X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela - Hela nie usuwała swojego konta ani nikt się na nie nie włamał - konto zostało usunięte przez moderatorów ze względu na liczne zgłoszenia Jej postów. A kto je zgłaszał to nie mam pojęcia, bo tak jak napisała Amy - Hela jest na tyle uczciwa że nie będzie robić nikomu koło tyłka .. Tyle w temacie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 18:11

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Mnie też zżera :(

Mnie nie zżera ciekawość, mnie to wku^%&%& że ktoś sobie tu jaja jakieś robi. Nie muszę wiedzieć kto ja tej osoby tu po prostu nie chce..

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Angela - Hela nie usuwała swojego konta ani nikt się na nie nie włamał - konto zostało usunięte przez moderatorów ze względu na liczne zgłoszenia Jej postów. Tyle w temacie ...

Czyli rozumiem że admin kłamie ? Pisząc do Amy i Krysi ?

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, admin kłamie widocznie . Niedługo się chyba na nich pogniewan,a place im za abonament tu!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 18:14

• Fasia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:

Dokładnie tak

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasza kobieca natura.., ciekawość... ;)
    Ja odpuszczam i tak wiem kto to był ;)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie ta sprawa Heli śmierdzi na kilometr.:|

Z jednej strony dlaczego administrator miałby kłamać w związku ze zgłoszeniami postów, o których pisała Hela? Jaki miałby w tym interes? Nagle jej konto znika i właściciele strony twierdzą, że sama je usunęła.

Z drugiej zaś ufam, że Hela wszystkiego tego sobie nie wymyśliła. Rozumiem, że Fasia masz z nią kontakt poza forum. Co mówi Hela? Dlaczego nie wraca tu pod innym nickiem?

Jeśli faktycznie troll istnieje i zgłaszał posty Heli, której konto usunęli administratorzy i jeśli oni kłamią w żywe oczy, to nie wiem, czy jest to odpowiednie miejsce dla nas. Może faktycznie warto się stąd zawinąć gdzieś na prywatne forum, bo dlaczego krętacze mieliby moderować to, co my piszemy....

Krysti, Angela89, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha a ja nie wiem i nawet się nie domyslam:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusiek89 wrote:
    Krysti jeśli wczoraj pytałaś czy to nie ja to odpowiadam (bo wspominałaś Agusiek a nie wiem czy nie ma więcej bo nie zwróciłam uwagi)to odpowiadam z czystym sumieniem że nie. Wiem do czego służy forum i nie mam potrzeby mieć z kimś na pieńku :) Sama wam piszę (co prawda mniej niż inne dziewczyny ale jednak :) ) i chętnie dowiem się czegoś nowego od was :), bo mając już jedno dzieciątko w domu jakaś wiedza już jest :) To tak w ramach wyjaśnienia :)
    Hihi :) kochana żartowałam :)

Agusiek89 lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie tylko ciekawi dlaczego admin kłamie, jaki ma w tym cel??? Wiele razy na bazarku widziałam usunięte post, ale zawsze były oznaczone przez admina i nie znikały tak po prostu! To tyle. Chyba rzeczywiście prawdy się nigdy nie dowiemy

Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, a raczej dobry wieczór ;)
    W tej calej aferze i ja sie pogubilam i juz nic nie rozumiem. Ale skoro Fasia mowi ze najlepiej temat zakonczyc, a mam wrazenie ze troszke zna lepeiej sytuacje, to tak zrobmy, chociaz kurde szkoda echhh. Dobra jak koniec tematu to koniec.
    Poza tym byalm dzisiaj na malej wycieczce poza domem, utopilam w kaluzy swoj telefon- bomba po prostu, gdyby nie moj maz to nawet bym nie zauwazyla ze on tam lezy. niby dziala ale troche trzeszczy ;P, no zoaczymy
    Zaczelam dzieciowe zakupy ciuszkowe i moze tez zrobie jakas pake w tej aptece,bo potrzeb cala lista- zawsze bedzie cos do przodu.
    Aha i widzialam na zywo to lozeczko biale/ wenge z delfinkiem tylko juz nie pamietam czy to Misia byla zainteresowana czy Lali ale na zywo wyglada w porzadku i jak widac kolor bialy/ wenge jak najbardziej dostepny, niecale 300zl w takiej hurtowni dziececej niedaleko mnie- mialam zrobic fote ale chwiel wczeniesniej wlasnie telefon utonal a maz jakz wykle zostawil kom w domu .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 18:35

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim skromnym zdaniem moderatorzy nie maja w tym interesu zeby klamac :) ale pewnie prawdy nie poznamy. Trudno :)

Czy u Was tez tak piździ??u mnie przed chwila w calej okolicy prad pierdyknal, ale juz jest na szczescie :)

Angela89, weronika86 lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Chyba tak :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Moim skromnym zdaniem moderatorzy nie maja w tym interesu zeby klamac :) ale pewnie prawdy nie poznamy. Trudno :)

Czy u Was tez tak piździ??u mnie przed chwila w calej okolicy prad pierdyknal, ale juz jest na szczescie :)
    Umnie piździ i śnieg nawet sypał :)

• misia83 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:43

Krysti lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi mogę Ci głowę trochę zawrócić?

• Lwica Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór, oj a ja znowu nie w temacie:(( ostatnio tyle sie dzieje, zajęta jestem ze nie mam czasu tak często wchodzić jak bym chciała:((

Z nowości: mam wózek używka plus 2fotelki samochodowe i zapłaciłam całe£20:))
    Wyglada tak-
    http://www.mumsnet.com/images/reviews/full/2/240x290xii_9468_1336038408577.jpg.pagespeed.ic.fm2xEGlv8L.jpg
    Niestety bez gondoli, ale mam nosidełko i chce kupić chustę. Moze uda mi sie dokupić gondole używana...

Fasia, Gosha lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:43

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tutaj od śierpnia z wami i zawsze ufalam każdej zwas ufam jak nikomu innemu wy moje przyjaciółki . I szanujemy się tu . Niechcem by ktos nam tą więź kiedykolwiek zniszczył.

weronika86, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Bambi mogę Ci głowę trochę zawrócić?
    no nie pytaj, co tam?

ex2bj44j3vvmhqd0.png
‹‹ 1930 1931 1932 1933 1934 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ