Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela no jak na moje oko to tak na infekcje wyglada, leukocytow b. duzo, bialko. Jakiś błąd pobrania dopuszczasz?? Ja bym na Twoim miejscu jeszcze posiew moczu zrobila, tu niby bakterie nie wyszly ale czasem tak jest. Chyba ze posiew bedzie jałowy to wtedy jeszcze raz badanie ogolne, jak bedzie podobne to nefrolog, bo rzeczywiscie ciagle cos w tym moczu Ci wyłazi. A usg juz umówilas?
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co juz dajcie spokuj , bo mnie juz to wszystko przerasta . Wyjaśniajcie przemyslajcie i tak do końca ciązy . Napewno miedzy nami nie ma trola .To ktos musi byc z poza naszej grupy . Za niedługo nikt tu nie napisze nic bo bedzie miał dosc tej sytuacji która tu zapanowała
smutne to wszystko
-
Wiecie co, ją to uważam, że powinniśmy wiedzieć kto to był. Gdyby mi ktoś coś takiego zrobił i widziałbym kto, to sorry, ale ja bym go nie kryła!!! Zwłaszcza, że Hela pisała, że wysłała tej osobie wiadomość
weronika86, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Hej
studia zaliczone na 5
No sama nie wiem co o tym myślećnawet tu cięcie przez admina wygląda tak:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5fd8e6b3d2c6.jpg
A może to mąż Heli sobie z niej jaja robiłi kasował jej posty i jako admin z nią pisał
takie małżeńskie dowcipy
a teraz Hela go zabija
E pewnie nie, bo teraz doczytałam co Amy napisałaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 18:59
Angela89, sylvia007, Bambi85, KasiaKwiatek, Lali, misia83, mantissa, MartaAlvi, liloe, Gosha, Agusiek89, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliwi wrote:Bez sensu to wszytsko, ja rzadko pisze ale od tej pory będe już chyba tylko czytać.
A może za tydzień padnie na kolejną osobe, potem kolejną i następną. Nie ma sensu się ze sobią zaprzyjaźniać bo coś się moze komuś nie spodobać i sobie będą wywalac następne osoby. -
Angela89 wrote:Nie no błędu nie dopuszczam - mocz bardzo często miałam robiony wcześniej bo kamyka miałam kiedyś i infekcje więc już weszłam w prawe. We wtorek idę do rodzinnej aby dała mi skierowanie. I może odrazu do nefrologa niech da skierowanie. Dziękuje za pomoc
-
Bambi85 wrote:MISIA namiary są na tej stronie , prosze
http://www.wozkidzieciece.net.pl/
akurat tego lozeczka na stronie nie ma, ale wiekszy asortyment maja na miejscu niz na stronce, telefon kontaktowy jest.Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny