Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam do Niej maila jakby co, bo mi podała na wszelki wypadek gdyby właśnie usunęli Jej konto ... no i minutę później już go nie było
KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadrabiam, nadrabiam i dojść nie mogę.
Szczyt hamstwa z tym zgłaszaniem postów. Ja np opłacam to forum i również mam zamiar jak KasiaKwiatek napisać do administratora. Jakby nie było opłacam po części jego pracę, z której on się nie wywiązuje bo nawet nie chce mu się przeczytać posta, który usuwa. Przez takie historie chętnie przeniosę się na forum prywatne.
Często czekam na info od Heli a że często mnie nie ma i muszę nadrabiać to niestety odp już nie ma.
Eweliśka jak możesz to podeślij mi na priv info Heli o liście produktów linomagu. Taki trol i leniwy admin nie zabiorą nam źródła informacji.
Może to drugie forum posłuży nam głównie do wymiany właśnie tych informacji o produktach? Oczywiście też poproszę linka i ew. hasło.
Ja też uważam, że powinien być znany nick trola. Ja chętnie pozgłaszam też jej posty
Wracam do nadrabiania ale tak się obruszyłam że musiałam to z siebie wyrzucić. Aż się synkowi udzieliło i czuję jego protest w brzuchu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 23:22
KasiaKwiatek, Amy, MartaAlvi, Eweliśka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Myślę, że na dzień dzisiejszy powinnyśmy dać sobie spokój .. Mam nadzieję, że Hela jakoś do nas wróci a ten jeb** troll sobie stąd pójdzie i przestanie zatruwać nasze powietrze
Amy, sylvia007, Krysti, Rudzia, KasiaKwiatek, CzaryMary, mantissa, misia83, liloe, Angela89, Ewelcia, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Myślę, że na dzień dzisiejszy powinnyśmy dać sobie spokój .. Mam nadzieję, że Hela jakoś do nas wróci a ten jeb** troll sobie stąd pójdzie i przestanie zatruwać nasze powietrze
to Dobranoc lece spac .....Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasia nie denerwuj się i inne kobietki ,wezcie sobie dajcie spokuj bo niepotrzebnie się denerwujemy .I jeszcze w ciązy jestesmy .Ja ufam ludziom ale nie do konca trzeba ufać teraz po tym Heli przypadku będe się trzymac z dystansem z nowymi co tu będą się pokazywać . Agusia mam nadzieje ze ty nie trol
Agusiek89 lubi tę wiadomość