Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Mimka miałam pytać gdzie jesteś - myślałam że wywiało Cię gdzieś pod kołdrę bo u nas takie silne wiatry
Kto ma wiatry ?
Amy to rzeczywiście żeby jej zbyt milo nie było trzeba wymyslec cos innego.... HmmmmAngela89, Amy, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Kto ma wiatry ?
Amy to rzeczywiście żeby jej zbyt milo nie było trzeba wymyslec cos innego.... Hmmmm
proponuję ją po prostu zakopać w śnieguale już stopniał więc lipa
tym razem jej się upiecze
Fasia, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny sory ze pytam bo pewnie juz mowilyscie ale nie mogę teraz tego znaleźć w nawale stron
ile tych majtek jednorazowych czy paczek tych wielkich pidpasek trzeba mieć ? I jakiej wielkość podkłady kupujecie i tez ile? Mi kobitka w aptece dala seni 60*60 podobno takie kupuje się do porodu ale ja to nie mam pojęcia...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wercia ja karmiłam pół roku, teraz planuję dłużej
i musiałam walczyć o laktację bo mi nie pozwolili z małą zostać w szpitalu jak miała 2 tyg. I odciągałam, zawoziłam, umówiłąm się że np. o 9 będę na karmienie, żeby mi jej nie dokarmiali. Wchodze na sale a tam co - butle jej cisną. I znów odciągałam. Bo przeszkadzało w CZD z Katowicach że rodzice chcą być przy dzieciach na sali to wolały butle dać.
-
nick nieaktualny
-
Ja w sumie czuje zal do Heli, bo ja przez nia to schizuje i mysle ze kazda podpierdala
sorka ale taka mysl mnie naszla
Wercia pewnie juz szaleje, boze biedna Sarah doleczki w policzkach bedzie miec po dzisiejszej nocyAmy, Krysti, Fasia, Agusiek89, CzaryMary, liwi, mantissa, KasiaKwiatek, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla89 wrote:Dziewczyny sory ze pytam bo pewnie juz mowilyscie ale nie mogę teraz tego znaleźć w nawale stron
ile tych majtek jednorazowych czy paczek tych wielkich pidpasek trzeba mieć ? I jakiej wielkość podkłady kupujecie i tez ile? Mi kobitka w aptece dala seni 60*60 podobno takie kupuje się do porodu ale ja to nie mam pojęcia...
Do szpitala to 2 paki tych galganow, 5 gaci, podkłady dobre Ci dala