Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mój właśnie śniadanie zrobił, jajówka, sałatka z pomidorów, herbatka z miodem
taki nasz zwyczaj te niedzielne śniadania, bo w tygodniu wszyscy na biegu, w sobotę odsypiamy
cała cała czwórka najedzona, ja piję kawusie i siedzę z maską na włosach - olej lniany, żółtko i sok z aloesu. Folia i czapka na głowie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 10:05
Krysti, liwi, Angela89, Robotka1, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasia a ja jeszcze leze w wyrku ,hihi
Fasia nie wkleje linka bo nie umie na Tablecie ale na stronie świat maluszka sa kosze i materace do koszy i przescieradla nawet to sobie popatrz, jak nie zapomne to wkleje późniejKasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
hwesta a mozesz wykluczyc maczne produkty? sprawdz po takiej diecie cukier..sprobuj chociaz 3 dni...ja nie mam problemu juz z cukrem ale jak zjem chlebek przy nietolerancji glutenu to i cukier szwankuje mocno..jesli trzymasz diete cukrzycowa a cukier nadal wysoki, sprobuj wyrzucic chleb..ja mam takie biegunki na diecie chlebowej..po wykluczeniu glutenu wszystko wraca do normy praktycznie do 48h
Krysti lubi tę wiadomość
-
ja na szczescie oprocz bolu piet wieczorami nie moge narzekac...do wysokiej wagi jestem przyzwyczjona bo jeszcze 6 miesiecy przed zajsciem w ciaze wazylam 30kg wiecej, wiec 11kg na plusie mi nie straszne
nie chce mi sie robic obiadku dzisiaj..wyciagne z zamrazarki pierogasy z kapustka bo duuuzo pomrozilam...dziewczyny ile mozna trzymac jedzenie w zamarazalniku?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 10:29
-
Iwonka dzięki, już szukam
))
Hwesta powodzenia !
P.S.
Już zerknęłam. Niestety te materace są za długie, bo mój kosz ma wymiary 75x35 ... ale na allegro znalazłam i to w lepszej cenie także dziękuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 10:38
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStrikte do tematu Helki nie będę się już wtrącać,
ale wasza postawa mnie zaskakuje.. i zasmuca.
Wystarczy, że wiatr zawieje z innej strony i niektóre z was lecą tam gdzie zawieje...
Jak Hela ma się odezwać jak wywalili ją z belly? Ktoś mi wytłumaczy?
W życiu bym tu nie chciała wracać, jakby sprawa tyczyła mnie, jakby ktoś ze mnie robił idiotkę. Przecież Hela ma każdą wiadomość jaką wysłała do nich i jaką otrzymała od nich... to nie nasza walka. I nawet nie chce mi się tu ciągnąć.
Uznanie Heli za "trolla" czy cokolwiek jest smutne, szkoda, że tak nie było jak sypała tu mnóstwem rad i wiele z nas z tego korzystało i podziwiało...
Obrało to wszystko jakąś dziwną stronę, bo jest między nami osoba która to rozpoczęła i zostaje nadal między nami.. I mnie to wkurwia. I mam ochotę ją zdemaskować ale też tego nie zrobię, bo to nie moja sprawa..
Wybaczcie, ale przez taką waszą zmnienną postawę również odechciewa mi się tu przebywać.Fasia, KasiaKwiatek, CzaryMary, kluska, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy ale ja nie zmieniam postawy, po prostu napisałam, że nie mam pojęcia o co kaman
dlatego zgodnie z prośbą Heli kończę temat i nie drążę... Nie oskarżam nikogo i jak najdalej jestem do odwracania się od Heli
żałuję, że jej tu już nie będzie, zawsze ją lubiłam i korzystałam z rad
weronika86, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Weronika wydaje mi się że 3 miesiące spoko w zamrażalniku tylko zależy czy masz razem czy takie osobne szuflady od lodówki, bo wtedy jest głębokie mrozenie, bezpieczniejsze
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Amy ja też nie oskarzam ale widać że robią się dwa obozy i nieczysta atmosfera więc skoro macie jakiś inny kontakt z Hela to zawsze można to jakoś wyjaśnić i napisałaś posta tak jakbyś wiedziwiedziala kto jest ta osoba???czy mi się wydawało??
KasiaKwiatek, weronika86, Krysti, Robotka1, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej laski.
Przczytalam info od admina w sprawie Heli i powiem, ze wierze Heli i jemu. Prawdopodobnie ktos wlamal jej się na konto i tyle. A to ze Hela nie odwiedza nas pod innym nickiem i nie wyjaśnia całej sprawy to wyłącznie jej decyzja. Powiem Wam ze mi tez juz by się nie chcialo bo trochę jadu w jej stronę niestety się polalo
Nigdy nie powiedzialam złego słowa na Hele i dalej jestem z nią myślami. Dzisiaj np zlapalam się na tym ze chciałam lecieć do kompz i zapytać jej co moge podać na szybko moim gościom wege... Ale juz nie zapytam
proponuje raz na zawsze zakończyć ten tremat.
Będę wniebowzieta jeśli Hela zdecyduje się znowu do nas dołączyć. Nie oskarzajmy nikogo nie mając w zasadzie żadnych dowodów.
To tyle ode mnie.
Miłej niedzielililoe, weronika86, Fasia, mantissa, Angela89 lubią tę wiadomość