X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela rozmawiała wczoraj z adminem, który wyraźnie jej przekazał, że były zgłoszenia nadużycia, i chcieli sprawę rozwiązać, jednak po naszych wiadomościach, rano zmienili taktykę, pewnie bojąc się, że będą z naszej strony jakieś zarzuty, że nawet nie czytają tego co jest usuwane.
    Heli wczoraj przyszła na maila wiadomość, że konto usunięte z powodu treści niezgodnych z regulaminem. Po czym Hela do nich znów napisała i oni jej odpisali, że mieli problemy tech, i konta nie usuwali i że proponują konto premium bla bla bla....
    Usunęli jej konto i na drugi dzień przez nasze poruszenie, chcieli jej wmówić że nic takiego nie miało miejsca..żeby nie było że to ONI dali dupy usuwając jej wypowiedzi które nie złamały regulaminu...

to tak z grubsza...
    Cieszę się że nie mam tu konta premium i nie płacę złamanego grosza, za takie podejście adminów do naszych spraw....

Fasia, Lwica, Bambi85, haneczka, weronika86, liloe, Gosha, Agusiek89, mimka84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    no nie pytaj, co tam?
    pH 6,0
    Ciężar właściwy 1,020
    Glukoza nie wykryto
    Leukocyty 500,0 LEU/µl
    Azotyny nie wykryto
    Białko 70,0 mg/dl
    Erytrocyty 25,0 ERY/µl
    Ciała ketonowe 5,0 mg/dl
    Bilirubina nie wykryto
    Urobilinogen w normie
    Przejrzystość zupełna
    Barwa żółta
    Mocz - osad mikroskopowo
    Nabłonki płaskie 6 w polu widzenia
    Leukocyty 40 w polu widzenia
    Erytrocyty świeże 3 w polu widzenia
    Erytrocyty wyługowane 4 w polu widzenia

Ja już mam serdecznie dosyć tego moczu :( We wtorek dopiero idę do rodzinnej ale od niej tylko chce skierowanie na usg bo jej nie ufam. Czego mogę się spodziewać ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez konta premium nie mam tu .

• Fasia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja płacę ... a to chu**! Piszę do nich niech mi kasę oddają :P

Amy, Lwica, KasiaKwiatek, KasiaKwiatek, hwesta, weronika86, liloe, Agusiek89 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • liwi Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez sensu to wszytsko, ja rzadko pisze ale od tej pory będe już chyba tylko czytać.

A może za tydzień padnie na kolejną osobe, potem kolejną i następną. Nie ma sensu się ze sobią zaprzyjaźniać bo coś się moze komuś nie spodobać i sobie będą wywalac następne osoby.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez zapłaciłam:(

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu Misia zabij mnie a nie pamietam, nawet meza pytam i tez nie wie, a niby taki spostrzegawczy :P. Jakos zafascynowalam sie tym kolorem, i wykonanie bylo niezle, zapomnilam ze ty o tej szufladzie pisalas. I tak bede jechac po niedzieli na glulkoze moge tamtedy i Ci sprawdze, ew. dopytam o opcje dodatkowe. Chyba ze Ci sie producent wczesniej odezwie.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Cieszę się że nie mam tu konta premium i nie płacę złamanego grosza, za takie podejście adminów do naszych spraw....

Ja tez!

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wam! Chcialam tylko dać znać, że żyje :) Jestem cały czas na bieżąco z treścią ale jakoś nie mam weny odpisywać za bardzo.
    Mam nadzieję, że temat Heli zostanie szybko i ostatecznie wyjaśniony już niedługo bo jest to faktycznie niesympatyczne jakies takie..

Ja dzisiaj wyprawiam studniówkę :D zaraz przyjdą moi rodzice i teściowe. Wódeczka się chłodzi, dla mnie bezalkoholowe winko. Mam nadzieję że będzie miło :)
    BUZIACZKI :*

sylvia007, KasiaKwiatek, Fasia, weronika86, liloe, Agusiek89 lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • kluska Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Admin dziewczyny po pierwsze nie powinien usuwać treści, które nie naruszają regulaminu. Na lenia pousuwał wszystko a nawet konto Heli. To czy info o usunięciu postu przez moderatora się pojawi czy nie też zależy od nich.
    Jasne, że błędem z ich strony było również ujawnienie Heli nicku kreta. Także mają po co kłamać. Zapewne są tylko pracownikami właściciela i mogliby ponieść konsekwencje, także dobre kłamstwo teraz jest dla nich wybrnięciem z sytuacji.

Dobra koniec tematu, chyba ...

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bynajmniej glukoza wyszła ładnie
    Na czczo 91
    Po godzinie 109
    Po dwóch 98

A byłam po uczcie dzień wcześniej w Pizza Hut:)

Gosha lubi tę wiadomość

• misia83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym chciała tylko wiedzieć czy ta osoba jest w grupie na FB. Tu jestem w miarę anonimowa, ale na fb juz nie.

weronika86 lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    A ja płacę ... a to chu**! Piszę do nich niech mi kasę oddają :P

hahaahhaaha pisz :D powiedz, że na mleko nie masz :P

Fasia lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    pH 6,0
    Ciężar właściwy 1,020
    Glukoza nie wykryto
    Leukocyty 500,0 LEU/µl
    Azotyny nie wykryto
    Białko 70,0 mg/dl
    Erytrocyty 25,0 ERY/µl
    Ciała ketonowe 5,0 mg/dl
    Bilirubina nie wykryto
    Urobilinogen w normie
    Przejrzystość zupełna
    Barwa żółta
    Mocz - osad mikroskopowo
    Nabłonki płaskie 6 w polu widzenia
    Leukocyty 40 w polu widzenia
    Erytrocyty świeże 3 w polu widzenia
    Erytrocyty wyługowane 4 w polu widzenia

Ja już mam serdecznie dosyć tego moczu :( We wtorek dopiero idę do rodzinnej ale od niej tylko chce skierowanie na usg bo jej nie ufam. Czego mogę się spodziewać ?
    Angela a nic Cię nie boli przy siusianiu???

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • misia83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    Jezu Misia zabij mnie a nie pamietam, nawet meza pytam i tez nie wie, a niby taki spostrzegawczy :P. Jakos zafascynowalam sie tym kolorem, i wykonanie bylo niezle, zapomnilam ze ty o tej szufladzie pisalas. I tak bede jechac po niedzieli na glulkoze moge tamtedy i Ci sprawdze, ew. dopytam o opcje dodatkowe. Chyba ze Ci sie producent wczesniej odezwie.
    Od razu zabijać, ni co ty ja nawet nie bije:p a masz może jakieś namiary na ta hurtownie. Poszukała bym ich sobie w necie i sama bym sie zorientowala

Bambi85 lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co jakos przez 5 miesięcy nikt tu nikomu nic nie usuwal nagle teraz dziwny zbieg okoliczności . Dziewczyny na Szkocji wątku pisaly o trolingu tu insię przeniosły na Facebooka .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 18:51

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kluska wrote:
    Admin dziewczyny po pierwsze nie powinien usuwać treści, które nie naruszają regulaminu. Na lenia pousuwał wszystko a nawet konto Heli. To czy info o usunięciu postu przez moderatora się pojawi czy nie też zależy od nich.
    Jasne, że błędem z ich strony było również ujawnienie Heli nicku kreta. Także mają po co kłamać. Zapewne są tylko pracownikami właściciela i mogliby ponieść konsekwencje, także dobre kłamstwo teraz jest dla nich wybrnięciem z sytuacji.

Dobra koniec tematu, chyba ...

Hela ma na szczęście screeny każdej wiadomości od nich, nawet tych że napisali że ktoś zgłaszał nadużycia, ale ona tego do niczego nie wykorzysta... - to tak dla naszej wiedzy :)

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co nam z przenoszenia na FB jak nie wiemy czy na FB nie ma tej osoby?

sylvia007 lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczęście już nie płace za konto, a na początku płaciłam :-(

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Angela a nic Cię nie boli przy siusianiu???

No właśnie nie. Sama wnioskuje że to jakaś infekcja ale kurde mi nic nie jest ;/ Wcześniej Erytrocyty wyługowane miałam 30 w polu widzenia teraz to ..
    Mam tylko te wodniste upławy;/ ale tylko jak śpię ze mnie cieknie ;/

‹‹ 1931 1932 1933 1934 1935 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ