Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Hela jak masz się czuć głupio. Mnie wkurza fakt że nie każda dziewczyna jest na forum codziennie więc nie może poczytać o tym co piszesz np tak jak Fasi pomagałaś kompletować wyprawkę lub inne rady. Czyta coś gdzie połowy wątku nie ma i co ma zrozumieć? Screeny trzeba Twoich rad robić i tyle
Albo załóżmy e-maila naszego i będziemy tam wrzucać mądrości
Tylko zaufanego bo i z niego mogły by znikać rzeczy
i tam nic nie ginie
i dobrze działa na telefonie
mantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
HEla nie ważne czy masz jedno dziecie czy 5 brzdąców biegających po domu. Skoro wypowiadasz sięz zakresu np wyprawki to zapewne dlatego , że chcesz podzielić się swoim doświadczenie w tym zakresie. Jeśli podajesz nazwe pampersów Happy i Pampers to dla tego , że ,,pampersów " marek jest od zaj... i ciut ciut. Byłoby troche nie halo gdybyś pisała , że ty kupowałaś wkładki no wiesz takie z kwiatkiem rózowym i bądź tu mądra i się domyślaj. Podajesz nazwe produktu by nam było wygodniej zerknąć na dany produkt, byś mogła się podzielić. Inaczej takie forum nie ma racji bytu jeśli nie wolno tego robić.
A jeżeli admin kasuje posty bo Troling jest w modzie , komuś się nudzi a ten tego nie weryfikuje to raczej nie jest to odpowiednia osoba na to stanowisko . Takie jest moje zdanie.sylvia007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:I ten wpis co helcia napisala tez znikł
ide soać bo mnie leb boli juz .
Ja mam tego farta ze jestem w miarę na chodzie i nie siedzę przy kompie non stop. Często nie ma mnie kilka godzin i jak znajdę chwilkę to nadganiam. -
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Jeśli wszystkie posty Heli znikają to już nie jest ok. Myślę, że TA osoba teraz sra w gacie, żeby się nie wydało że to ona... I dlatego posty Heli są usuwane.
Myślę, że w tej sytuacji należałoby interweniować u Adminów, bo to nie jest taka standardowa sytuacja.
Ide ogarne herbate i napisze do admina.Ida, Krysti, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo jest chore robic tak siedziec i heli posty zglaszac no pojebane ! K.rwa teraz tez siedzi i usuwa na zywca ,zamęt sieje .Chyba z facebooka bedziemy korzystac co ja tam nie korzystam bi mam konto dezaktywowane ale jak się zaloguje to was czytam tam.
-
Koszmar jakiś. Jeju nie można sobie sympatycznie, bez nienawiści i w spokoju podoradzać? Ja też jestem głównie wieczorami, więcej czytam i lubię Wasze posty niż się udzielam ale to dlatego że ciekawie piszecie. Czasem dużo nadrabiam i nie nadążam za wątkami ale teraz już wiem, że zapewne były usuwane. Przykro mi, że nawet tu, na tak miłym forum ktoś musi zakłócać spokój.
Mimo wszystko proszę, piszcie nadal bo dobrze dzielić z kimś doświadczenia i wymieniać się opiniami
Życzę Wam spokojnego weekendumisia83, Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny