Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
liwi wrote:Rudzia mi pomagały na ból. Przy Oliwce nie wiedziałam ze jest coąś takiego jak przygotowywanie sutków do karmienia i tego nie robiłam, mała też nie łapała sutka tak jak trzeba na początku i w związku z w szpitalu karmiłam Oliwkę i wyłam dosłownie tak mnie sutki bolały.
A te nakładki łagodziły ból, nie piekło tak strasznie.
Tzn naklada sie je do karmienia dzidziucha tak? -
Rudzia wrote:Dziewczyny a po co te silikonowe nakladki na sutki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 21:44
Rudzia, CzaryMary, liwi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Trzeba by było się cofnąć i to bardzo na dyskusje Heli i zobaczyć kto tak bardzo jej nie lubił... Kto się zgłasza na ochotnika?
Rudzia, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Trzeba by było się cofnąć i to bardzo na dyskusje Heli i zobaczyć kto tak bardzo jej nie lubił... Kto się zgłasza na ochotnika?
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Użytkowniczka nie może prowadzić działalności o charakterze reklamowym, promocyjnym, komercyjnym lub zawodowym, z wykorzystaniem Serwisów, w tym w szczególności Usług Społecznościowych; niedopuszczalne jest w szczególności zamieszczanie reklam, informacji o charakterze promocyjnym. Dopuszczalne jest natomiast odwoływanie się przez Użytkowniczkę, w ramach korzystania z Usług Społecznościowych, do osobistych doświadczeń, w tym w zakresie korzystania z produktów lub usług dostępnych na rynku. Naruszenie niniejszego postanowienia może skutkować ograniczeniem lub zablokowaniem dostępu Użytkowniczki do Serwisów, bądź jego niektórych funkcjonalności, przez Administratora.
HELA raczej nie prowadziła działalności.
Po drugie wpiszcie sobie pod swoim podpisem taką treść. Zwłaszcza HELA
Moje wypowiedzi odnoszą się wyłącznie do osobistych doświadczeń .Nie stanowią porad lekarskich ani nie mogą zastępować korzystania przez Użytkowniczkę z konsultacji medycznych, badań lub terapii.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 21:52
CzaryMary, liloe, misia83, Ida, KasiaKwiatek, Krysti, sylvia007, Amy, Agusiek89, Gosha, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja z chęcią napiszę do admina że nie wyrażam zgody na ingerencję w nasz wątek bez sprawdzenia co i jak bo jest to szykanowanie na podstawie donosu jednej nawiedzonej...
Ja nigdzie niw idę, nie dam się!Jaga, shimmer_lip, Eweliśka, misia83, CzaryMary, sylvia007, Ida, hwesta, Gosha, kluska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Ja wlasnie skonczylam pisac plan porodu i liste rzeczy do kupienia .. jeszcze troche tego mam.. eh
To co Ci tam jeszcze zostało? Myslalam Rudzia ze kto jak kto ale Ty obkupilas Sofijke do 10 r.ż
A jak ten domek ?liloe, KasiaKwiatek, hwesta, Rudzia, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Póki co nigdzie się nie przeniosłyśmy więc spokojnie
Szukamy forum które będzie chociaż troszkę podobne do tego, bo na gazecie to się takie drzewko pokazuje i dość kiepsko sie tam czyta posty.
Cierpliwości jakby coiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:To co Ci tam jeszcze zostało? Myslalam Rudzia ze kto jak kto ale Ty obkupilas Sofijke do 10 r.ż
A jak ten domek ?
hehe no ubranek mam dosc ale jeszcze apteczne rzeczy i dla mnie do szpitala no i lozeczko wozek wanienka termometry itd ale to za jednym zamachem sie kupi, chce jechac fo najwiekszego sklepu dzieciecego w Sztokholmie i tam kupie wszystko..
a domek, oczywiscie chcemy umowic sie z maklerem i jechac go zobaczyc, moze w ten weekend zobaczy sie
CzaryMary lubi tę wiadomość