O kurde ale jaja! Normalnie jak Hela napisała że ktoś zgłasza jej posty to zaczęłam robić rachunek sumienia bo nie raz mi się zdarzyło na telefonie zamiast lubię to kliknąć zgłoś ale wtedy się anuluje i po wszystkim prawda? Tak robiłam. Hela zachowała się ładnie nie chcąc podawać nicka tej osoby ale z drugiej strony mamy się tu czuć dobrze i po to tu jesteśmy żeby wymieniać poglądy!
APELUJĘ do tego kogoś żeby po prostu nie czytał postów Heli jeśli one mu się nie podobają a nie zgłasza je bo może ktoś inny czeka na Heli odpowiedź!
Ja już kiedyś pisałam o tym żeby założyć prywatne forum po akcji z PK ale nie było wtedy chętnych

Jeśli większość się przeniesie to i ja przejdę ale nie ukrywam że się przyzwyczaiłam
Dziewczyny gratuluję wypłaty z ZUSu

mi niestety przyszła dzisiaj decyzja negatywna bo uwaga mam niby opłacone składki nie w terminie, po czym po weryfikacji na infolinii wyszło że składki są jednak opłacone w terminie! Mam napisać odwołanie od decyzji....i kolejne 30 dni czekania pewnie
Miałam pisać wczoraj jak po wizycie ale już nie dałam rady. Chłopcy rosną ale niestety rośnie też między nimi różnica i to zaczyna być niepokojące

Jeden waży 650g a rugi 590g. Różnica w brzuszkach 4-5 dni. Lekarz na razie nie kazał się stresować ale jakoś nie umiem nie myśleć o tym mając świadomość że nie rosną równo i że może to świadczyć o zespole podkradania (TTS)

Szyjka długa 45mm zamknięta więc tyle dobrego