Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dziś byłam w H&M i mierzyłam biustonosz do karmienia i jakby ktoś szukał to są super !
koszt 59,90zł. Lekko usztywniany ale bez fiszbin. Biust trzyma na swoim miejscu - na pewno kupię tylko bałam się teraz, bo nie wiem jak mi jeszcze cycki urosną
Bambi85, KasiaKwiatek, Angela89, Amy, liloe, Gosha, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Ja się obawuam, że wtedy to bezmózg mnie ogarnie. Dziewczynka miała być Maria, Marysia po babciach a z chłopcem jest dylemat.
A z tymi infekcjami to tak jest niestety. Są bezobjawowe. Ja też mam wodnistą wydzielinę bo mam jakąś torbiel na gruczole między wargami, on się jakoś nazywa ale nie pamiętam jak. Dopiero trzeci lekarz to zauważył. Nie leci mi po nogach ale wkładek muszę używać tych grubszych i zmieniam je co 2h. Zròb posiew jak najszybciej bo na wynik trzeba czekać. Albo prywatnie albo niech Ci rodzinna da skierowanie. -
Bambi jakby moje konto usunęli to tak bym się wku*** że szkoda gadać
W psychiatryku bym wylądowała przez samotność
KasiaKwiatek, hwesta, Bambi85, Angela89, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Angela ja też będę pisać bo powiedziałam wcześniej, że rodzę na 3 tysięcznej stronie i ona jest moja!
Ale spoko podzielę się i zapraszam do mnieKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:Ciekawe na ktorej stronie ja urodze tzn od ktorej do ktorej , bo jak bedzie dlugi porod to kiedy ja potem to wszystko nadrobie hehe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylvia007 wrote:Poprosisz osobę towarzysząca, żeby Ci relacjonowała w trakcie porodu
. Zwizualizowlam to < hahaha>. Nie no maz chyba planuje mi na 30tke kupic takiego zgrabnego malego laptopika wiec bedzie w sam raz do szpitala bo z telefonu to nie lubie za bardzo.
hwesta, sylvia007, KasiaKwiatek, CzaryMary, Fasia, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość