Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shimmer łóżeczko jest śliczne, ja jak juz pisąłam zgłupiałam w temacie łózeczka i nie wiem co wybrać. Jeszcze miałam nadzieje zobaczyć łóżeczko Misi ale sie nie udało.
jezuuuu zjadłam kanapke drwala pikantna godzine temu!!! Głupia jestem -
nick nieaktualnyHela85 wrote:Dziewczyny dajcie spokój bo naprawdę nieprzyjemnie sie zrobiło,pozwólcie ze sama będę swoje sprawy załatwiała, zgłosiłam ponownie problem i poczekam znowu na odzew.
Sama odejdę dla swietego spokoju jak będziecie tak się nakręcać. Głupio zrobiłam zamiast ugryźć się w język, dajmy szanse załatwić to sobie między nami bez tej całej nagonki.
Jeśli taka twa wola to ja juz przestaje rozstrzasac cala sytuacje. Ale blagam nie odchodz!!! Hela please !!KasiaKwiatek, Agusiek89, Fasia, Krysti lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:Shimmer łóżeczko jest śliczne, ja jak juz pisąłam zgłupiałam w temacie łózeczka i nie wiem co wybrać. Jeszcze miałam nadzieje zobaczyć łóżeczko Misi ale sie nie udało.
jezuuuu zjadłam kanapke drwala pikantna godzine temu!!! Głupia jestem
-
nick nieaktualny
-
Hela85 wrote:Dziewczyny dajcie spokój bo naprawdę nieprzyjemnie sie zrobiło,pozwólcie ze sama będę swoje sprawy załatwiała, zgłosiłam ponownie problem i poczekam znowu na odzew.
Sama odejdę dla swietego spokoju jak będziecie tak się nakręcać. Głupio zrobiłam zamiast ugryźć się w język, dajmy szanse załatwić to sobie między nami bez tej całej nagonki.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny