X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myśle ze strony dzisiaj tak skaczą bo ten troll usuwa wszystkie swoje wcześniejsze wpisy...

Krysti lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    kuźwa idę napisać zażalenie

A wiesz, że przed chwilą, zanim tu przyszłam znów Was poczytać pomyślałam o tym samym! Jutro kuźwa do nich napisze co o tym myślę, bo to chore jest!!!!!!
    Jestem wściekła, jak można być takim podłym gadem i robić takie rzeczy. Ani to śmieszne ani zabawne - ŻAŁOSNE!! Myślałam, że na takich forach sami dorośli i poważni ludzie a nie jakieś półgłówki zachowujące się jak dzieci w przedszkolu (nie obrażając dzieci, bo niejedno dziecko w przedszkolu wie, że skarżenie nie jest fajne)!!

Edit: Helcia, dobrze, że CzaryMary zacytowała Twoją prośbę o nasze niewpierniczanie się do sprawym bo inaczej bym tego nie zobaczyła bo już usunęli zanim tu przyszłam :/. Oczywiście zgodnie z Twoją wolą nigdzie nie będe pisać, ale swoje zdanie zostawiam tu wklejone nadal :) Twoje opinie są niezastąpione i bezcenne chyba dla każdej z nas i chce żebyś o tym koniecznie wiedziała! :) Jesteś super! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 22:50

Amy, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Agusiek89 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponieważ nie codziennie jestem, gdyby jednak doszło do utworzenia nowego forum - proszę i o mnie niech któraś pamięta :)

Amy, Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, sprawa dotyczy Heli i uszanujmy jej zdanie. Hela nie chce żebyśmy się emocjonowaly tym tematem wiec postarajmy się przejść do porządku dziennego. Nie szukajmy innych forum. Zostanmy tutaj. Przynajmniej postarajmy się :-)

Peace love and babyblues :-)

Ida, Amy, Angela89, Krysti, Agusiek89, MartaAlvi, sylvia007, Fasia, KasiaKwiatek, mimka84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oh jej przykre to wszystko co się dzieje .Dobranoc

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Dziewczyny, sprawa dotyczy Heli i uszanujmy jej zdanie. Hela nie chce żebyśmy się emocjonowaly tym tematem wiec postarajmy się przejść do porządku dziennego. Nie szukajmy innych forum. Zostanmy tutaj. Przynajmniej postarajmy się :-)

Peace love and babyblues :-)
    Luz.
    To nie przez Helę się stąd chciałyśmy przenosić, tylko przez takie nieprofesjonalne podejście adminów. Mają pracę taką żeby weryfikować zgłoszenia nadużycia a nie byle zgłoszenie postu i jest on usuwany. Bez jaj.. Profesjonalizm po chuju :]

mantissa, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 15:32

Ida, Lali, Krysti lubią tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja przestudiowalam pierwsza stronę tego forum z nasza lista... Mam kilka podejrzanych z kwietniowek, hihi

Ale akcja...

CZARYMARY oczywiście szanuje decyzje Heli i staram sie nie emocjonować, tylko dlaczego mamy sie godzić na to żeby ona juz tutaj nawet cześć nie mogła napisać, wszystko usuwają :(

misia83 lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mimo wszystko do nich napisałam, żeby weryfikowali zgłoszenia czy faktycznie coś nadaje się do usunięcia, bo akurat posty Heli były dla nas bardzo ważne i przydatne, nie reklamowała żadnych firm, jedynie dzieliła się swoimi spostrzeżeniami i doświadczeniem, co chyba nie podlega usunięciu..

Jaga, Ida, Gosha, sylvia007, Fasia, CzaryMary, misia83 lubią tę wiadomość

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na rozładowanie atmosfery - własnie oglądaliśmy z Małżulkiem fajną komedyjkę - "Rodzinne rewolucje" i polecamy bardzo. Bardzo fajny, miły i przyjemny filmik - dla przyszłych rodziców idealny :D

Amy, Fasia, Krysti, CzaryMary lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu nawet nie chodzi już o Helę, a o nas! Bo za chwilę komuś się któraś inna nie spodoba i ja się nie godzę na takie sytuacje i kasowanie wpisów.
    Hela, nie rozmawiamy już o Tobie, a o tym, że po prostu boimy się że będziemy musiały przechodzić przez to co Ty za jakiś czas.

sylvia007 lubi tę wiadomość

• Jaga Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,A ja mam katar i lecą mi łzy ciurkiem :(

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla tych co na fb nie siedzą :) zobaczcie :) normalnie sam cyc mi ze stanika wychodzi :)

https://www.youtube.com/watch?v=Em4Yvf7DZ50

liwi, Amy, sylvia007, Fasia, KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Agusiek89 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip ale sobie przypomniałam aż płacz noworodka :) głodomorek mały :)

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpiszcie sobie nick Hela85 w wyszukiwarce na belly i wygląda to tak jakby profil był wykasowany. Ale przed chwilą pisała Helcia przecież??

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • liwi Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To szukanie sutka i kręcenie główką..... uwielbiam.

Agusiek89 lubi tę wiadomość

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba usunęli konto Heli ... :/

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc, mam nadzieję, że jutro będzie lepszy dzień kwietniówek. I admin trochę pomyśli bo to nie boli...
    A Hela wróci bo teraz to wszystko znika co napisze i jakby jej nie było... :-D
    Dziękujemy ci trollu....

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo jej kazali usunąć i założyć nowe żeby już jej posty nie znikały :)

• Lali Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Chyba usunęli konto Heli ... :/
    jest usunięte konto na 100 %

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
‹‹ 1913 1914 1915 1916 1917 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ