Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:łe hehe jeszcze mi powiedz że ustami:P
Angela Ty łobuziaro, takie rzeczy Ci w głowie:D no dobra trochę będzie bolało:D
dawaj dupę!
Zdaza się
Hwesta - z ta sraczka to dalas czadu. Usmialam się.Bambi85, Fasia, hwesta, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:
Hwesta - z ta sraczka to dalas czadu. Usmialam się.,przepraszam
a ziolko nie pisala ze jest w szpitalu??? a pozniej juz chyba nic, chyba ze cos mi umkneloWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 22:25
hwesta lubi tę wiadomość
-
hahaha a przedstawiajcie się a ja was i tak nie zapamiętam przez ten jeden wieczór po imieniu:D
wybaczcie:P
dobra marihuannę zapamiętam
Kryśkę
Kaśkę Faśkę,
Aguśkę
yyyyy no widzicie???skleroza:)
a tak serio to ja się na prawdę nie pogniewm jak do mnie będziecie adały Robotka bo skoro tak ławiej to czemu nie?
idę stąd!!! dajcie mi kopa w dupę i wygońcie mi kocura z kolan!!!
córka śpi w moim łóżku a ja zamiast sie w nią wtulać siedzę tu:P niedobra matka (męża nie mam dziś)
Agusiek89, Krysti, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChciałam delikatnie zwrócić uwagę ze niedługo 2000 stron. Będę coraz mniej pisała coby tych czopków nie wygrać.
Hwesta Ty to juz zupełnie powinnas się powstrzymac od pisania, bo Tobie czopki bardzo niepotrzebne.mimka84, Angela89, Bambi85, Agusiek89, Krysti, Fasia, hwesta, mantissa, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:
idę stąd!!! dajcie mi kopa w dupę i wygońcie mi kocura z kolan!!!
córka śpi w moim łóżku a ja zamiast sie w nią wtulać siedzę tu:P niedobra matka (męża nie mam dziś)
Mała śpi, mąż nie widzi więc korzystaj
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Chciałam delikatnie zwrócić uwagę ze niedługo 2000 stron. Będę coraz mniej pisała coby tych czopków nie wygrać.
Hwesta Ty to juz zupełnie powinnas się powstrzymac od pisania, bo Tobie czopki bardzo niepotrzebne.
To ja na poród wybieram stronę 4 tysięczną albo lepiej 5 tys.mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Mała śpi, mąż nie widzi więc korzystaj
dobra zostaje jeszcze do 23
a co mi tam, w domu nie ma nikogo oprócz śpiącej zwierzyny i śpiącego dziecka,
grzeje mleko!!!Angela89, Fasia, Krysti, Agusiek89, CzaryMary, liwi, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
A ja jestem Marta i nie piję od lipca, mam 30 lat do lutego jeszcze niestety i 15 kg na plusie w ciąży. Będzie odchudzanie oj będzie...
Lubię Was, bo śmieje się do łez i wiele się uczę o wyprawkach i sprawach zdrowotnych.
CzaryMary, Angela89, Agusiek89, Krysti, Robotka1, KasiaKwiatek, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadzieja84 wrote:
Nie smuc się wiekiem. Ja juz dawno pooooo 30ce -
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Ja uciekam bo mąż przyjechał
Stwierdzi że nie mogę się oderwać i internet mi zabierze
Krysia już odpisuję
gorące mleczko grrrrrr i jogurcik wiśniowy!!!z tym mlekiem to czasy podstawówki mi się przypomniały gdzie na stołóce codziennie było obowiazkowe gorące mleko:D
ja takich rzeczy nie jem na noc nigdy!!!
ale żeby nie było że się z wami nie łączę z rosnącą wagą to dołączamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 22:35
Angela89, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:COOO ? nie wierze ja bym ci dala góra 28 lat
Wezzzzale dzięki
Sluchajcie, trzymam tablet na brzuchu w rekach i mlodzieniaszek takiego kopa mi sprzedał ze tablecik wypadł mi z dłoni. Co za siłaczBambi85, Nadzieja84, Fasia, Robotka1, mantissa, Rudzia, Krysti lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Nie smuc się wiekiem. Ja juz dawno pooooo 30ce
CzaryMary, Krysti, Robotka1, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość