Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
liwi wrote:Jejku ja nie rozumiem co to wogóle kogokolwiek interesuje jak będziesz karmić.
Normalnie mi sie nóż w kieszeni otwiera jak coś takiego słysze. Gówno to wszytskich postronnych powinno obchodzić.
Ja w sumie karmiłam tylko trzy miesiące ale teraz zamierzam dłużej, jakby co to będziemy się wspierać.dzieki!
liwi, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Słonce ale kogo to interesuje jak ty będziesz karmić ? To twoja sprawa. Jakby mi ktoś powiedział (radził) jak mam karmić to by usłyszał że to moje dziecko moje cycki moja sprawa.
Dokladnie ! Tak samo uwazam ze nie powinno się krytykowac kobiety za wybór sposobu rodzenia. Chodzi mi o cesarke na zadanie.... Moje ciało, moje dziecko, moja decyzjaweronika86, Angela89, Bambi85, Lali, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
liloe wrote:Jako dziecko miałam nietolerancję, z której wyrosłam. ze 2 lata temu miałam silne wysypki na rękach, zrobiłam testy i mam alergię na pszenicę
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:Booooooożeeeeeee, byłam na najlepszych lodach na świecie!!! Przeżyłam kulinarny orgazm i chcę jeszcze! Niby nie wolno robić reklamy, ale ja zaryzykuję i powiem, że najlepsze desery lodowe tylko u Grycana
Do tego masa owoców, masakra jeszcze mi ślina leci...
-
nick nieaktualny
-
wiesz co innego jakbym dziecku krzywde robila tym cyckiem...kazdy mowi jak to niby wygodnie z butla...synka karmilam tylko 3 tyg cycem wlasnie przez takie osoby, ale mialam 17 lat nie rozumialam co jest wazne...ja uwazam ze cyc to wygoda a nie butla! zreszta jakbysmy mialy karmic butelkami to by nam butelki wyrosly a nie cycki
CzaryMary, Bambi85, KasiaKwiatek, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja mam stetoskop a Wy nie
i mogę sobie słuchać jak bije serduszko Julka i jak robi mi w brzuszku fikołki
CzaryMary, Krysti, hwesta, KasiaKwiatek, Ida, weronika86, Angela89, mantissa, mimka84, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuz z tego wszystkiego zadzwonilam na izbe przyjec do Orlowskiego o ta smecte spytac jak ta babka tak powiedziala i powiedzili, ze generalnie sie smecta nie wchlania, ale ze oni nie moga takich odpowiedzi dawac i ze kontaktowac sie z lekarzem prowadzacym ciaze grrrrrrr i ze duzo pic
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 13:20