Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Krysti ale to było słodkie
wiem ze tablet czy tam telefon zmienia wyrazy. Ja właśnie musialam poprawić post bo znowu zamiast nutelli napisało mi o butelce. I wychodzi na to ze zamiast uwielbienia do czekolady to ja palam miłością do butelki.....
Po raz 15 dobranoc:-)i mi zmienia wyrazy przekształca wszystko .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OvuFriendWitajcie!
Zazwyczaj nie chcemy wtrącać się w Wasze dyskusje, ale tym razem postanowiliśmy inaczej, bo czujemy, że potrzebna jest dodatkowa informacja wyjaśniająca niejasne kwestie. Chcielibyśmy Was poinformować oficjalnie, że nie usuwaliśmy żadnych postów użytkowniczki o nicku: Hela85.
Żadna z użytkowniczek nie zgłaszała postów do usunięcia, które napisała Hela85. Z użytkowniczką skontaktowaliśmy się dopiero wówczas, gdy zaczęły do nas napływać Wasze zgłoszenia o całej sytuacji na forum. Wcześniej nie mieliśmy z nią kontaktu, a tym bardziej nikt nie rozmawiał z nią telefonicznie.
W sytuacji, gdy posty naruszające regulamin są zgłaszane do usunięcia- po pierwsze sprawdzamy, czy faktycznie łamią zasady regulaminu, po drugie wyświetlamy informację, że post został usunięty z powodu łamania zasad regulaminu. Nigdy nie ujawniamy nicku osoby, która zgłosiła posty. Szanujemy Waszą prywatność. Chcemy to wyjaśnić, ponieważ otrzymaliśmy takie zapytania.
Piszemy o tym, ponieważ chcemy omówić wszystkie kwestie oraz podkreślić, ŻE W TYM KONKRETNYM PRZYPADKU TAKIE DZIAŁANIA NIE MIAŁY MIEJSCA, ponieważ zgłoszeń nie było.
Zależy nam na bezpiecznej, przyjaznej i pełnej zaufania atmosferze na forum, dlatego w tym przypadku postanowiliśmy zabrać głos! Mamy nadzieję, że rozwialiśmy wszystkie Wasze wątpliwości.
Życzymy spokojnej i zdrowej ciąży dla Was wszystkich!
P.S. Droga KluskoWysłaliśmy do Ciebie wiadomość z odpowiedzią wczoraj o godzinie 11:14. Sprawdź folder SPAM, bo być może tam wylądowała wiadomość od nas.
Z pozdrowieniami,
Zespół OvuFriend -
OvuFriendAmy wrote:Hela rozmawiała wczoraj z adminem, który wyraźnie jej przekazał, że były zgłoszenia nadużycia, i chcieli sprawę rozwiązać, jednak po naszych wiadomościach, rano zmienili taktykę, pewnie bojąc się, że będą z naszej strony jakieś zarzuty, że nawet nie czytają tego co jest usuwane.
Heli wczoraj przyszła na maila wiadomość, że konto usunięte z powodu treści niezgodnych z regulaminem. Po czym Hela do nich znów napisała i oni jej odpisali, że mieli problemy tech, i konta nie usuwali i że proponują konto premium bla bla bla....
Usunęli jej konto i na drugi dzień przez nasze poruszenie, chcieli jej wmówić że nic takiego nie miało miejsca..żeby nie było że to ONI dali dupy usuwając jej wypowiedzi które nie złamały regulaminu...
to tak z grubsza...
Cieszę się że nie mam tu konta premium i nie płacę złamanego grosza, za takie podejście adminów do naszych spraw....
Jest nam bardzo przykro to pisać, ale użytkowniczka wprowadza Was w błąd. Musimy odpowiedzieć na te bezpodstawne zarzuty. Nie ma możliwości, aby użytkowniczka otrzymała od nas wiadomość informującą o usunięciu konta, ponieważ nigdy w życiu nie usunęliśmy konta żadnej użytkowniczki! Taką operację może wykonać tylko i wyłącznie użytkowniczka. Nie mieliśmy żadnych problemów technicznych, o których poinformowała Was użytkowniczka i nie proponowaliśmy nikomu konta Premium. Takie działania nie miały miejsca. O całej sprawie dowiedzieliśmy się po Waszej interwencji.
Nie bardzo rozumiemy intencje i działania tej użytkowniczki, ale zależy nam na rozwiązaniu tego problemu.
Z pozdrowieniami,
Zespół OvuFriend -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChciałbym oficjalnie stwierdzić, że nie roztrząsam więcej sprawy Heli85. Jest to dla mnie kompletnie niezrozumiałe, uważam ją za zakończoną skoro Hela odcięła się od wszystkiego i nie chce udzielić wyjaśnień zakładam że to co pisze moderator może być prawdą. Szkoda, że pozostawiła nas z niewiedzą, zamieszaniem i tyle. Ma możliwość kontaktu a jej nie wykorzystuje...to nie fair.
SkończyłamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 08:13
hwesta, Krysti, weronika86, Ida, Bambi85, liloe, MartaAlvi, kluska, Rudzia, mantissa, Angela89, Eweliśka, mimka84, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dziękuje za wyjaśnienie pięknie ,to jest potężne Forum i kobiet więc nie wkrecajmy sobie bzdur .Byla Hela i niema .Chciala sama odejść moze bo widocznie tak chciała uszanujmy odpowiedzi Belly i cieszmy ze wogole nam odpisali ,czyli ze są bardzo pomocni wrazie gdyby znów dana sytuacja kiedykolwiek się tu działa .Mam nadzieje ze juzn tak nie bedzie . Dziękuje wszystko na temat .
KasiaKwiatek, weronika86, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPoprostu tak jak to moj facet powiedział by uwazac tu jutro moze byc zeńka a po jutrze leokadia a mało teraz się podszywa pod ludzi którymi nie są . Ja jestem kobieta dojrzała i jak dla mnie to zaczęło śmierdzieć od poczatku .Teraz to ja juz nigdy nie uwierzę w żadne słowo .Ja głupia nie jestem by się tak dawać omotac .Ludzie kochany .
-
Dzień dobry
Ja uważam że jeśli Hela chce oczyścić aatmosferę żeby nie było ze raz wierzymy adminowi później jej i w efekcie część dziewczyn pewnie nie wie czy możemy sobie nawzajem ufać to pewnie się wcale nie wypowiada,więc jeśli jest prawda to co Hela mówi to powinna nam napisać kto jest kretem a tak zostaje jej słowo przeciwko adminowi i tak w kolko będzie się mielic i tak dziwna sprawa a nam zostawi tylko niesniesmakKasiaKwiatek, kluska, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Walczę z głodem i bezsennoscia od 4.40 i niestety zostałam pokonana - pora cos zjeść.
P.S. a ja i tak nie wierzę w te wszystkie wyjaśnienia.. -
nick nieaktualny