Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja zjadlam dwa ciacha napoleonki hihi mniamii
gralam dzisiaj w lotka hahajeszcze 1,5h do wynikow hihi
Aaa no i witam sie z wami w nowym tygodniu to juz tylko 77dni do terminu ulalaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 20:07
Krysti, hwesta, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no na Przybysza bardzo milo, to fakt, tez sie swego czasu udzielalam przy okazji stazu, bo bylam bardziej oblatana w takich izbowych przypadkach niz moj stazowy mentor z kliniki, i potwierdzam ze z tej drugiej strony tez spoko, wszyscy uprzejmi, pomocni, z niczym nie bylo problemu jak czegos potrzebowlam.
liloe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMłodaDama wrote:A ja zjadlam dwa ciacha napoleonki hihi mniamii
gralam dzisiaj w lotka hahajeszcze 1,5h do wynikow hihi
Aaa no i witam sie z wami w nowym tygodniu to juz tylko 78dni do terminu ulala
Ejjj ! 9 milionów jest moje !Ostatnio wygrałam 3 i jeszcze wcześniej też miałam 3 więc dziś będę miała 6 !
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:A u mnie w lodówce chłodzi się ciasto
Kostka rocher - teściowa ma jutro urodziny więc niech ma dobre moje serduszko.
W ogóle pogoda depresyjna - mi właśnie mąż napisał że w jednym z centrum handlowym facet chce skakać..mozna podawac w malych ilosciach
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:A u mnie w lodówce chłodzi się ciasto
W ogóle pogoda depresyjna - mi właśnie mąż napisał że w jednym z centrum handlowym facet chce skakać..
O boszzzz to straszne. Ten facet co chce skakać a nie Twoje ciasto of korsAngela89, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:a ja nie mam apetytu wogole....niby jem ale bez namietnosci
za to kogel mogel bym zjadla...ale teraz surowe jajko chyba odpada co?
Odpada ! Ja dziś oblizałam łyżkę po surowym cieście i też się złapałam że tam są jajka - gamoń ze mnie ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:A u mnie w lodówce chłodzi się ciasto
W ogóle pogoda depresyjna - mi właśnie mąż napisał że w jednym z centrum handlowym facet chce skakać.. -
nick nieaktualny