X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muldoon mieszkał sam na irlandzkiej wsi, a za kompana miał tylko psa. Pewnego dnia pies zdechł, a Muldoon poszedł do księdza i pyta:
    - Ojcze, mój pies zdechł. Może ksiądz odprawić mszę dla biedaka?
    Ojciec Patryk odrzekł:
    - Niestety, nie odprawia się mszy dla zwierząt. Ale jest kilku baptystów niedaleko i niewiadomo, w co oni dokładnie wierzą. Może zrobią coś dla niego.
    - Zaraz do nich pójdę. Myśli ksiądz, że 50 funtów to będzie dla nich wystarczająca ofiara za mszę?
    Ojciec Patryk wykrzyknął:
    - Najświętsza panienko, matko Boża! Czemu nie powiedziałeś, że twój pies był katolikiem?! Hihi

hwesta, CzaryMary, Lali, Bambi85, Agusiek89, misia83 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie ciasto... masakra, od 2 stycznia nie jadlam nic slodkiego. Mam juz fantazje z kremem czekoladowym, widze jak nakladam go na lyzeczke i jem ... i jest mi najprzyjemniej na swiecie :D ja jadlam tabliczke mniej wiecej czekolady dziennie... czuje sie jak narkoman na odwyku :(

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    mi dzisiaj tylko swinskie przychodza do glowy :D
    O bzykaniu tez mogą byc :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrcia ty dzis bedziesz miała pieszczoty :) haha Hata wolna teściowej nie ma :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 20:24

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2015, 06:03

hwesta, CzaryMary, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ktora z was ma dlugie doswiadczenie karmienia piersia? chcialabym z ktoras z was utrzymywac blizszy kontakt, nie wiem wymiana telefonu..jesli ktoras ma ochote to prosze odezwac sie do mnie napriva...wszyscy moi znajomi i tesciowa ( oprocz meza!) namawiaja mnie na butelke a potzrebuje kogos do kogo moglabym zadzwonic w razie wu..jakbym nie wiedziala co robic czy miala chwilke zalamania...

KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • liwi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamo, mamo a co to jest ten wogóle ten tablet?
    Ano, widzisz synku to takie urządzenie co możesz palcem kurami w świnie rzucać, jak widzisz u nas na wsi zupełnie nieprzydatne.

10 minut płakałam ze śmiechu jak to przeczytałam.

weronika86 lubi tę wiadomość

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    O bzykaniu tez mogą byc :)

Krysti co maja wspólnego swinie z osami, pszczołami tudzież innymi stworzeniami bzyczacymi ? :p ;)

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:08

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 dziekuje :)

Angela89 lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Wrcia ty dzis bedziesz miała pieszczoty :) haha Hata wolna teściowej nie ma :)
    taaa z moja nadprogramowa tusza to raczej moj bedzie mial te pieszczoty :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 20:25

Krysti, hwesta lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż zwraca się do żony znad gazety:
    - Kochanie! Właśnie przeczytałem, że podczas seksu mężczyzna spala tyle kalorii, co przebiegając dziesięć kilometrów!
    - No to jesteś mistrzem świata! Dziesięć kilometrów w dwie i pół minuty!
    Haha :) rekordZista

hwesta, weronika86, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• mantissa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku, polazłam chwilę prasować i tona stron. Fajnie. :)

Hwesta, wracając do tematu twojej biegunki, mój ojciec na "te" dolegliwości zawsze łyka łyżeczkę mączki ziemniaczanej. I o dziwo mu pomaga.

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mezowi sprzedawczyni w aptece powiedziala, ze na wlasna odpowiedzialnosc biore smecte :D ze ona do tego reki nie przyklada

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Wera jak reflektujesz na przepis na chleb bezglutenowy i mega dobry to służę pomocą
    dawaj! :D ja na razie przez pierwsze dni trzymam sie z daleka od kazddego rodzaju pieczywa, ale na bank mnie pociagnie..uwielbiam chleb...liloe a ty dlaczego nie jesz glutenu? mi sie wydaje ze winna tu moze jedzenie jakie mialam jako nastolatka, dziecko...u nas sie nie przelewalow domu, mama pracowala w piekarni..wszystko z chlebem i do chleba..wiec moze stad u mnie ta nadwrazliwosc na gluten?

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • liwi Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    dziewczyny ktora z was ma dlugie doswiadczenie karmienia piersia? chcialabym z ktoras z was utrzymywac blizszy kontakt, nie wiem wymiana telefonu..jesli ktoras ma ochote to prosze odezwac sie do mnie napriva...wszyscy moi znajomi i tesciowa ( oprocz meza!) namawiaja mnie na butelke a potzrebuje kogos do kogo moglabym zadzwonic w razie wu..jakbym nie wiedziala co robic czy miala chwilke zalamania...

Jejku ja nie rozumiem co to wogóle kogokolwiek interesuje jak będziesz karmić.
    Normalnie mi sie nóż w kieszeni otwiera jak coś takiego słysze. Gówno to wszytskich postronnych powinno obchodzić.

Ja w sumie karmiłam tylko trzy miesiące ale teraz zamierzam dłużej, jakby co to będziemy się wspierać.

CzaryMary, mantissa, Agusiek89 lubią tę wiadomość

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • sylvia007 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    Wercia ja bardzo chętnie :-) karmiła rok bez miesiąca, a musiałam o to trochę powalczyć

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Mezowi sprzedawczyni w aptece powiedziala, ze na wlasna odpowiedzialnosc biore smecte :D ze ona do tego reki nie przyklada

To ciekawe czy sprzedaje cokolwiek dla kobiet w ciąży! Ehhhh

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba jakas panikujaca mocno dziewczyna... echhhh... aptekarki

weronika86, Krysti lubią tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Wercia ja bardzo chętnie :-) karmiła rok bez miesiąca, a musiałam o to trochę powalczyć
    Dopiero przeczytałam że miało być na priv :-)

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
‹‹ 1939 1940 1941 1942 1943 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ