X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Krysti ale to było słodkie :-) wiem ze tablet czy tam telefon zmienia wyrazy. Ja właśnie musialam poprawić post bo znowu zamiast nutelli napisało mi o butelce. I wychodzi na to ze zamiast uwielbienia do czekolady to ja palam miłością do butelki..... :-)

Po raz 15 dobranoc:-)
    Ja na tablecie jadę teraz Bo tel ładuje :D i mi zmienia wyrazy przekształca wszystko .

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/859aa3d9efc9.jpg

CzaryMary lubi tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Ok Seks się skończył więc idę spać :D
    no po seksie dobrze sie spi :P. Dobranoc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2015, 23:15

Fasia, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Babeczki
    Sprzatałam domek ale poczytywałam te mądrości co pisałyście :-) uśmiałam się, jak zawsze można na Was liczyć :-D
    Najbardziej wyluzowany wątek nie ma co :-P
    Do jutra

CzaryMary, Krysti, Angela89 lubią tę wiadomość

• misia83 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc

Krysti lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • OvuFriend

Wysłany: 11 stycznia 2015, 01:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie!

Zazwyczaj nie chcemy wtrącać się w Wasze dyskusje, ale tym razem postanowiliśmy inaczej, bo czujemy, że potrzebna jest dodatkowa informacja wyjaśniająca niejasne kwestie. Chcielibyśmy Was poinformować oficjalnie, że nie usuwaliśmy żadnych postów użytkowniczki o nicku: Hela85.
    Żadna z użytkowniczek nie zgłaszała postów do usunięcia, które napisała Hela85. Z użytkowniczką skontaktowaliśmy się dopiero wówczas, gdy zaczęły do nas napływać Wasze zgłoszenia o całej sytuacji na forum. Wcześniej nie mieliśmy z nią kontaktu, a tym bardziej nikt nie rozmawiał z nią telefonicznie.

W sytuacji, gdy posty naruszające regulamin są zgłaszane do usunięcia- po pierwsze sprawdzamy, czy faktycznie łamią zasady regulaminu, po drugie wyświetlamy informację, że post został usunięty z powodu łamania zasad regulaminu. Nigdy nie ujawniamy nicku osoby, która zgłosiła posty. Szanujemy Waszą prywatność. Chcemy to wyjaśnić, ponieważ otrzymaliśmy takie zapytania.
    Piszemy o tym, ponieważ chcemy omówić wszystkie kwestie oraz podkreślić, ŻE W TYM KONKRETNYM PRZYPADKU TAKIE DZIAŁANIA NIE MIAŁY MIEJSCA, ponieważ zgłoszeń nie było.

Zależy nam na bezpiecznej, przyjaznej i pełnej zaufania atmosferze na forum, dlatego w tym przypadku postanowiliśmy zabrać głos! Mamy nadzieję, że rozwialiśmy wszystkie Wasze wątpliwości.

Życzymy spokojnej i zdrowej ciąży dla Was wszystkich!

P.S. Droga Klusko :) Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z odpowiedzią wczoraj o godzinie 11:14. Sprawdź folder SPAM, bo być może tam wylądowała wiadomość od nas.

Z pozdrowieniami,
    Zespół OvuFriend

• OvuFriend

Wysłany: 11 stycznia 2015, 01:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Hela rozmawiała wczoraj z adminem, który wyraźnie jej przekazał, że były zgłoszenia nadużycia, i chcieli sprawę rozwiązać, jednak po naszych wiadomościach, rano zmienili taktykę, pewnie bojąc się, że będą z naszej strony jakieś zarzuty, że nawet nie czytają tego co jest usuwane.
    Heli wczoraj przyszła na maila wiadomość, że konto usunięte z powodu treści niezgodnych z regulaminem. Po czym Hela do nich znów napisała i oni jej odpisali, że mieli problemy tech, i konta nie usuwali i że proponują konto premium bla bla bla....
    Usunęli jej konto i na drugi dzień przez nasze poruszenie, chcieli jej wmówić że nic takiego nie miało miejsca..żeby nie było że to ONI dali dupy usuwając jej wypowiedzi które nie złamały regulaminu...

to tak z grubsza...
    Cieszę się że nie mam tu konta premium i nie płacę złamanego grosza, za takie podejście adminów do naszych spraw....

Jest nam bardzo przykro to pisać, ale użytkowniczka wprowadza Was w błąd. Musimy odpowiedzieć na te bezpodstawne zarzuty. Nie ma możliwości, aby użytkowniczka otrzymała od nas wiadomość informującą o usunięciu konta, ponieważ nigdy w życiu nie usunęliśmy konta żadnej użytkowniczki! Taką operację może wykonać tylko i wyłącznie użytkowniczka. Nie mieliśmy żadnych problemów technicznych, o których poinformowała Was użytkowniczka i nie proponowaliśmy nikomu konta Premium. Takie działania nie miały miejsca. O całej sprawie dowiedzieliśmy się po Waszej interwencji.
    Nie bardzo rozumiemy intencje i działania tej użytkowniczki, ale zależy nam na rozwiązaniu tego problemu.

Z pozdrowieniami,
    Zespół OvuFriend

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 03:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to pieknie,dziekuje za sprostowanie. Przydałaby się weryfikacja tożsamości dla chętnych na portalu przy zakładaniu konta.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 03:55

Krysti, weronika86, Angela89, mimka84 lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 06:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walczę z głodem i bezsennoscia od 4.40 i niestety zostałam pokonana - pora cos zjeść.

P.S. a ja i tak nie wierzę w te wszystkie wyjaśnienia..

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałbym oficjalnie stwierdzić, że nie roztrząsam więcej sprawy Heli85. Jest to dla mnie kompletnie niezrozumiałe, uważam ją za zakończoną skoro Hela odcięła się od wszystkiego i nie chce udzielić wyjaśnień zakładam że to co pisze moderator może być prawdą. Szkoda, że pozostawiła nas z niewiedzą, zamieszaniem i tyle. Ma możliwość kontaktu a jej nie wykorzystuje...to nie fair.
    Skończyłam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 08:13

hwesta, Krysti, weronika86, Ida, Bambi85, liloe, MartaAlvi, kluska, Rudzia, mantissa, Angela89, Eweliśka, mimka84, Gosha lubią tę wiadomość

• misia83 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:44

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziękuje za wyjaśnienie pięknie ,to jest potężne Forum i kobiet więc nie wkrecajmy sobie bzdur .Byla Hela i niema .Chciala sama odejść moze bo widocznie tak chciała uszanujmy odpowiedzi Belly i cieszmy ze wogole nam odpisali ,czyli ze są bardzo pomocni wrazie gdyby znów dana sytuacja kiedykolwiek się tu działa .Mam nadzieje ze juzn tak nie bedzie . Dziękuje wszystko na temat .

KasiaKwiatek, weronika86, mimka84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle dzień dobry Kochane
    Ja dzisiaj rozpoczęłam 27 tydzień i mam 98 dni do porodu. Bardzo mi się podoba ta dwucyfrowa liczba :-)

Krysti, weronika86, CzaryMary, Ida, Angela89, Eweliśka, mimka84, Amy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jan tez zakładam ze moderator ma racje .Dziekuje

• Lali Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podpisuje sie pod tym co powiedziala KasiaKwiatek. W takiej sytuacji brak kontaktu ze strony Helci jest jednoznaczny, przykro mi.

KasiaKwiatek, Krysti, hwesta, Ida, Bambi85, liloe, Eweliśka, mimka84 lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poprostu tak jak to moj facet powiedział by uwazac tu jutro moze byc zeńka a po jutrze leokadia a mało teraz się podszywa pod ludzi którymi nie są . Ja jestem kobieta dojrzała i jak dla mnie to zaczęło śmierdzieć od poczatku .Teraz to ja juz nigdy nie uwierzę w żadne słowo .Ja głupia nie jestem by się tak dawać omotac .Ludzie kochany .

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Ja uważam że jeśli Hela chce oczyścić aatmosferę żeby nie było ze raz wierzymy adminowi później jej i w efekcie część dziewczyn pewnie nie wie czy możemy sobie nawzajem ufać to pewnie się wcale nie wypowiada,więc jeśli jest prawda to co Hela mówi to powinna nam napisać kto jest kretem a tak zostaje jej słowo przeciwko adminowi i tak w kolko będzie się mielic i tak dziwna sprawa a nam zostawi tylko niesniesmak :(

KasiaKwiatek, kluska, mimka84 lubią tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia witaj w 28 tyg :) czas leci :) wnet dzieci będą z nami <3

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Walczę z głodem i bezsennoscia od 4.40 i niestety zostałam pokonana - pora cos zjeść.

P.S. a ja i tak nie wierzę w te wszystkie wyjaśnienia..
    Hej ja też nienmoge spać zasnelam o 1 a teraz się obudziłam i nie będę już spać a w dzień mnie muli na spanie ale nie śpię bo dopiero bym nocami lazila hehe

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba tez pojde z tąd bo co do niektórych nie dociera odpowiedz Belly . Więc przepraszam ale ja tu nie będę pisać i czytac dalej o jakimś trolu Krecie . Irytujące to wszystko . Odezwę się jak na porodówke będę jechac . Buziaki

‹‹ 1952 1953 1954 1955 1956 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ