X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hela rozmawiała wczoraj z adminem, który wyraźnie jej przekazał, że były zgłoszenia nadużycia, i chcieli sprawę rozwiązać, jednak po naszych wiadomościach, rano zmienili taktykę, pewnie bojąc się, że będą z naszej strony jakieś zarzuty, że nawet nie czytają tego co jest usuwane.
    Heli wczoraj przyszła na maila wiadomość, że konto usunięte z powodu treści niezgodnych z regulaminem. Po czym Hela do nich znów napisała i oni jej odpisali, że mieli problemy tech, i konta nie usuwali i że proponują konto premium bla bla bla....
    Usunęli jej konto i na drugi dzień przez nasze poruszenie, chcieli jej wmówić że nic takiego nie miało miejsca..żeby nie było że to ONI dali dupy usuwając jej wypowiedzi które nie złamały regulaminu...

to tak z grubsza...
    Cieszę się że nie mam tu konta premium i nie płacę złamanego grosza, za takie podejście adminów do naszych spraw....

Fasia, Lwica, Bambi85, haneczka, weronika86, liloe, Gosha, Agusiek89, mimka84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    no nie pytaj, co tam?
    pH 6,0
    Ciężar właściwy 1,020
    Glukoza nie wykryto
    Leukocyty 500,0 LEU/µl
    Azotyny nie wykryto
    Białko 70,0 mg/dl
    Erytrocyty 25,0 ERY/µl
    Ciała ketonowe 5,0 mg/dl
    Bilirubina nie wykryto
    Urobilinogen w normie
    Przejrzystość zupełna
    Barwa żółta
    Mocz - osad mikroskopowo
    Nabłonki płaskie 6 w polu widzenia
    Leukocyty 40 w polu widzenia
    Erytrocyty świeże 3 w polu widzenia
    Erytrocyty wyługowane 4 w polu widzenia

Ja już mam serdecznie dosyć tego moczu :( We wtorek dopiero idę do rodzinnej ale od niej tylko chce skierowanie na usg bo jej nie ufam. Czego mogę się spodziewać ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez konta premium nie mam tu .

• Fasia Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja płacę ... a to chu**! Piszę do nich niech mi kasę oddają :P

Amy, Lwica, KasiaKwiatek, KasiaKwiatek, hwesta, weronika86, liloe, Agusiek89 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • liwi Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez sensu to wszytsko, ja rzadko pisze ale od tej pory będe już chyba tylko czytać.

A może za tydzień padnie na kolejną osobe, potem kolejną i następną. Nie ma sensu się ze sobią zaprzyjaźniać bo coś się moze komuś nie spodobać i sobie będą wywalac następne osoby.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez zapłaciłam:(

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu Misia zabij mnie a nie pamietam, nawet meza pytam i tez nie wie, a niby taki spostrzegawczy :P. Jakos zafascynowalam sie tym kolorem, i wykonanie bylo niezle, zapomnilam ze ty o tej szufladzie pisalas. I tak bede jechac po niedzieli na glulkoze moge tamtedy i Ci sprawdze, ew. dopytam o opcje dodatkowe. Chyba ze Ci sie producent wczesniej odezwie.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Cieszę się że nie mam tu konta premium i nie płacę złamanego grosza, za takie podejście adminów do naszych spraw....

Ja tez!

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wam! Chcialam tylko dać znać, że żyje :) Jestem cały czas na bieżąco z treścią ale jakoś nie mam weny odpisywać za bardzo.
    Mam nadzieję, że temat Heli zostanie szybko i ostatecznie wyjaśniony już niedługo bo jest to faktycznie niesympatyczne jakies takie..

Ja dzisiaj wyprawiam studniówkę :D zaraz przyjdą moi rodzice i teściowe. Wódeczka się chłodzi, dla mnie bezalkoholowe winko. Mam nadzieję że będzie miło :)
    BUZIACZKI :*

sylvia007, KasiaKwiatek, Fasia, weronika86, liloe, Agusiek89 lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • kluska Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Admin dziewczyny po pierwsze nie powinien usuwać treści, które nie naruszają regulaminu. Na lenia pousuwał wszystko a nawet konto Heli. To czy info o usunięciu postu przez moderatora się pojawi czy nie też zależy od nich.
    Jasne, że błędem z ich strony było również ujawnienie Heli nicku kreta. Także mają po co kłamać. Zapewne są tylko pracownikami właściciela i mogliby ponieść konsekwencje, także dobre kłamstwo teraz jest dla nich wybrnięciem z sytuacji.

Dobra koniec tematu, chyba ...

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bynajmniej glukoza wyszła ładnie
    Na czczo 91
    Po godzinie 109
    Po dwóch 98

A byłam po uczcie dzień wcześniej w Pizza Hut:)

Gosha lubi tę wiadomość

• misia83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym chciała tylko wiedzieć czy ta osoba jest w grupie na FB. Tu jestem w miarę anonimowa, ale na fb juz nie.

weronika86 lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    A ja płacę ... a to chu**! Piszę do nich niech mi kasę oddają :P

hahaahhaaha pisz :D powiedz, że na mleko nie masz :P

Fasia lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    pH 6,0
    Ciężar właściwy 1,020
    Glukoza nie wykryto
    Leukocyty 500,0 LEU/µl
    Azotyny nie wykryto
    Białko 70,0 mg/dl
    Erytrocyty 25,0 ERY/µl
    Ciała ketonowe 5,0 mg/dl
    Bilirubina nie wykryto
    Urobilinogen w normie
    Przejrzystość zupełna
    Barwa żółta
    Mocz - osad mikroskopowo
    Nabłonki płaskie 6 w polu widzenia
    Leukocyty 40 w polu widzenia
    Erytrocyty świeże 3 w polu widzenia
    Erytrocyty wyługowane 4 w polu widzenia

Ja już mam serdecznie dosyć tego moczu :( We wtorek dopiero idę do rodzinnej ale od niej tylko chce skierowanie na usg bo jej nie ufam. Czego mogę się spodziewać ?
    Angela a nic Cię nie boli przy siusianiu???

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • misia83 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    Jezu Misia zabij mnie a nie pamietam, nawet meza pytam i tez nie wie, a niby taki spostrzegawczy :P. Jakos zafascynowalam sie tym kolorem, i wykonanie bylo niezle, zapomnilam ze ty o tej szufladzie pisalas. I tak bede jechac po niedzieli na glulkoze moge tamtedy i Ci sprawdze, ew. dopytam o opcje dodatkowe. Chyba ze Ci sie producent wczesniej odezwie.
    Od razu zabijać, ni co ty ja nawet nie bije:p a masz może jakieś namiary na ta hurtownie. Poszukała bym ich sobie w necie i sama bym sie zorientowala

Bambi85 lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co jakos przez 5 miesięcy nikt tu nikomu nic nie usuwal nagle teraz dziwny zbieg okoliczności . Dziewczyny na Szkocji wątku pisaly o trolingu tu insię przeniosły na Facebooka .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 18:51

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kluska wrote:
    Admin dziewczyny po pierwsze nie powinien usuwać treści, które nie naruszają regulaminu. Na lenia pousuwał wszystko a nawet konto Heli. To czy info o usunięciu postu przez moderatora się pojawi czy nie też zależy od nich.
    Jasne, że błędem z ich strony było również ujawnienie Heli nicku kreta. Także mają po co kłamać. Zapewne są tylko pracownikami właściciela i mogliby ponieść konsekwencje, także dobre kłamstwo teraz jest dla nich wybrnięciem z sytuacji.

Dobra koniec tematu, chyba ...

Hela ma na szczęście screeny każdej wiadomości od nich, nawet tych że napisali że ktoś zgłaszał nadużycia, ale ona tego do niczego nie wykorzysta... - to tak dla naszej wiedzy :)

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co nam z przenoszenia na FB jak nie wiemy czy na FB nie ma tej osoby?

sylvia007 lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szczęście już nie płace za konto, a na początku płaciłam :-(

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Angela a nic Cię nie boli przy siusianiu???

No właśnie nie. Sama wnioskuje że to jakaś infekcja ale kurde mi nic nie jest ;/ Wcześniej Erytrocyty wyługowane miałam 30 w polu widzenia teraz to ..
    Mam tylko te wodniste upławy;/ ale tylko jak śpię ze mnie cieknie ;/

‹‹ 1931 1932 1933 1934 1935 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ