Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć nazywam się krystyna mam 29 lat w marcu 30 skącze
ale czas zapiera.a juz 30 lat pierdyknie stara pizda jeszcze nie jestem .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 22:14
Agusiek89, Angela89, CzaryMary, Robotka1, Nadzieja84, KasiaKwiatek, Gosha, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:hhaha Fasia chciałaś to masz:P
Agusiek ja przyjęłam zaproszenie:)
i jeśli mi chce ktoś wysłać numer to śmiało:) chętnie podzielę się i moim:)
pamiętam jak jechałam dwa dni przed terminem na komunię 150 km od domu a byłam z końca maja i po drodze odczytałam chyba ze trzy smsmy z info kto urodziłnie powiem bo było to fajne i do dziś mile wspominam:)
wysłałąm Ci wiadomość
jestem Agnieszka
Miło CIę poznać Angeliko w grupie AA)
PS> kurcze stąd wyjść to graniczy z cudem:)KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Młody lubi sok marchewkowy no wez nie mów nikomu
A chciałam pisać, że wodę.
Mnie tam nawet do przyjaciółek nie zapraszacie, a co dopiero, żeby kto numer chciał.Monika jestem. Ale pewnie i tak imion nie zapamiętam, bo z twarzą to kojarzę od razu a z nickiem jakoś nie.
mimka84, Nadzieja84, KasiaKwiatek, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja jestem Magda,w tym roku kończę 27 lat,nie pije od lipca, nie uprawiam seksu od września i od 3 dni mam sraczke:(
Bambi85, Angela89, mimka84, Fasia, CzaryMary, liwi, Agusiek89, Nadzieja84, kluska, weronika86, liloe, Gosha, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Liwi bardzo dobrze tłumaczysz!! chyba się też mleka napiję i poczekam z godzinę żeby sie wysikać no bo po co się kłaść na chwilę no nie??
Mantissa:D nie fochuj tylko wyślij którejś numer:) na pewno się odwdzięczymy:D
ja Cię chyba mam w znajomych bo w opcjach nie mam "dodaj do przyjaciółek"mantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny