Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy wrote:kuźwa idę napisać zażalenie
A wiesz, że przed chwilą, zanim tu przyszłam znów Was poczytać pomyślałam o tym samym! Jutro kuźwa do nich napisze co o tym myślę, bo to chore jest!!!!!!
Jestem wściekła, jak można być takim podłym gadem i robić takie rzeczy. Ani to śmieszne ani zabawne - ŻAŁOSNE!! Myślałam, że na takich forach sami dorośli i poważni ludzie a nie jakieś półgłówki zachowujące się jak dzieci w przedszkolu (nie obrażając dzieci, bo niejedno dziecko w przedszkolu wie, że skarżenie nie jest fajne)!!
Edit: Helcia, dobrze, że CzaryMary zacytowała Twoją prośbę o nasze niewpierniczanie się do sprawym bo inaczej bym tego nie zobaczyła bo już usunęli zanim tu przyszłam. Oczywiście zgodnie z Twoją wolą nigdzie nie będe pisać, ale swoje zdanie zostawiam tu wklejone nadal
Twoje opinie są niezastąpione i bezcenne chyba dla każdej z nas i chce żebyś o tym koniecznie wiedziała!
Jesteś super!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 22:50
Amy, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, sprawa dotyczy Heli i uszanujmy jej zdanie. Hela nie chce żebyśmy się emocjonowaly tym tematem wiec postarajmy się przejść do porządku dziennego. Nie szukajmy innych forum. Zostanmy tutaj. Przynajmniej postarajmy się
Peace love and babybluesIda, Amy, Angela89, Krysti, Agusiek89, MartaAlvi, sylvia007, Fasia, KasiaKwiatek, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Dziewczyny, sprawa dotyczy Heli i uszanujmy jej zdanie. Hela nie chce żebyśmy się emocjonowaly tym tematem wiec postarajmy się przejść do porządku dziennego. Nie szukajmy innych forum. Zostanmy tutaj. Przynajmniej postarajmy się
Peace love and babyblues
To nie przez Helę się stąd chciałyśmy przenosić, tylko przez takie nieprofesjonalne podejście adminów. Mają pracę taką żeby weryfikować zgłoszenia nadużycia a nie byle zgłoszenie postu i jest on usuwany. Bez jaj.. Profesjonalizm po chuju :]mantissa, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja przestudiowalam pierwsza stronę tego forum z nasza lista... Mam kilka podejrzanych z kwietniowek, hihi
Ale akcja...
CZARYMARY oczywiście szanuje decyzje Heli i staram sie nie emocjonować, tylko dlaczego mamy sie godzić na to żeby ona juz tutaj nawet cześć nie mogła napisać, wszystko usuwająmisia83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja mimo wszystko do nich napisałam, żeby weryfikowali zgłoszenia czy faktycznie coś nadaje się do usunięcia, bo akurat posty Heli były dla nas bardzo ważne i przydatne, nie reklamowała żadnych firm, jedynie dzieliła się swoimi spostrzeżeniami i doświadczeniem, co chyba nie podlega usunięciu..
Jaga, Ida, Gosha, sylvia007, Fasia, CzaryMary, misia83 lubią tę wiadomość
-
Na rozładowanie atmosfery - własnie oglądaliśmy z Małżulkiem fajną komedyjkę - "Rodzinne rewolucje" i polecamy bardzo. Bardzo fajny, miły i przyjemny filmik - dla przyszłych rodziców idealny
Amy, Fasia, Krysti, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Tu nawet nie chodzi już o Helę, a o nas! Bo za chwilę komuś się któraś inna nie spodoba i ja się nie godzę na takie sytuacje i kasowanie wpisów.
Hela, nie rozmawiamy już o Tobie, a o tym, że po prostu boimy się że będziemy musiały przechodzić przez to co Ty za jakiś czas.sylvia007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny