Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Mam to samo. Zupełnie nie mam pojęcia ja się nim opiekować. W sensie tych higienicznych czynności. No ale pewnie samo przyjdzie
Lali - pytałaś o tą farbę miętową. To był Dulux z funkcją rozświetlającą, ale takich już nie produkująI sama żałuję, bo przy malowaniu też byśmy chcieli raz jeszcze zrobić sobie jedną taką ścianę. Ale można otrzymać taki kolor z mieszalnika. Trzeba iść do jakiegoś Obi czy innej Castoramy i pokazać swój kolor, nawet z gazety i Ci zmieszają. A ten, który mamy jest podobny do Lodowego Brzasku, choć to nie do końca to samo.
Chyba normalnie jak dziewczynkętyle ze pipolka możesz myć w każda stronę a pipuszke - od pipuszki do dupki...
Nie sadze zeby to było trudne;)
Popraktykuj na mężu;)Ida, misia83, KasiaKwiatek, weronika86, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:Ida dzieki za info nt farby, chyba kupie wlasnie z mieszalnika to uzyskam taki kolor jaki chce. Przyznam sie, ze kupilam w ciemno sniezke satynowa orzezwiajaca mieta a to niebieski jak w lodziarni
dobrze ze sprawdzilismy przed malowaniem na kawalku sciany
Misia tez biore pod uwage biale z wenge wiec jak cos znajde to sie podziele -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Ale dziś długo pospalam. Mały dziś pierwszy raz aż tak dokazywal, że nie mogłam zasnąć i kilka razy się budzilam w nocy. Zawsze jak się położę na boku to mnie w niego gniecie, nieważne na którym. A że tam mniej "warstw" to wsZystko mocniej czuć.
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy a ty nie siej zamętu tu , piszesz tak jak byś wiedziała najwiecej z nas wszystkich do przesady , nie twórzcie swojej Teori . bo każda z nas chce spokojnie tu pisać . Rady koleżanki byly super nikt tu wrogo nie nastawiony .Ale spojrzci e z innej strony tez na to . Zachowujecie się tak jak by ktos świętym był . Zobaczcie ile tu kobiet się wypowiada w każdym z wątków .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 13:02
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Hejka dziewczyny
trza rozgonić te smrodyw końcu żadna z nas drugiej nic złego nie zrobiła
coś tam się zadziało z Helą ale to nie jest dla mnie powód zeby się teraz na Was boczyć czy w każdej szukać wroga
a jak Hela będzie chciała to odpowie w końcu dynamiczne ip istnieje i mąż informatyk na bank coś z tym zrobi
To się Wam poskarżę jeszcze, że mój pies odkrył, że moja poduszka zwana pontonem jest zajebiście wygodna i wczoraj się obudziłam koło 4 wciśnięta w ścianę bo pisurzyca spała na moich plecach częścią swego małego ciała a częścią na moim pontonieAngela89, Krysti, KasiaKwiatek, mantissa, Bambi85, weronika86, Eweliśka, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Amy a ty nie siej zamętu tu , piszesz tak jak byś wiedziała najwiecej z nas wszystkich do przesady , nie twórzcie swojej Teori . bo każda z nas chce spokojnie tu pisać . Rady koleżanki byly super nikt tu wrogo nie nastawiony .Ale spojrzenie z innej strony tez na to .
Krysti od dłuższego czasu nie zamieniam z Tobą zdań i nadal tego nie zrobię, więc nie kieruj do mnie słów, bo nie zamierzam nawet na nie odpowiadać -
Taka miałam być grzeczna jeśli chodzi o jedzenie po świętach
rano sobie zrobiłam pyszny sok z pomelo a teraz mam takie ciśnienie na czekoladę, ze chyba jak pójdę z psem wejdę niestety do sklepu
Buuu jestem miękki człowiekKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i nie musisz zamieniać zdania ty mądra głowa tu jestes wszystko najlepiej wiesz . Udzielasz się tak jak by tu nikt inny nic do powiedzenia nie miał bo przecież tylko Amy temat drąży
haha Dobra szkoda tu czasu trzymajcie się dziewczyny . Bo widze ze tu nie da rady pisać normalnie .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 16:22
-
nick nieaktualnyDziewczyny dajmy już spokój - nic już tego nie zmieni.Wczoraj tak wesoło było wieczorem niech taki nastrój będzie już do końca.Nie chce tu żadnych kwasów widzieć !
Niedziela jest zrelaksujmy się
Ja za to na śniadanie zamiast normalnego śniadania zjadłam ciasto - kostke rocher mniam wyszłaSKROMNA JESTEM
shimmer_lip, Ida, KasiaKwiatek, Bambi85, Krysti, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Taka miałam być grzeczna jeśli chodzi o jedzenie po świętach
rano sobie zrobiłam pyszny sok z pomelo a teraz mam takie ciśnienie na czekoladę, ze chyba jak pójdę z psem wejdę niestety do sklepu
Buuu jestem miękki człowiek
W ciąży jesteś więc możeszJa ci pozwalam.
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzynajmniej mam swoje zdanie a nie zmieniam go w zależności od tego jak wiatr zawieje..Nigdy nie napisałam że jestem najmądejrza i nikt nie ma racji więc to tylko twoja nadinterpretacja
Jak się żegnasz to zrób to raz a porządnie. Pozdrawiam i miłego życia :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 13:13
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny