Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHela rozmawiała wczoraj z adminem, który wyraźnie jej przekazał, że były zgłoszenia nadużycia, i chcieli sprawę rozwiązać, jednak po naszych wiadomościach, rano zmienili taktykę, pewnie bojąc się, że będą z naszej strony jakieś zarzuty, że nawet nie czytają tego co jest usuwane.
Heli wczoraj przyszła na maila wiadomość, że konto usunięte z powodu treści niezgodnych z regulaminem. Po czym Hela do nich znów napisała i oni jej odpisali, że mieli problemy tech, i konta nie usuwali i że proponują konto premium bla bla bla....
Usunęli jej konto i na drugi dzień przez nasze poruszenie, chcieli jej wmówić że nic takiego nie miało miejsca..żeby nie było że to ONI dali dupy usuwając jej wypowiedzi które nie złamały regulaminu...
to tak z grubsza...
Cieszę się że nie mam tu konta premium i nie płacę złamanego grosza, za takie podejście adminów do naszych spraw....Fasia, Lwica, Bambi85, haneczka, weronika86, liloe, Gosha, Agusiek89, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:no nie pytaj, co tam?
Ciężar właściwy 1,020
Glukoza nie wykryto
Leukocyty 500,0 LEU/µl
Azotyny nie wykryto
Białko 70,0 mg/dl
Erytrocyty 25,0 ERY/µl
Ciała ketonowe 5,0 mg/dl
Bilirubina nie wykryto
Urobilinogen w normie
Przejrzystość zupełna
Barwa żółta
Mocz - osad mikroskopowo
Nabłonki płaskie 6 w polu widzenia
Leukocyty 40 w polu widzenia
Erytrocyty świeże 3 w polu widzenia
Erytrocyty wyługowane 4 w polu widzenia
Ja już mam serdecznie dosyć tego moczuWe wtorek dopiero idę do rodzinnej ale od niej tylko chce skierowanie na usg bo jej nie ufam. Czego mogę się spodziewać ?
-
nick nieaktualny
-
Bez sensu to wszytsko, ja rzadko pisze ale od tej pory będe już chyba tylko czytać.
A może za tydzień padnie na kolejną osobe, potem kolejną i następną. Nie ma sensu się ze sobią zaprzyjaźniać bo coś się moze komuś nie spodobać i sobie będą wywalac następne osoby. -
Jezu Misia zabij mnie a nie pamietam, nawet meza pytam i tez nie wie, a niby taki spostrzegawczy
. Jakos zafascynowalam sie tym kolorem, i wykonanie bylo niezle, zapomnilam ze ty o tej szufladzie pisalas. I tak bede jechac po niedzieli na glulkoze moge tamtedy i Ci sprawdze, ew. dopytam o opcje dodatkowe. Chyba ze Ci sie producent wczesniej odezwie.
-
Cześć wam! Chcialam tylko dać znać, że żyje
Jestem cały czas na bieżąco z treścią ale jakoś nie mam weny odpisywać za bardzo.
Mam nadzieję, że temat Heli zostanie szybko i ostatecznie wyjaśniony już niedługo bo jest to faktycznie niesympatyczne jakies takie..
Ja dzisiaj wyprawiam studniówkęzaraz przyjdą moi rodzice i teściowe. Wódeczka się chłodzi, dla mnie bezalkoholowe winko. Mam nadzieję że będzie miło
BUZIACZKI :*sylvia007, KasiaKwiatek, Fasia, weronika86, liloe, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Admin dziewczyny po pierwsze nie powinien usuwać treści, które nie naruszają regulaminu. Na lenia pousuwał wszystko a nawet konto Heli. To czy info o usunięciu postu przez moderatora się pojawi czy nie też zależy od nich.
Jasne, że błędem z ich strony było również ujawnienie Heli nicku kreta. Także mają po co kłamać. Zapewne są tylko pracownikami właściciela i mogliby ponieść konsekwencje, także dobre kłamstwo teraz jest dla nich wybrnięciem z sytuacji.
Dobra koniec tematu, chyba ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:pH 6,0
Ciężar właściwy 1,020
Glukoza nie wykryto
Leukocyty 500,0 LEU/µl
Azotyny nie wykryto
Białko 70,0 mg/dl
Erytrocyty 25,0 ERY/µl
Ciała ketonowe 5,0 mg/dl
Bilirubina nie wykryto
Urobilinogen w normie
Przejrzystość zupełna
Barwa żółta
Mocz - osad mikroskopowo
Nabłonki płaskie 6 w polu widzenia
Leukocyty 40 w polu widzenia
Erytrocyty świeże 3 w polu widzenia
Erytrocyty wyługowane 4 w polu widzenia
Ja już mam serdecznie dosyć tego moczuWe wtorek dopiero idę do rodzinnej ale od niej tylko chce skierowanie na usg bo jej nie ufam. Czego mogę się spodziewać ?
-
Bambi85 wrote:Jezu Misia zabij mnie a nie pamietam, nawet meza pytam i tez nie wie, a niby taki spostrzegawczy
. Jakos zafascynowalam sie tym kolorem, i wykonanie bylo niezle, zapomnilam ze ty o tej szufladzie pisalas. I tak bede jechac po niedzieli na glulkoze moge tamtedy i Ci sprawdze, ew. dopytam o opcje dodatkowe. Chyba ze Ci sie producent wczesniej odezwie.
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykluska wrote:Admin dziewczyny po pierwsze nie powinien usuwać treści, które nie naruszają regulaminu. Na lenia pousuwał wszystko a nawet konto Heli. To czy info o usunięciu postu przez moderatora się pojawi czy nie też zależy od nich.
Jasne, że błędem z ich strony było również ujawnienie Heli nicku kreta. Także mają po co kłamać. Zapewne są tylko pracownikami właściciela i mogliby ponieść konsekwencje, także dobre kłamstwo teraz jest dla nich wybrnięciem z sytuacji.
Dobra koniec tematu, chyba ...
Hela ma na szczęście screeny każdej wiadomości od nich, nawet tych że napisali że ktoś zgłaszał nadużycia, ale ona tego do niczego nie wykorzysta... - to tak dla naszej wiedzyweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Angela a nic Cię nie boli przy siusianiu???
No właśnie nie. Sama wnioskuje że to jakaś infekcja ale kurde mi nic nie jest ;/ Wcześniej Erytrocyty wyługowane miałam 30 w polu widzenia teraz to ..
Mam tylko te wodniste upławy;/ ale tylko jak śpię ze mnie cieknie ;/