X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 15:34

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    no Hela zachowala sie bardzo elegancko, moza nawet za bardzo . Beznadziejna sytuacja
    No właśnie chyba za bardzo :-( bo coś czuję, że ta sytuacja nie da nam spokoju

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie nie wiem czy Ci powinnam byla Angela udzielac odpowiedzi na Twoje pytanie , bo a noz komus tez sie to nie spodoba. Paranoja.

Amy, Angela89, KasiaKwiatek, Fasia, liloe, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że Hela nie powie. Mogła to zrobić od razu i tego nie zrobiła...
    Mam nadzieję, że ta osoba się przyzna, że jej odjebało.... albo po prostu, że jest pojeb*** :D
    bo inaczej tego nie nazwę :)

kluska, Bambi85, sylvia007, Fasia, liloe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej żebyśmy się jeszcze wszystkie tu skuciły i tyle .Bo ktos powiedział ze któraś z nas trol ! I my ta dziewczynę pojedziemy a tak naprawdę niewiadomo komu wierzyć :/ i badz tu mądrym .

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi - radze ci wkleić pod suwaczek zdjęcie dyplomu żeś lekarz :P

Bambi85, Fasia, liloe, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    W sumie nie wiem czy Ci powinnam byla Angela udzielac odpowiedzi na Twoje pytanie , bo a noz komus tez sie to nie spodoba. Paranoja.

Kurdę zaraz przeze mnie problemy będziesz miała ! Ale ja sama prosiłam !!

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Nie da bo żeśmy się z nią zaprzyjaźnily .Jak tu ktos nowy przyjdzie to nie wchodzę w dyskusje sorry !

• Bambi85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    no tez tak mysle.
    Angela w ciazy leczy sie tez bezobjawowe infekcje ukladu moczowego, takze czuc sie mozesz dobrze - cale szczescie ale mysle ze cos Ci na to dadza. Z tym ze za nim cos lykniesz to wez posiew.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Na ostatniej wizycię gin poprosiłam aby porządnie zanalizowała moje wyniki moczu kazała mi iść do lekarza rodzinnego po skierowanie na usg bo ona podejrzewała kamyka/piasek. Wcześniej przepisała mi trimesan jakbym miała jakieś problemy z siusianiem bo jej mówiłam że często przeziębiam pęcherz.
    Zobaczymy co we wtorek rodzinna wymyśli bo ja naprawdę dobrze się czuje
    Niestety te infekcje nieraz są bezobjawowe. Mi właśnie gin przepisała monural po tym jak w moczu pojawiły się leukocyty.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale jeśli zaraz wszystkie będą tylko czytać a nie pisać to co będziecie czytać? :-)
    Pogodźmy się, że nie poznamy nicku jak to Amy ujęła tej kretynki... :-\
    Namieszła i ma farta, że Hela nie podała jej danych...
    Hela moim zdaniem nis wróci bo jej to bokiem wyszło...
    Troll siedzi cicho, bo gdyby coś pisała pewno Hela by przemówiła...
    Szkoda bardzo tej sytuacji, przykro mi, że trafiła nam sie menda, ale cóż dużo nas tu, mieszanka ludzka, a to pewnie jakaś smarkula, która poczuła się odważna po kryjomu...
    Admin się nie przyzna, bo wczoraj dupy dał podając nick trolla Heli i się obsarli ze strachu...
    BTW mnie nie zaszczycili odpowiedzią... :-\

A i ja zamierzam pisać nadal :-)

sylvia007, Angela89, mantissa, Amy, MartaAlvi, Rudzia, liloe, weronika86, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• kluska Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy taki trol to nie będzie miał odwagi jak tak z partyzanta nam tu podkop pod Helą robiła.
    Dzięki Angela. Już naprawdę brak mi pomysłu na imię dla synka. Marcelek nie leży mojemu ale sam nie ma pomysłu więc co, będzie takie jak ja podam ;) Czasu coraz mniej ...

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 15:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mi się wydaje, ze nikt się nie przyzna...
    ech :( no nic trzeba jakoś przejść do porządku dziennego, co nie zmiania faktu że ja nie daje przyzwolenia na takie ZACHOWANIE....

sylvia007 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    A i ja zamierzam pisać nadal :-)

Ja też będę pisać bo jestem od Was uzależniona :P Po drugie do kwietnia trzeba zrobić te 3 tys stron :D

KasiaKwiatek, sylvia007, Amy, liloe, weronika86, Gosha, Agusiek89, mimka84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się nie zgadzam na robienie podkopów przez mendę :-) ale nie wyobrażacie sobie, że teraz się przyzna? Toć to byłby lincz :-) może wcześniej zanim Helę usunięto ale nie teraz

Amy, weronika86 lubią tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    My Słonce wymyśliliśmy że jeżeli byśmy mieli chłopca do byśmy czekali do porodu i jak się pojawił by na świecie to wtedy byśmy dali mu imię. Na szczęście jest dziewczynka
    :)
    Jak ją urodziłam Gabi to że mną na sali leżała dziewczyna, która nawet po porodzie nie mogła wymyślić imienia dla córeczki i bardzo ją to załamało. Trzymała mała na rękach i pytała : kto Ty jesteś? Utkwiło mi to w pamięci, bo straszne mi się to wydało

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe zdjecie mam niekorzystne w dyplomie Amy :P
    nie no smiac sie mozemy ale ta cala sytuacja wcale nie jest smieszna.
    Spoko Angela , przeciez wiecie ze jak pytacie i znam odpowiedz to zawsze odpowiem, nie chce ani nikomu nic narzucac ,ani sie wymadrzac bron boże, kazda ma swojego lekarza w realu, ja najwyzej moge cos podpowiedziec czasami:), mam nadzieje ze nikt tego tu zle nie odbiera? a jak tak to prosze wprost. Troluu???
    Zreszta jakby mnie stad wywalili to bym do kwietnia na łeb dostala, z domu wyjsc sobioe pozwalam raz ana tydzien , glownie i tak mam lezec i czuje w kosciach ze do porodu raczej male szanse zeby sie zminilo. Swoja droga najblizszy tydzien zapowiada sie mega atrakcyjnie, bo az dwa wyjscia z domu mi sie szykują - na glukoze i do gina toz to szalenstwo. Aaaaa i moze jeswzcze trzecie w sobote jak moja szyjka na wizycie dobrze wypadnie, to pojdziemy z mezem w weekend na szkole rodzenia w pigulce, taka czyta teoria bez cwiczen bo i tak nie moge.

sylvia007, Angela89, Amy, liloe, Gosha lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela ja też będę pisać bo powiedziałam wcześniej, że rodzę na 3 tysięcznej stronie i ona jest moja! :-D
    Ale spoko podzielę się i zapraszam do mnie ;-)

sylvia007, Bambi85, Angela89, weronika86, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość

‹‹ 1933 1934 1935 1936 1937 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ