X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myśle ze strony dzisiaj tak skaczą bo ten troll usuwa wszystkie swoje wcześniejsze wpisy...

Krysti lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    kuźwa idę napisać zażalenie

A wiesz, że przed chwilą, zanim tu przyszłam znów Was poczytać pomyślałam o tym samym! Jutro kuźwa do nich napisze co o tym myślę, bo to chore jest!!!!!!
    Jestem wściekła, jak można być takim podłym gadem i robić takie rzeczy. Ani to śmieszne ani zabawne - ŻAŁOSNE!! Myślałam, że na takich forach sami dorośli i poważni ludzie a nie jakieś półgłówki zachowujące się jak dzieci w przedszkolu (nie obrażając dzieci, bo niejedno dziecko w przedszkolu wie, że skarżenie nie jest fajne)!!

Edit: Helcia, dobrze, że CzaryMary zacytowała Twoją prośbę o nasze niewpierniczanie się do sprawym bo inaczej bym tego nie zobaczyła bo już usunęli zanim tu przyszłam :/. Oczywiście zgodnie z Twoją wolą nigdzie nie będe pisać, ale swoje zdanie zostawiam tu wklejone nadal :) Twoje opinie są niezastąpione i bezcenne chyba dla każdej z nas i chce żebyś o tym koniecznie wiedziała! :) Jesteś super! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 22:50

Amy, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Agusiek89 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponieważ nie codziennie jestem, gdyby jednak doszło do utworzenia nowego forum - proszę i o mnie niech któraś pamięta :)

Amy, Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, sprawa dotyczy Heli i uszanujmy jej zdanie. Hela nie chce żebyśmy się emocjonowaly tym tematem wiec postarajmy się przejść do porządku dziennego. Nie szukajmy innych forum. Zostanmy tutaj. Przynajmniej postarajmy się :-)

Peace love and babyblues :-)

Ida, Amy, Angela89, Krysti, Agusiek89, MartaAlvi, sylvia007, Fasia, KasiaKwiatek, mimka84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oh jej przykre to wszystko co się dzieje .Dobranoc

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Dziewczyny, sprawa dotyczy Heli i uszanujmy jej zdanie. Hela nie chce żebyśmy się emocjonowaly tym tematem wiec postarajmy się przejść do porządku dziennego. Nie szukajmy innych forum. Zostanmy tutaj. Przynajmniej postarajmy się :-)

Peace love and babyblues :-)
    Luz.
    To nie przez Helę się stąd chciałyśmy przenosić, tylko przez takie nieprofesjonalne podejście adminów. Mają pracę taką żeby weryfikować zgłoszenia nadużycia a nie byle zgłoszenie postu i jest on usuwany. Bez jaj.. Profesjonalizm po chuju :]

mantissa, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 15:32

Ida, Lali, Krysti lubią tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja przestudiowalam pierwsza stronę tego forum z nasza lista... Mam kilka podejrzanych z kwietniowek, hihi

Ale akcja...

CZARYMARY oczywiście szanuje decyzje Heli i staram sie nie emocjonować, tylko dlaczego mamy sie godzić na to żeby ona juz tutaj nawet cześć nie mogła napisać, wszystko usuwają :(

misia83 lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mimo wszystko do nich napisałam, żeby weryfikowali zgłoszenia czy faktycznie coś nadaje się do usunięcia, bo akurat posty Heli były dla nas bardzo ważne i przydatne, nie reklamowała żadnych firm, jedynie dzieliła się swoimi spostrzeżeniami i doświadczeniem, co chyba nie podlega usunięciu..

Jaga, Ida, Gosha, sylvia007, Fasia, CzaryMary, misia83 lubią tę wiadomość

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na rozładowanie atmosfery - własnie oglądaliśmy z Małżulkiem fajną komedyjkę - "Rodzinne rewolucje" i polecamy bardzo. Bardzo fajny, miły i przyjemny filmik - dla przyszłych rodziców idealny :D

Amy, Fasia, Krysti, CzaryMary lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu nawet nie chodzi już o Helę, a o nas! Bo za chwilę komuś się któraś inna nie spodoba i ja się nie godzę na takie sytuacje i kasowanie wpisów.
    Hela, nie rozmawiamy już o Tobie, a o tym, że po prostu boimy się że będziemy musiały przechodzić przez to co Ty za jakiś czas.

sylvia007 lubi tę wiadomość

• Jaga Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,A ja mam katar i lecą mi łzy ciurkiem :(

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla tych co na fb nie siedzą :) zobaczcie :) normalnie sam cyc mi ze stanika wychodzi :)

https://www.youtube.com/watch?v=Em4Yvf7DZ50

liwi, Amy, sylvia007, Fasia, KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Agusiek89 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip ale sobie przypomniałam aż płacz noworodka :) głodomorek mały :)

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpiszcie sobie nick Hela85 w wyszukiwarce na belly i wygląda to tak jakby profil był wykasowany. Ale przed chwilą pisała Helcia przecież??

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • liwi Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To szukanie sutka i kręcenie główką..... uwielbiam.

Agusiek89 lubi tę wiadomość

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba usunęli konto Heli ... :/

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc, mam nadzieję, że jutro będzie lepszy dzień kwietniówek. I admin trochę pomyśli bo to nie boli...
    A Hela wróci bo teraz to wszystko znika co napisze i jakby jej nie było... :-D
    Dziękujemy ci trollu....

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo jej kazali usunąć i założyć nowe żeby już jej posty nie znikały :)

• Lali Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Chyba usunęli konto Heli ... :/
    jest usunięte konto na 100 %

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
‹‹ 1913 1914 1915 1916 1917 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ