Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela - Hela nie usuwała swojego konta ani nikt się na nie nie włamał - konto zostało usunięte przez moderatorów ze względu na liczne zgłoszenia Jej postów. A kto je zgłaszał to nie mam pojęcia, bo tak jak napisała Amy - Hela jest na tyle uczciwa że nie będzie robić nikomu koło tyłka .. Tyle w temacie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 18:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Angela - Hela nie usuwała swojego konta ani nikt się na nie nie włamał - konto zostało usunięte przez moderatorów ze względu na liczne zgłoszenia Jej postów. Tyle w temacie ...
Czyli rozumiem że admin kłamie ? Pisząc do Amy i Krysi ?Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dla mnie ta sprawa Heli śmierdzi na kilometr.
Z jednej strony dlaczego administrator miałby kłamać w związku ze zgłoszeniami postów, o których pisała Hela? Jaki miałby w tym interes? Nagle jej konto znika i właściciele strony twierdzą, że sama je usunęła.
Z drugiej zaś ufam, że Hela wszystkiego tego sobie nie wymyśliła. Rozumiem, że Fasia masz z nią kontakt poza forum. Co mówi Hela? Dlaczego nie wraca tu pod innym nickiem?
Jeśli faktycznie troll istnieje i zgłaszał posty Heli, której konto usunęli administratorzy i jeśli oni kłamią w żywe oczy, to nie wiem, czy jest to odpowiednie miejsce dla nas. Może faktycznie warto się stąd zawinąć gdzieś na prywatne forum, bo dlaczego krętacze mieliby moderować to, co my piszemy....
Krysti, Angela89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgusiek89 wrote:Krysti jeśli wczoraj pytałaś czy to nie ja to odpowiadam (bo wspominałaś Agusiek a nie wiem czy nie ma więcej bo nie zwróciłam uwagi)to odpowiadam z czystym sumieniem że nie. Wiem do czego służy forum i nie mam potrzeby mieć z kimś na pieńku
Sama wam piszę (co prawda mniej niż inne dziewczyny ale jednak
) i chętnie dowiem się czegoś nowego od was
, bo mając już jedno dzieciątko w domu jakaś wiedza już jest
To tak w ramach wyjaśnienia
kochana żartowałam
Agusiek89 lubi tę wiadomość
-
A mnie tylko ciekawi dlaczego admin kłamie, jaki ma w tym cel??? Wiele razy na bazarku widziałam usunięte post, ale zawsze były oznaczone przez admina i nie znikały tak po prostu! To tyle. Chyba rzeczywiście prawdy się nigdy nie dowiemy
Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry, a raczej dobry wieczór
W tej calej aferze i ja sie pogubilam i juz nic nie rozumiem. Ale skoro Fasia mowi ze najlepiej temat zakonczyc, a mam wrazenie ze troszke zna lepeiej sytuacje, to tak zrobmy, chociaz kurde szkoda echhh. Dobra jak koniec tematu to koniec.
Poza tym byalm dzisiaj na malej wycieczce poza domem, utopilam w kaluzy swoj telefon- bomba po prostu, gdyby nie moj maz to nawet bym nie zauwazyla ze on tam lezy. niby dziala ale troche trzeszczy ;P, no zoaczymy
Zaczelam dzieciowe zakupy ciuszkowe i moze tez zrobie jakas pake w tej aptece,bo potrzeb cala lista- zawsze bedzie cos do przodu.
Aha i widzialam na zywo to lozeczko biale/ wenge z delfinkiem tylko juz nie pamietam czy to Misia byla zainteresowana czy Lali ale na zywo wyglada w porzadku i jak widac kolor bialy/ wenge jak najbardziej dostepny, niecale 300zl w takiej hurtowni dziececej niedaleko mnie- mialam zrobic fote ale chwiel wczeniesniej wlasnie telefon utonal a maz jakz wykle zostawil kom w domu .Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 18:35
-
Moim skromnym zdaniem moderatorzy nie maja w tym interesu zeby klamac
ale pewnie prawdy nie poznamy. Trudno
Czy u Was tez tak piździ??u mnie przed chwila w calej okolicy prad pierdyknal, ale juz jest na szczescieAngela89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLali wrote:Moim skromnym zdaniem moderatorzy nie maja w tym interesu zeby klamac
ale pewnie prawdy nie poznamy. Trudno
Czy u Was tez tak piździ??u mnie przed chwila w calej okolicy prad pierdyknal, ale juz jest na szczescie -
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór, oj a ja znowu nie w temacie:(( ostatnio tyle sie dzieje, zajęta jestem ze nie mam czasu tak często wchodzić jak bym chciała:((
Z nowości: mam wózek używka plus 2fotelki samochodowe i zapłaciłam całe£20:))
Wyglada tak-
http://www.mumsnet.com/images/reviews/full/2/240x290xii_9468_1336038408577.jpg.pagespeed.ic.fm2xEGlv8L.jpg
Niestety bez gondoli, ale mam nosidełko i chce kupić chustę. Moze uda mi sie dokupić gondole używana...Fasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny