Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dopiero trochę odpoczełam po wizycie u gin, a tu takie rzeczy się dzieją!!! W szoku jestem, że wogóle ktoś wpadł na coś takiego, żeby czyjeś post zgłaszać.
Ja też jestem za tym, że powinnyśmy się dowiedzieć kto to taki, bo to dotyczy nas wszystkich. Ją tam na przykład swoich postów nie śledzę, więc nie wiem czy mi też coś nie znikało!!!
Jeśli większość zdecyduje się przejść na prywatne forum to ja też, choć uważam, że to niesprawiedliwe, bo dlaczego niby my mamy uciekać przez jedną osobę?!Rudzia, CzaryMary, KasiaKwiatek, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Jesli sie przeniosłyście to tez poprosze o link
choc nie ukrywam ze jestem przyzwyczajona do forum.. Moze nie udzielam sie tak czesto jak wiekszosc ale jestem na biezaco bo codzennie was czytam.mnie rowniez na tel sie zdarzalo nacisnac zglos zamiast lubie to jak to na dotykowych ale mi wyskakiwalo zebym sie zalogowala ale mnie juz nie chcialo sie logowac i czytalam dalej.
KasiaKwiatek, Agusiek89, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej słoneczka
Lali ściągnęłaś mnie chyba myślami , bo już się kładłam spać ale doszłam do wniosku ze zajrze co u Was.
Remont nie skończony ( dostane zawału , nerwicy i kurwicy przez niego).Wróciłam do domu tydzień temu ale nawet nie miałam czasu zeby w nosie podłubać bo syf kiła mogiła u mnie w mieszkaniu jaka była wykończyła mnie totalnie. Dzisiiaj już prawie skończyłam sprzątać, mąż skończył malować ściany , jeszcze łazienka do dokończenia została i kafelki w przedpokojach na podłoge i koniec.
W między czasie kupiłam łóżko dla syna zwiozłam łóżeczko dla Lilki i doszłam do wniosku , że na reszte mam jeszcze chyba czas.
Byłam w środe u gina. Ciąża wysokiego ryzyka, zakaz dżwigania, podnoszenia , muszę uważać , żebym się nie przewróciła uderzyła , bez brutalnego sexu itp. Mała ułożona cały czas pośladkowo!!
Weszłam tutaj pacze a tu normalnie jakaś popelina. Zbyt dużo nie doczytałam, ale z tego co zdążyłam ogarnąć to jakiś TROLL ma za dużo wolnego czasu. Nie dajcie się słoneczka i zamiast zmieniać forum znajdźcie haczyk by wykorzystać przeciwko temu trollowi skoro Hela zna nick. Można by go obdarować BANanEM !!!!
Nie jestem w stanie doczytać wszystkiego więc przepraszam z góry.
Ida, Lali, Gosha, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudzia mi pomagały na ból. Przy Oliwce nie wiedziałam ze jest coąś takiego jak przygotowywanie sutków do karmienia i tego nie robiłam, mała też nie łapała sutka tak jak trzeba na początku i w związku z w szpitalu karmiłam Oliwkę i wyłam dosłownie tak mnie sutki bolały.
A te nakładki łagodziły ból, nie piekło tak strasznie.Rudzia lubi tę wiadomość