Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy wrote:Ja bym chciała tego uniknąć.. w dzień może leżeć na dużym łóżku ze mną, ale ogólnie spanie w łóżeczku - mam nadzieję, że ta mała różowa świnka nie spowoduje, że złamię swoje postanowienie
no ją też miałam takie twarde postanowienie, ale czasami jak już padałam, to kilka razy( no dobra kilkanaście
) nie odłożyłam Gabi do lóżeczka po karmieniu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Wyślę i po smecte i po te elektrolity:) mowil,ze przy nim ulotki czytała ta dziewczyna w aptece
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Amy jaka świnka!!!
no ją też miałam takie twarde postanowienie, ale czasami jak już padałam, to kilka razy( no dobra kilkanaście
) nie odłożyłam Gabi do lóżeczka po karmieniu
No Olek
na początku pewnie tak jak pisze Robotka, że będzie ze mną spał bo karmienie co 3 godziny pewnie będzie (nie wiem?) i nie będę co chwilę się schylać nad łóżeczkiem... zobaczymy co się sprawdzisylvia007 lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:No Olek
na początku pewnie tak jak pisze Robotka, że będzie ze mną spał bo karmienie co 3 godziny pewnie będzie (nie wiem?) i nie będę co chwilę się schylać nad łóżeczkiem... zobaczymy co się sprawdziWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 17:02
-
Amy wrote:No Olek
na początku pewnie tak jak pisze Robotka, że będzie ze mną spał bo karmienie co 3 godziny pewnie będzie (nie wiem?) i nie będę co chwilę się schylać nad łóżeczkiem... zobaczymy co się sprawdzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny