X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tylko napisze,ze nadal boli mnie brzuch biegunkowo mimo smecty,w nocy z 5 razy latalam. Zjadłam śniadanie i jak mnie przeczysci jadę na ip. Schudłam 1 kg juz. Wystarczy tej meczarni.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeszcze chciałam dodać gdyby nawet wyszło kto trol czy tam kret i tak w Życiu nie uwierzę w to ! Nigdy Miłego dnia życzę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta jedz bo możesz się odwodnić przez tą biegunkę.
    Krysti daj spokój, siedź tu z nami, nie ma co się unosić i roztrząsać... Takie rzeczy w necie się zdarzają, w sumie nic takiego tu nie zamieszczamy, danych nie udostępniamy, zdjęcia tyle o ile
    Szkoda odchodzić bo fajnie jest tyle, że trzeba dystans zachować i już :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 09:17

Krysti, iwonka1077, Angela89, Eweliśka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Hwesta jedz bo możesz się odwodnić przez tą biegunkę.
    Krysti daj spokój, siedź tu z nami, nie ma co się unosić i roztrząsać... Takie rzeczy w necie się zdarzają, w sumie nic takiego tu nie zamieszczamy, danych nie udostępniamy, zdjęcia tyle o ile
    Szkoda odchodzić bo fajnie jest tyle, że trzeba dystans zachować i już :-)
    Dobrze ze nr kont nie podawaliśmy :D haha

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja chcę widzieć Twoje zdjęcia ciuszków, łóżeczka i wózka! Nigdzie masz nie znikać :-P

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz więcej o życiu prywatnym nie piszta tu .

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz zamykam temat heli...irytuje mnie tylko a po co? u mnie 95 dni do porodu :D witam sie z rana!

Krysti, hwesta, CzaryMary, KasiaKwiatek, Bambi85, mimka84 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    I ja chcę widzieć Twoje zdjęcia ciuszków, łóżeczka i wózka! Nigdzie masz nie znikać :-P
    Kasia spokojnie bede tu bo mnie denerwuje takie coś ze tak dałysmy się omotac .Dziecmi nie jestesmy .niewiem mnie rożne myśli przychodzą z jednej strony dobre a z drugiej ze ktos to celowo zrobił by nam zament zrobic zakłócić ciąze .

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    ja juz zamykam temat heli...irytuje mnie tylko a po co? u mnie 95 dni do porodu :D witam sie z rana!
    Wrcia pokaze ci coś tylko nie śmiej się:)

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha jak twoj z kotem przypomniała mi się fotA z twojego pamiętnika http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e121ad3617e.jpg fajne haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 09:37

hwesta, weronika86 lubią tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    A ja tylko napisze,ze nadal boli mnie brzuch biegunkowo mimo smecty,w nocy z 5 razy latalam. Zjadłam śniadanie i jak mnie przeczysci jadę na ip. Schudłam 1 kg juz. Wystarczy tej meczarni.
    Mi smecta tez później trochę zaczynała działać ze dwa dni tez zeszlo od brania smecty ale jak sie obawiasz gto jedz

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i adresów nie podawajcie nikomu ! Broń panie Boże nawet na prywat .Ide spac bo o 4 rano zasnęłam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 09:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Wam powiem, że jestem już wymeczona ciaza, ciagle mi się cos dzieje. Przed ciaza całkiem zdrowa bylam,a teraz ciągle coś. Ostatnio poza domem byłam w środę, bo później zlapal mnie rozstroj zoladka, myslalam ze minie. Ciąża miała być dla mnie cudnym okresem,a jest czasem pełnym leku i obaw. Zaczynam się na to wszystko zloscic,bo mam już po prostu dość. Oczywiście ciesze sie,ze będę mama, uwielbiam kopniaki mojej coreczki,ale odliczam do porodu aby to się już skończyło.

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Haha jak twoj z kotem przypomniała mi się fotA z twojego pamiętnika http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e121ad3617e.jpg fajne haha
    hahaha kuzwa identyczna :D :D

Krysti lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta nie martw sie zawsze jak sie zle czujemy to takie myśli nachodza przejda ,zobaczysz jam urodzisz ile obaw będzie czy wszystko dobrze z dzieckiem itd

weronika86, hwesta, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ja Wam powiem, że jestem już wymeczona ciaza, ciagle mi się cos dzieje. Przed ciaza całkiem zdrowa bylam,a teraz ciągle coś. Ostatnio poza domem byłam w środę, bo później zlapal mnie rozstroj zoladka, myslalam ze minie. Ciąża miała być dla mnie cudnym okresem,a jest czasem pełnym leku i obaw. Zaczynam się na to wszystko zloscic,bo mam już po prostu dość. Oczywiście ciesze sie,ze będę mama, uwielbiam kopniaki mojej coreczki,ale odliczam do porodu aby to się już skończyło.
    hwesta to ze ciaza jest jedynie cudownym stanem to wina mediow...tak naprawde jest ciezarem dla naszego ciala, sraczki, zyganka, zatwardzenia, hemoroidy..oczywiscie przetrwamy wszystko dla naszych pociech co nie zmienia faktu ze kazda moze miec dzien zalamania..tak samo niemowlectwo..to nie tylko bezzebna usmiechnieta buzia i rozowy prosiaczek przyczepiony do naszego cycusia..to placz, zapach kupy i mleka w domu :D jednak jestesmy silne i wszytsko dla naszych malenstw :D tak patrze dzis na mojego 11stolatka...dom bez niego, moj swiat bez niego bylby bezwartosciowy!

iwonka1077, hwesta, KasiaKwiatek, Nadzieja84, Fasia, Bambi85, Robotka1, mimka84 lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem,dlatego to wszystko znoszę. Dziś mam dość po prostu.

• liwi Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżemdobry.

Hwesta jedź, może coś poradzą. Mi zawsze mówili ze jak biegunka jest dłużej niż trzy dni to trzeba do lekarza.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez mysle hwesta, ze warto to sprawdzic...pewnie ci kroplowke podlocza, zebys sie nie odwodnila biedulko :(

Krysti lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • liwi Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi mąż dobrą kawe zrobił, nie wiem czego on użył jako zabielacza ale jakaś taka inna jest niż zawsze.

Krysti, Robotka1 lubią tę wiadomość

8p3oikgn0sqp2ob1.png
‹‹ 1953 1954 1955 1956 1957 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ