Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Wysłałam męża do apteki to farmaceutka nic nie dala oprócz owocu borówki czernicy do zaparzania na którym też jest napisabe,ze nie wolno w ciazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 16:20
hwesta lubi tę wiadomość
-
Krysti mi się podoba xlander xmove kremowy-sprawdź sobie na allegro:) jest bardzo ladny:) albo kolor khaki z tego modelu i przy tych obstaje na razie.
kurcze jednak jeśli będę inwestować w wózek 2w1 to już chciałabym z tej spacerówki korzystać ile się da a wiem że xlandery są po prostu nie do zdarcia:)
już idę sobie kuknąć na allegro:)Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Krysti mi się podoba xlander xmove kremowy-sprawdź sobie na allegro:) jest bardzo ladny:) albo kolor khaki z tego modelu i przy tych obstaje na razie.
kurcze jednak jeśli będę inwestować w wózek 2w1 to już chciałabym z tej spacerówki korzystać ile się da a wiem że xlandery są po prostu nie do zdarcia:)
już idę sobie kuknąć na allegro:)za dobrą cenę .ide patrzeć
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Mowilam mu to mu głupia baba odradzila:/
jak ją wykupowałam sobie ten nifuroksazyd to jak mnie zapytała czy to dla mnie, to tylko głową pokreciła, a lekarka mi powiedziała, że jest zupełnie bezpieczny dla dzidziusia.
-
nick nieaktualnyHwesta to możemy się wymienić
ja ci wyślę na biegunki słoiczek jagód a ty mi amerykańskie wyślesz
Gosha = pamiętam twoje łóżeczko
Olek będzie spał w 60/120 do póki nie dorośnie do łóżka dla większych dzieci
10 cm na pewno mu różnicy nie robi, a na pewno nie będę kupować dla rocznego dziecka dużego łóżka
Ale czas to i tak zweryfikujeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 16:34
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Tak samo chciałam żeby elektrolity mi kupił, to powiedziała że nie ma bezpiecznych w ciazy,a sama znalazłam stoperan elektrolity gdzie napisane,ze można w ciazy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Dziewczyny, a czy któraś z was zakłada, że dzidzia będzie spała z wami w łóżku???
Ja bym chciała tego uniknąć.. w dzień może leżeć na dużym łóżku ze mną, ale ogólnie spanie w łóżeczku - mam nadzieję, że ta mała różowa świnka nie spowoduje, że złamię swoje postanowieniehwesta, Angela89, Gosha lubią tę wiadomość
-
sylvia ja planuję na samym początku, może z miesiąc spać z dzieckiem żeby d karmienia nie wstawać co chwileczkę i wyciągać małą z łóżeczka, a potem już przeniosę do kołyski, choć zobaczymy, może akurat z kołyski łatwiej mi będzie.
starsza ze mną spała do miesiąca a potem fik do łóżeczka bo się bałam że za bardzo się nauczy z nami, ale problemu nie było:)
tak samo z lulaniem, lulałam ze dwa tygodnie a potem oprzytomniłam się że po co ja ją uczę lulaćwyniosłam do łóżeczka i szybciutko nauczyła się spać bez lulania:)
sylvia007, Amy, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny