Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA i co do Heli, to nie jest tak jak przekazali informację moderatorzy, Hela jest z nimi cały czas w kontakcie i to że nie otrzymali od nikogo informacji o złoszeniu nadużycia - to kłamstwo. Zresztą można się było tego domyślić, bo Hela nam wyraźnie napisała, że z nim i rozmawiała....
-
hwesta ja w szpitalu na patologii ciąży dostawałam loperamid na biegunkę, więc też można skoro ginekolodzy dają.
Kakao na wodzie - o fuuj, też kiedyś próbowałam, fuj fuj fuj
Trzymaj się.
Ja nie dostałam żadnej odp. od moderatorów, olali mnie?
-
Hej
wrocilam niedawno do domu i od razu drzemka
byłam dzisiaj w rosmanie i kupilam paczkę panpersow jedynek kosmetyki mi kuzynka polecala te zwykle tanie babydream bo nie zawierają jakiś taki sztucznych rzeczy a są tanie a w aptece kupilam dla siebie podlkady podpaski i majtki jednorazowe bardzo tanio po cenach takich jak w Gemini także jestem prawie obkupiona dosłownie kilka rzeczy mi tylko zostało do kupienia
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sytuacja raczej jest już jasna. Heli konto zostało usunięte i już Jej tutaj z nami nie będzie. Sytuacja zrobiła się bardzo nieprzyjemna i bardzo stresująca, a to akurat jest i Heli i Jej dziecku najmniej potrzebne. Więc aby uniknąć kolejnych chorych sytuacji, abyśmy również i my się nie denerwowały, bo poza trollem jest nas tu wiele, które dotknęło to wszystko dość bardzo uważam, że należy zakończyć całą dyskusję.
Wiem, że Hela będzie za nami tęsknić, a my za Nią
Nie sądziłam, że na tym forum może się zjawić osoba, która doprowadzi do tej sytuacji. Niby to tylko internet i ktoś by mógł powiedzieć, że jakieś durne forum - dla mnie jesteście ważne, znamy się już kilka miesięcy, "spędzamy" ze sobą mnóstwo czasu, dzielimy się często i gęsto bardzo intymnymi sprawami, zżyłyśmy się, a tu nagle ktoś odpier** taka akcję ... Przykre i tyle ...
Stało się jak się stało. Nauczyło nas to tyle, że nie należy tu wszystkim ufać .. niestety
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 17:59
Gosha, sylvia007, Krysti, weronika86, liloe, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Krysti jeśli wczoraj pytałaś czy to nie ja to odpowiadam (bo wspominałaś Agusiek a nie wiem czy nie ma więcej bo nie zwróciłam uwagi)to odpowiadam z czystym sumieniem że nie. Wiem do czego służy forum i nie mam potrzeby mieć z kimś na pieńku
Sama wam piszę (co prawda mniej niż inne dziewczyny ale jednak
) i chętnie dowiem się czegoś nowego od was
, bo mając już jedno dzieciątko w domu jakaś wiedza już jest
To tak w ramach wyjaśnienia
Gosha, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosha wrote:AGUSIEK bo nasza Krysti tak tylko żartowała...
Ale gdyby jednak ktoś miał wątpliwości to nie mam nic do ukrycia
A tak w ogóle to chciałam wam oznajmić że tego wariata Grey'a łyknęłam w 10 dni wszystkie 3 książkiGosha, Krysti, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:No ale w takim razie mamy tu dalej trola ? Bo nie rozumiem komu mam tu w takim razie nie ufać. Ufam Wam bo wrzucam tu swoje zdjęcia dużo piszę o sobie i teraz zastanawiam się czy się bardziej nie wycofać.
Proponuję zakończyć temat, bo Hela jest na tyle lojalna, że nie chciała nikomu robić koło dupy.
Wszystkich zżera ciekawość, ale wątpie byśmy się dowiedziały kto toFasia, Agusiek89, misia83, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny