Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMuldoon mieszkał sam na irlandzkiej wsi, a za kompana miał tylko psa. Pewnego dnia pies zdechł, a Muldoon poszedł do księdza i pyta:
- Ojcze, mój pies zdechł. Może ksiądz odprawić mszę dla biedaka?
Ojciec Patryk odrzekł:
- Niestety, nie odprawia się mszy dla zwierząt. Ale jest kilku baptystów niedaleko i niewiadomo, w co oni dokładnie wierzą. Może zrobią coś dla niego.
- Zaraz do nich pójdę. Myśli ksiądz, że 50 funtów to będzie dla nich wystarczająca ofiara za mszę?
Ojciec Patryk wykrzyknął:
- Najświętsza panienko, matko Boża! Czemu nie powiedziałeś, że twój pies był katolikiem?! Hihihwesta, CzaryMary, Lali, Bambi85, Agusiek89, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTakie ciasto... masakra, od 2 stycznia nie jadlam nic slodkiego. Mam juz fantazje z kremem czekoladowym, widze jak nakladam go na lyzeczke i jem ... i jest mi najprzyjemniej na swiecie
ja jadlam tabliczke mniej wiecej czekolady dziennie... czuje sie jak narkoman na odwyku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny ktora z was ma dlugie doswiadczenie karmienia piersia? chcialabym z ktoras z was utrzymywac blizszy kontakt, nie wiem wymiana telefonu..jesli ktoras ma ochote to prosze odezwac sie do mnie napriva...wszyscy moi znajomi i tesciowa ( oprocz meza!) namawiaja mnie na butelke a potzrebuje kogos do kogo moglabym zadzwonic w razie wu..jakbym nie wiedziala co robic czy miala chwilke zalamania...
KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Mamo, mamo a co to jest ten wogóle ten tablet?
Ano, widzisz synku to takie urządzenie co możesz palcem kurami w świnie rzucać, jak widzisz u nas na wsi zupełnie nieprzydatne.
10 minut płakałam ze śmiechu jak to przeczytałam.weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Wrcia ty dzis bedziesz miała pieszczoty
haha Hata wolna teściowej nie ma
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 20:25
Krysti, hwesta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMąż zwraca się do żony znad gazety:
- Kochanie! Właśnie przeczytałem, że podczas seksu mężczyzna spala tyle kalorii, co przebiegając dziesięć kilometrów!
- No to jesteś mistrzem świata! Dziesięć kilometrów w dwie i pół minuty!
HaharekordZista
hwesta, weronika86, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Wera jak reflektujesz na przepis na chleb bezglutenowy i mega dobry to służę pomocą
ja na razie przez pierwsze dni trzymam sie z daleka od kazddego rodzaju pieczywa, ale na bank mnie pociagnie..uwielbiam chleb...liloe a ty dlaczego nie jesz glutenu? mi sie wydaje ze winna tu moze jedzenie jakie mialam jako nastolatka, dziecko...u nas sie nie przelewalow domu, mama pracowala w piekarni..wszystko z chlebem i do chleba..wiec moze stad u mnie ta nadwrazliwosc na gluten?
-
weronika86 wrote:dziewczyny ktora z was ma dlugie doswiadczenie karmienia piersia? chcialabym z ktoras z was utrzymywac blizszy kontakt, nie wiem wymiana telefonu..jesli ktoras ma ochote to prosze odezwac sie do mnie napriva...wszyscy moi znajomi i tesciowa ( oprocz meza!) namawiaja mnie na butelke a potzrebuje kogos do kogo moglabym zadzwonic w razie wu..jakbym nie wiedziala co robic czy miala chwilke zalamania...
Jejku ja nie rozumiem co to wogóle kogokolwiek interesuje jak będziesz karmić.
Normalnie mi sie nóż w kieszeni otwiera jak coś takiego słysze. Gówno to wszytskich postronnych powinno obchodzić.
Ja w sumie karmiłam tylko trzy miesiące ale teraz zamierzam dłużej, jakby co to będziemy się wspierać.CzaryMary, mantissa, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:dziewczyny ktora z was ma dlugie doswiadczenie karmienia piersia? chcialabym z ktoras z was utrzymywac blizszy kontakt, nie wiem wymiana telefonu..jesli ktoras ma ochote to prosze odezwac sie do mnie napriva...wszyscy moi znajomi i tesciowa ( oprocz meza!) namawiaja mnie na butelke a potzrebuje kogos do kogo moglabym zadzwonic w razie wu..jakbym nie wiedziala co robic czy miala chwilke zalamania...
karmiła rok bez miesiąca, a musiałam o to trochę powalczyć
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny