Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:Heja Jaga
Ogarniaj chatę i wracaj do nas.
Maluszek ma jeszcze czas na przekoziolkowanie
Niby tak ale takie ułożenie ma od samego początku. Dlatego gin jest troche przewrażliwiony.
Chata już prawie ogarnięta. Taka czysta to nie była chyba przez ostatnie lata bo wyszorowane mam wszystko , wszystko poprane każdy kąt w domu czyściutki. Sanepid może wpadać. Jeszcze jutro łazienka do wymycia i czekam aż ją skończą.CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHela, dobrze Kochana, że napisałaś bo piszemy o wszystkim.
Jestem z Tobą, nie zamierzam opuszczać belly, nie zamierzam wprowadzać na moje posty cenzury
Zastanawia mnie co miała na celu ta osoba...
I szczerze nie mam pojęcia która to... Nie zauważyłam żadnej niechęci do Ciebie a tym bardziej choćby próby zwrócenia Ci uwagi, tylko od razu donos...
Świadczy tylko o tej osobie, współczuję życia na codzień...Ida, mantissa, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hela jak ją się cieszę, że sok z pokrzywy to nie jest nazwa handlowa
A z tym adminem to dla mnie też głupie, bo skoro jest dużo zgłoszeń na jedną osobę, ale wysyłanych też tylko przez jedną, to jednak powinni to najpierw przeanalizować!!!misia83, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Hela a jesteś na fb u nas ? jak by ktoś pytał o jakąś rzecz to byś mogła tam odpowiedzi udzielać gdzie są lokowania produktów aby nikt nam Cię przypadkiem nie wywalił.. Tylko nie wszystkie dziewczyny sa na fb i bedą przez trola tracić ;/
Ale tutaj też jej wolno podawać nazwe produktów które używała bądź używa. Regulamin mówi jasno Że dozwolone jest odwoływanie się do doświadczeń osobistych z korzystania danych produktów w ramach korzystania z usług społecznościowych.
Pan administrator nie zna swojego regulaminu???????????Rudzia, sylvia007, KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny