X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Mam to samo. Zupełnie nie mam pojęcia ja się nim opiekować. W sensie tych higienicznych czynności. No ale pewnie samo przyjdzie ;)

Lali - pytałaś o tą farbę miętową. To był Dulux z funkcją rozświetlającą, ale takich już nie produkują :( I sama żałuję, bo przy malowaniu też byśmy chcieli raz jeszcze zrobić sobie jedną taką ścianę. Ale można otrzymać taki kolor z mieszalnika. Trzeba iść do jakiegoś Obi czy innej Castoramy i pokazać swój kolor, nawet z gazety i Ci zmieszają. A ten, który mamy jest podobny do Lodowego Brzasku, choć to nie do końca to samo.

Chyba normalnie jak dziewczynkę:) tyle ze pipolka możesz myć w każda stronę a pipuszke - od pipuszki do dupki...
    Nie sadze zeby to było trudne;)
    Popraktykuj na mężu;)

Ida, misia83, KasiaKwiatek, weronika86, mimka84 lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Ida dzieki za info nt farby, chyba kupie wlasnie z mieszalnika to uzyskam taki kolor jaki chce. Przyznam sie, ze kupilam w ciemno sniezke satynowa orzezwiajaca mieta a to niebieski jak w lodziarni :D dobrze ze sprawdzilismy przed malowaniem na kawalku sciany :)
    Misia tez biore pod uwage biale z wenge wiec jak cos znajde to sie podziele :)
    Będę wdzięczna:)

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 08:45

Lali lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Lwica, Bambi85, liloe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drodzy z Bellybestfriend
    Ja dziękuje za wasz czas poświęcony wytłumaczeniu sprawy i wierzę Ze konto zostało same usunięte przez uzytkowniczkę z dobrej woli .I ze sprawa jest wyjaśniona przez was .
    Pozdrawiam Krysti

• mantissa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Ale dziś długo pospalam. Mały dziś pierwszy raz aż tak dokazywal, że nie mogłam zasnąć i kilka razy się budzilam w nocy. Zawsze jak się położę na boku to mnie w niego gniecie, nieważne na którym. A że tam mniej "warstw" to wsZystko mocniej czuć. :)

Krysti lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy a ty nie siej zamętu tu , piszesz tak jak byś wiedziała najwiecej z nas wszystkich do przesady , nie twórzcie swojej Teori . bo każda z nas chce spokojnie tu pisać . Rady koleżanki byly super nikt tu wrogo nie nastawiony .Ale spojrzci e z innej strony tez na to . Zachowujecie się tak jak by ktos świętym był . Zobaczcie ile tu kobiet się wypowiada w każdym z wątków .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 13:02

Robotka1 lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny :)

trza rozgonić te smrody :) w końcu żadna z nas drugiej nic złego nie zrobiła :) coś tam się zadziało z Helą ale to nie jest dla mnie powód zeby się teraz na Was boczyć czy w każdej szukać wroga :) a jak Hela będzie chciała to odpowie w końcu dynamiczne ip istnieje i mąż informatyk na bank coś z tym zrobi :)

To się Wam poskarżę jeszcze, że mój pies odkrył, że moja poduszka zwana pontonem jest zajebiście wygodna i wczoraj się obudziłam koło 4 wciśnięta w ścianę bo pisurzyca spała na moich plecach częścią swego małego ciała a częścią na moim pontonie :D

Angela89, Krysti, KasiaKwiatek, mantissa, Bambi85, weronika86, Eweliśka, mimka84 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Amy a ty nie siej zamętu tu , piszesz tak jak byś wiedziała najwiecej z nas wszystkich do przesady , nie twórzcie swojej Teori . bo każda z nas chce spokojnie tu pisać . Rady koleżanki byly super nikt tu wrogo nie nastawiony .Ale spojrzenie z innej strony tez na to .

Krysti od dłuższego czasu nie zamieniam z Tobą zdań i nadal tego nie zrobię, więc nie kieruj do mnie słów, bo nie zamierzam nawet na nie odpowiadać :)

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka miałam być grzeczna jeśli chodzi o jedzenie po świętach :) rano sobie zrobiłam pyszny sok z pomelo a teraz mam takie ciśnienie na czekoladę, ze chyba jak pójdę z psem wejdę niestety do sklepu :(

Buuu jestem miękki człowiek :(

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i nie musisz zamieniać zdania ty mądra głowa tu jestes wszystko najlepiej wiesz . Udzielasz się tak jak by tu nikt inny nic do powiedzenia nie miał bo przecież tylko Amy temat drąży :) haha Dobra szkoda tu czasu trzymajcie się dziewczyny . Bo widze ze tu nie da rady pisać normalnie .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 16:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dajmy już spokój - nic już tego nie zmieni.Wczoraj tak wesoło było wieczorem niech taki nastrój będzie już do końca.Nie chce tu żadnych kwasów widzieć !
    Niedziela jest zrelaksujmy się :)

Ja za to na śniadanie zamiast normalnego śniadania zjadłam ciasto - kostke rocher mniam wyszła :D SKROMNA JESTEM

shimmer_lip, Ida, KasiaKwiatek, Bambi85, Krysti, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    N

• Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer - też się dziś z rana zajadałam pomelo :D
    A Twoja psinka wie co dobre :)))

shimmer_lip lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Taka miałam być grzeczna jeśli chodzi o jedzenie po świętach :) rano sobie zrobiłam pyszny sok z pomelo a teraz mam takie ciśnienie na czekoladę, ze chyba jak pójdę z psem wejdę niestety do sklepu :(

Buuu jestem miękki człowiek :(

W ciąży jesteś więc możesz :) Ja ci pozwalam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przynajmniej mam swoje zdanie a nie zmieniam go w zależności od tego jak wiatr zawieje..Nigdy nie napisałam że jestem najmądejrza i nikt nie ma racji więc to tylko twoja nadinterpretacja
    Jak się żegnasz to zrób to raz a porządnie. Pozdrawiam i miłego życia :]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 13:13

Krysti lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    W ciąży jesteś więc możesz :) Ja ci pozwalam.
    Szczerze mówiąc to liczyłam na to, że któraś z Was tak napisze :D

Ida, Angela89, KasiaKwiatek, Bambi85, liloe, Eweliśka, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 08:46

• Lali Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za godzine mam obiad a zjadlam marsa wlasnie :D takie grzeszki ciazowe :)

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ee Angela a to ciasto nie miało być dla teściowej lub mamy? :-)
    Baby wstrętne chill nie kłócić się!

Angela89 lubi tę wiadomość

‹‹ 1956 1957 1958 1959 1960 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ