje się czegoś ruszyć żeby nie zaszkodzić dziecku. Rodzice mnie dołują, bo uważają że przesadzam i wymyślam choroby... nawet jeśli lekarz je stwierdził, wczoraj przeryczałam dwie godziny. Jest mi przykro bo ciągle boje się robić większych zakupów że to za wcześnie (jakiś lęk wewnętrzny) i nagle się okażę, że ominie mnie ta cała radość, którą Wy macie z zakupów i ktoś będzie musiał za mnie kupować bo będzie za późno.
    Usłyszałam też, że często przy cukrzycy rodzą się wcześniaki czyli można się już w marcu spodziewać.

Mój lekarz nie pracuje już w przychodni i w żadnej państwowej więc zostałam na lodzie i dziś wybłagałam o zapis do innego lekarza i tu nie mam pewności czy da mi zwolnienie i czy będzie się mną tak dobrze opiekował:(

Przepraszam za ten dołujący ton ale dobiła mnie jeszcze sytuacja z Helą, bo tak sobie myślę, że to straszne że kobieta w ciąży może mieć tyle w sobie jadu zamiast pielęgnować dobro w sobie i przykro mi że Hela stała się ofiarą takiej kobiety.

Piszę niezbyt często ale czytam Was i lubię to forum. Bardzo by było szkoda gdyby się rozpadło. Moim zdaniem nie powinno się uciekać tylko starać coś zrobić aby to forum było lepsze i mniej narażone na cyberataki...

Przytulam Was i Wasze bobasy oraz te większe dzieciaczki, o których nie wolno zapomnieć aby nie czuły że młodsze rodzeństwo ważniejsze.

Dobranoc
    f2w39n73od63u4iv.png

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 02:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę spać więc jeszcze napiszę Wam co pozytywnego mnie spotkało. Poszłam do sklepu po zakupy i nawaliłam dużo towaru ale jestem przyzwyczajona do dźwigania a w lodówce pusto było... Nigdy wcześniej nie spotkałam się z taką życzliwością. Pani ekspedientka zaoferowała mi pomoc w niesieniu do domu tych zakupów i poszła ze mną pod same drzwi z tymi torbami. Nie mogłam uwierzyć,bo raczej inne reakcje ludzi spotykałam w stylu wciskania się w kolejkę, nieustępowanie miejsca w autobusie itd. Byłam zdumiona jak dobrzy bywają ludzie, choć głupio mi że pani się fatygowała i na pewno nie będę już robić na raz takich dużych zakupów.

spijcie dobrze... może i mi się uda:)

f2w39n73od63u4iv.png

Lali, misia83, Gosha, nick nieaktualny, sylvia007, mantissa, Agusiek89, haneczka lubią tę wiadomość

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja staraj się Kochana nie martwić, to trudne wiem ale trzeba sobie tłumaczyć, że np cukrzyca tylko przejściowa, bóle też :-) z dzidzia wszystko oki a lekarz jak przyjął znaczy będzie dbał bo i odpowiedzialność bierze. Zwolnienie na pewno Ci da bi teraz to już żadne proszenie...jesteśmy w zaawansowanej ciąży i dają już bez problemu. Ty masz bóle a na dworze ślisko, nie zaryzykuje odmowy :-)
    Co do zakupów Złocieńka bez czarnowidztwa i dk roboty! Pierwszy krok - lista, co potrzebujesz i co chcesz kupić.
    Drugi to decyzja internet czy latasz po sklepach i start!
    Pamiętaj, że dostawa a nawet wybór konkretnego modelu trwają a my możemy mieć 3 miesiące ale równie dobrze 2 lub półtora... A trzeba poprać, popracować, ułożyć a potem mieć czas na chwilę odpoczynku i zbieranie sił na poród.

Nie zostawiaj tego już na później!
    Głowa do góry! Bo Ci nick zmienimy... Twój zobowiązuje
    :-D

mantissa, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja spać nie moge,lapia mnie znów te bóle miesiaczkowe z napinaniem się brzucha, obudziłam sie przez jeden,teraz drugi po zmianie pozycji... liczę je jak często są i ile ich i najwyżej znowu ip... tylko,ze karowa albo orlowskiego, te mi polecali- który dziewczyny polecacie?

• misia83 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Mam nadzieje ze admin wyprostuje sprawę z Hela. Jedyna osoba która powinna mieć usuniete konto jest kret!!

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta jeśli chodzi o opiekę nad wcześniakiem ja najlepsze opinie słyszałam o Orłowskim. Mega ludzie podobno choć szpital czeka na remont, ale w takich sytuacjach nie o ściany i kibelki chodzi :-)
    Jedźcie na ip jak będzie trwało :-\

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 07:43

• misia83 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:43

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Ola89 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta jak się powtarza i to z bólem miesiaczkowym i nie przejdzie za jakiś czas to podjedz najwyżej Cie uspokoja i powiedzą ze wszystko ok a Ty nie będziesz się martwić. Na pewno ktg mogą Ci tam zrobić i zobaczyć czy to skurcze

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj o 12 na Polsat Cafe Porody :-)

‹‹ 1915 1916 1917 1918 1919 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ