Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyślę, że Hela nie powie. Mogła to zrobić od razu i tego nie zrobiła...
Mam nadzieję, że ta osoba się przyzna, że jej odjebało.... albo po prostu, że jest pojeb***
bo inaczej tego nie nazwękluska, Bambi85, sylvia007, Fasia, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylvia007 wrote:No właśnie chyba za bardzo
bo coś czuję, że ta sytuacja nie da nam spokoju
Angela w ciazy leczy sie tez bezobjawowe infekcje ukladu moczowego, takze czuc sie mozesz dobrze - cale szczescie ale mysle ze cos Ci na to dadza. Z tym ze za nim cos lykniesz to wez posiew. -
Angela89 wrote:Na ostatniej wizycię gin poprosiłam aby porządnie zanalizowała moje wyniki moczu kazała mi iść do lekarza rodzinnego po skierowanie na usg bo ona podejrzewała kamyka/piasek. Wcześniej przepisała mi trimesan jakbym miała jakieś problemy z siusianiem bo jej mówiłam że często przeziębiam pęcherz.
Zobaczymy co we wtorek rodzinna wymyśli bo ja naprawdę dobrze się czuje -
nick nieaktualnyDziewczyny ale jeśli zaraz wszystkie będą tylko czytać a nie pisać to co będziecie czytać?
Pogodźmy się, że nie poznamy nicku jak to Amy ujęła tej kretynki...
Namieszła i ma farta, że Hela nie podała jej danych...
Hela moim zdaniem nis wróci bo jej to bokiem wyszło...
Troll siedzi cicho, bo gdyby coś pisała pewno Hela by przemówiła...
Szkoda bardzo tej sytuacji, przykro mi, że trafiła nam sie menda, ale cóż dużo nas tu, mieszanka ludzka, a to pewnie jakaś smarkula, która poczuła się odważna po kryjomu...
Admin się nie przyzna, bo wczoraj dupy dał podając nick trolla Heli i się obsarli ze strachu...
BTW mnie nie zaszczycili odpowiedzią...
A i ja zamierzam pisać nadalsylvia007, Angela89, mantissa, Amy, MartaAlvi, Rudzia, liloe, weronika86, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Amy taki trol to nie będzie miał odwagi jak tak z partyzanta nam tu podkop pod Helą robiła.
Dzięki Angela. Już naprawdę brak mi pomysłu na imię dla synka. Marcelek nie leży mojemu ale sam nie ma pomysłu więc co, będzie takie jak ja podamCzasu coraz mniej ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:A i ja zamierzam pisać nadal
Ja też będę pisać bo jestem od Was uzależnionaPo drugie do kwietnia trzeba zrobić te 3 tys stron
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2015, 15:35
KasiaKwiatek, sylvia007, Amy, liloe, weronika86, Gosha, Agusiek89, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:My Słonce wymyśliliśmy że jeżeli byśmy mieli chłopca do byśmy czekali do porodu i jak się pojawił by na świecie to wtedy byśmy dali mu imię. Na szczęście jest dziewczynka
-
hehe zdjecie mam niekorzystne w dyplomie Amy
nie no smiac sie mozemy ale ta cala sytuacja wcale nie jest smieszna.
Spoko Angela , przeciez wiecie ze jak pytacie i znam odpowiedz to zawsze odpowiem, nie chce ani nikomu nic narzucac ,ani sie wymadrzac bron boże, kazda ma swojego lekarza w realu, ja najwyzej moge cos podpowiedziec czasami:), mam nadzieje ze nikt tego tu zle nie odbiera? a jak tak to prosze wprost. Troluu???
Zreszta jakby mnie stad wywalili to bym do kwietnia na łeb dostala, z domu wyjsc sobioe pozwalam raz ana tydzien , glownie i tak mam lezec i czuje w kosciach ze do porodu raczej male szanse zeby sie zminilo. Swoja droga najblizszy tydzien zapowiada sie mega atrakcyjnie, bo az dwa wyjscia z domu mi sie szykują - na glukoze i do gina toz to szalenstwo. Aaaaa i moze jeswzcze trzecie w sobote jak moja szyjka na wizycie dobrze wypadnie, to pojdziemy z mezem w weekend na szkole rodzenia w pigulce, taka czyta teoria bez cwiczen bo i tak nie moge.sylvia007, Angela89, Amy, liloe, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny