Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
hahaha wy jesteście nie możliwe:D siedzę i siedzę i nadrabiam, kot dwa razy mi się wyspał na kolanach a ja dopiero doczytałam , jak mi się oczy kleją haha:)
nasza Heluśka, jesuśku nie mogę pojąć co komu przeszkadzało w jej pisaniu, nie była nigdy nahalna, nikomu nic nie narzucała, zawsze służyła mądrą radą i podkreślała to że nikogo do niczego nie przekonuje.
to ja się dziwię że nas z Amy Fasią i kilkoma zboczonymi laseczkami nikt nie wypieprzył za nasze fantazje erotyczne milion stron temu:P
właśnie dziś sobie zrobiłam Helki maseczkę na włosach:( będę ją tym akcentem zawsze ciepło wspominać i kurka.....będzie mi cholernie brakować jej doradzania mi:))) buuuu
jak ktoś ma z nią kontakt niech jej to przekaże !!!!!
Kasia Kwiatek podałam Ci na priv mój nr w razie mojego porodu:D jakby ktoś chciał to mi też śmiało można podać namiar i chętnie przekażę na forum wszelkie info jak będzie trzeba:)
Wera karm babo ile chcesz cycochem, i nie słuchaj rad osób trzecich, sama zdecydujesz ile będziesz karmiła i czy będziesz karmić, a jak chcesz to i służę pomocą
LALI aleś pojechała, to moje dziecię będzie miało wypukłe poliki bo sexu jak na lekarstwo:PFasia, weronika86, sylvia007, Lali, Amy, CzaryMary, Angela89, Agusiek89, Bambi85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola89 wrote:Dziewczyny sory ze pytam bo pewnie juz mowilyscie ale nie mogę teraz tego znaleźć w nawale stron
ile tych majtek jednorazowych czy paczek tych wielkich pidpasek trzeba mieć ? I jakiej wielkość podkłady kupujecie i tez ile? Mi kobitka w aptece dala seni 60*60 podobno takie kupuje się do porodu ale ja to nie mam pojęcia...
sobie kup takie wielkie podpaski z belly albo są też z baby ono i takie w białym opakowaniu niefirmowe, a majątek wielorazowych to myślę, że Ci wystarczy 4. Tych podpaski to tak z 2opakowania.
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:One są śliczne ! Weź daj jakieś zdjęcie
))))
Zgłoś reklamację
A tu jak był mały
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/79ef09bb87c8.jpg
A to moje ulubione
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4cd06584a0c.jpgLali, Fasia, CzaryMary, Krysti, Agusiek89, weronika86, Bambi85, KasiaKwiatek, kluska, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sylvia007 wrote:60x60 to są pokłady na łóżko
sobie kup takie wielkie podpaski z belly albo są też z baby ono i takie w białym opakowaniu niefirmowe, a majątek wielorazowych to myślę, że Ci wystarczy 4. Tych podpaski to tak z 2opakowania.
To dobre kupilamostatnio znalazłam niedaleko siebie mega tania aptekę ceny są takie jak w internecie no ale nie ma kosztów przesyłki wiec super i dzisiaj przy okazji kupilam sporo rzeczy także nadgonilam Was bo zauwazylam ze większość z Was juz takie rzeczy pozamawialo. Został mi organisept bepanthen ta jedną jeszcze paczka podpasek smoczek jakiś dla małego tylko właśnie nie wiem jaki ...
-
Lali wrote:ja uwielbiam dołeczki
od analu? Wercia nie wiem, moze piegi sie robia???
hahahah masakra
Lali, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:hehe chyba nie miała:D anal to podobno najlepsze zabezpieczenie przed hemoroidami:D
To w końcu wiem dlaczego mam z tym problem - dziękuje!
A myślisz że jak zacznę teraz to przejdzie ?Wtedy do lekarza bym nie musiała iść
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:To w końcu wiem dlaczego mam z tym problem - dziękuje!
A myślisz że jak zacznę teraz to przejdzie ?Wtedy do lekarza bym nie musiała iść
ale jak moj maz mawia bynajmiej 18cm wyciorex
-
Ola89 wrote:To dobre kupilam
ostatnio znalazłam niedaleko siebie mega tania aptekę ceny są takie jak w internecie no ale nie ma kosztów przesyłki wiec super i dzisiaj przy okazji kupilam sporo rzeczy także nadgonilam Was bo zauwazylam ze większość z Was juz takie rzeczy pozamawialo. Został mi organisept bepanthen ta jedną jeszcze paczka podpasek smoczek jakiś dla małego tylko właśnie nie wiem jaki ...