Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHela rozmawiała wczoraj z adminem, który wyraźnie jej przekazał, że były zgłoszenia nadużycia, i chcieli sprawę rozwiązać, jednak po naszych wiadomościach, rano zmienili taktykę, pewnie bojąc się, że będą z naszej strony jakieś zarzuty, że nawet nie czytają tego co jest usuwane.
Heli wczoraj przyszła na maila wiadomość, że konto usunięte z powodu treści niezgodnych z regulaminem. Po czym Hela do nich znów napisała i oni jej odpisali, że mieli problemy tech, i konta nie usuwali i że proponują konto premium bla bla bla....
Usunęli jej konto i na drugi dzień przez nasze poruszenie, chcieli jej wmówić że nic takiego nie miało miejsca..żeby nie było że to ONI dali dupy usuwając jej wypowiedzi które nie złamały regulaminu...
to tak z grubsza...
Cieszę się że nie mam tu konta premium i nie płacę złamanego grosza, za takie podejście adminów do naszych spraw....
Fasia, Lwica, Bambi85, haneczka, weronika86, liloe, Gosha, Agusiek89, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypH 6,0Bambi85 wrote:no nie pytaj, co tam?
Ciężar właściwy 1,020
Glukoza nie wykryto
Leukocyty 500,0 LEU/µl
Azotyny nie wykryto
Białko 70,0 mg/dl
Erytrocyty 25,0 ERY/µl
Ciała ketonowe 5,0 mg/dl
Bilirubina nie wykryto
Urobilinogen w normie
Przejrzystość zupełna
Barwa żółta
Mocz - osad mikroskopowo
Nabłonki płaskie 6 w polu widzenia
Leukocyty 40 w polu widzenia
Erytrocyty świeże 3 w polu widzenia
Erytrocyty wyługowane 4 w polu widzenia
Ja już mam serdecznie dosyć tego moczu
We wtorek dopiero idę do rodzinnej ale od niej tylko chce skierowanie na usg bo jej nie ufam. Czego mogę się spodziewać ?
-
nick nieaktualny
-
Bez sensu to wszytsko, ja rzadko pisze ale od tej pory będe już chyba tylko czytać.
A może za tydzień padnie na kolejną osobe, potem kolejną i następną. Nie ma sensu się ze sobią zaprzyjaźniać bo coś się moze komuś nie spodobać i sobie będą wywalac następne osoby.
-
Jezu Misia zabij mnie a nie pamietam, nawet meza pytam i tez nie wie, a niby taki spostrzegawczy
. Jakos zafascynowalam sie tym kolorem, i wykonanie bylo niezle, zapomnilam ze ty o tej szufladzie pisalas. I tak bede jechac po niedzieli na glulkoze moge tamtedy i Ci sprawdze, ew. dopytam o opcje dodatkowe. Chyba ze Ci sie producent wczesniej odezwie.
-
Cześć wam! Chcialam tylko dać znać, że żyje
Jestem cały czas na bieżąco z treścią ale jakoś nie mam weny odpisywać za bardzo.
Mam nadzieję, że temat Heli zostanie szybko i ostatecznie wyjaśniony już niedługo bo jest to faktycznie niesympatyczne jakies takie..
Ja dzisiaj wyprawiam studniówkę
zaraz przyjdą moi rodzice i teściowe. Wódeczka się chłodzi, dla mnie bezalkoholowe winko. Mam nadzieję że będzie miło 
BUZIACZKI :*
sylvia007, KasiaKwiatek, Fasia, weronika86, liloe, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Admin dziewczyny po pierwsze nie powinien usuwać treści, które nie naruszają regulaminu. Na lenia pousuwał wszystko a nawet konto Heli. To czy info o usunięciu postu przez moderatora się pojawi czy nie też zależy od nich.
Jasne, że błędem z ich strony było również ujawnienie Heli nicku kreta. Także mają po co kłamać. Zapewne są tylko pracownikami właściciela i mogliby ponieść konsekwencje, także dobre kłamstwo teraz jest dla nich wybrnięciem z sytuacji.
Dobra koniec tematu, chyba ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela a nic Cię nie boli przy siusianiu???Angela89 wrote:pH 6,0
Ciężar właściwy 1,020
Glukoza nie wykryto
Leukocyty 500,0 LEU/µl
Azotyny nie wykryto
Białko 70,0 mg/dl
Erytrocyty 25,0 ERY/µl
Ciała ketonowe 5,0 mg/dl
Bilirubina nie wykryto
Urobilinogen w normie
Przejrzystość zupełna
Barwa żółta
Mocz - osad mikroskopowo
Nabłonki płaskie 6 w polu widzenia
Leukocyty 40 w polu widzenia
Erytrocyty świeże 3 w polu widzenia
Erytrocyty wyługowane 4 w polu widzenia
Ja już mam serdecznie dosyć tego moczu
We wtorek dopiero idę do rodzinnej ale od niej tylko chce skierowanie na usg bo jej nie ufam. Czego mogę się spodziewać ?
-
Od razu zabijać, ni co ty ja nawet nie bije:p a masz może jakieś namiary na ta hurtownie. Poszukała bym ich sobie w necie i sama bym sie zorientowalaBambi85 wrote:Jezu Misia zabij mnie a nie pamietam, nawet meza pytam i tez nie wie, a niby taki spostrzegawczy
. Jakos zafascynowalam sie tym kolorem, i wykonanie bylo niezle, zapomnilam ze ty o tej szufladzie pisalas. I tak bede jechac po niedzieli na glulkoze moge tamtedy i Ci sprawdze, ew. dopytam o opcje dodatkowe. Chyba ze Ci sie producent wczesniej odezwie.
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykluska wrote:Admin dziewczyny po pierwsze nie powinien usuwać treści, które nie naruszają regulaminu. Na lenia pousuwał wszystko a nawet konto Heli. To czy info o usunięciu postu przez moderatora się pojawi czy nie też zależy od nich.
Jasne, że błędem z ich strony było również ujawnienie Heli nicku kreta. Także mają po co kłamać. Zapewne są tylko pracownikami właściciela i mogliby ponieść konsekwencje, także dobre kłamstwo teraz jest dla nich wybrnięciem z sytuacji.
Dobra koniec tematu, chyba ...
Hela ma na szczęście screeny każdej wiadomości od nich, nawet tych że napisali że ktoś zgłaszał nadużycia, ale ona tego do niczego nie wykorzysta... - to tak dla naszej wiedzy
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Angela a nic Cię nie boli przy siusianiu???
No właśnie nie. Sama wnioskuje że to jakaś infekcja ale kurde mi nic nie jest ;/ Wcześniej Erytrocyty wyługowane miałam 30 w polu widzenia teraz to ..
Mam tylko te wodniste upławy;/ ale tylko jak śpię ze mnie cieknie ;/