Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cos mi sie kasia wydaje, ze ja pierwsza bede na tej strone 3tys
ale zescie naprodukowaly! dzizas nie idzie nadrobic tego!
tesciowa oddelegowana do tescia do jutra do 17.00 a my planujemy GORACY wieczorwiory beda leciec
Amy, KasiaKwiatek, Bambi85, Krysti, sylvia007, Fasia, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:A mnie dziś znowu pięty bolą
prasowałam 4 godziny... 4 pralki
przy naszej czwórce tyle tego...
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:A mnie dziś znowu pięty bolą
prasowałam 4 godziny... 4 pralki
przy naszej czwórce tyle tego...
Ja się tego boje że z pralka nie będzie miała chwili wolnego. Chcemy kupić dlatego drugą pralkę - suszarkę bo mamy miejsce aby szybciej to szło. Jeszcze suszarnia by się przydała -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Mnie dokucza rozwolnienie, sory że do znudzenia o tym gledze,ale rzadko mam i przeżywam :p tymbardziej ze zoladkowo mi nic nie jest i wszystko jeść mi się chce :p
haha ja tez mam biegunki..zawsze po slodkim lub po nabiale, dlatego unikam jak ognia
jak by to moj maz powiedzial : jedyne lakarstwo na DUPNE problemy ( czytaj hemoroidy, zatwardzenia czy biegunki ) to anal
hwesta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i wygrałam na Ebay dla Ignaśia hihi
incena jaka nikt mnie nie podbijał http://naforum.zapodaj.net/thumbs/50a9671a346f.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b1c2ded1c73b.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 19:57
hwesta, liloe, weronika86, CzaryMary, KasiaKwiatek, sylvia007, mantissa, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Liloe boje sie kotow bo nie mam IgGprzeciw toxo
. Czuje ze moj maz by chetnie mnie zastapil , ostatnio wzial mi lapka i wyslalam usmiechnieta buzke do Was ale ze akurat temat jakis wesoly nie byl, zeby nie wyjsc na bardziej nienormalna niz jestem, szybko usunelam, chyba nikt nie zauwazyl : P. No glupek jeden.
Trzymaj sie tam dzielnie Liloe, z dnia na dzien bedzie coraz lepiej mam nadzieje.liloe, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny