Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Angela piękny ! Wygląda jak neva masquerade.
No ale mój ma papierki więc chyba jednak dalej jest ragdolemCzaryMary, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:hahahah czary mary od dzisiaj wiecej seksu i analu, bedziesz miala te twoje piegi
Wezzzz wole sobie narysowac albo przyklejac jak Ambroży Kleks:-) tamte obszary stanowią tylko i wyłącznie moja wlasnosc. Mamy na nie rozdzielnosc małżeńskaweronika86, Robotka1, sylvia007, Agusiek89, Fasia, KasiaKwiatek, liloe lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:hahahah czary mary od dzisiaj wiecej seksu i analu, bedziesz miala te twoje piegi
my się zawsze śmiejemy że idziemy dorabiać uszy albo nos:Pweronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:przejdzie, przejdzie...sluchaj sie doswiadczonej
ale jak moj maz mawia bynajmiej 18cm wyciorex
Ale by się maż by zdziwił
Powiem mu że wy mi kazałyście
Wczoraj oznajmił mi że to forum nie jest o porodach - tylko to sekta !CzaryMary, Lali, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Wezzzz wole sobie narysowac albo przyklejac jak Ambroży Kleks:-) tamte obszary stanowią tylko i wyłącznie moja wlasnosc. Mamy na nie rozdzielnosc małżeńska
martwie sie tylko zeby mnie skurczy nie wziely po takich analnych rozkoszach, bo wstyd na porodowce bedzie
hahah
dobra koniec z analemCzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Ale by się maż by zdziwił
Powiem mu że wy mi kazałyście
Wczoraj oznajmił mi że to forum nie jest o porodach - tylko to sekta !mialabys abonament dozywotnio wykupiony przez meza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 21:44
-
Robotka1 wrote:Wera nie ważne co będzie miała:D na pewno będzie dokładnie dopracowana:D hahaha
my się zawsze śmiejemy że idziemy dorabiać uszy albo nos:Pa ją sue go pytam jak będzie wyglądała Ninka z penisem ?!
Robotka1, Lali, Bambi85, mantissa, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Wezzzz wole sobie narysowac albo przyklejac jak Ambroży Kleks:-) tamte obszary stanowią tylko i wyłącznie moja wlasnosc. Mamy na nie rozdzielnosc małżeńska
początkiem II trymestru było spoko a teraz podniecam się jak nastolatka, mam wrażenie że za szybko, ja zawsze twarda sztuka byłam i duuuużo pracy trzeba było żeby mnie rozgrzać a teraz?
zamiast może się cieszyć to ja się wkurzam:D
aaa i jeszcze mnie mrowi tam na dole ostatnio !!! podczas sexu. dziwne uczucie;/ po seksie też;/ cipka ukrwiona za bardzo??weronika86, CzaryMary, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny