X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Mam to samo. Zupełnie nie mam pojęcia ja się nim opiekować. W sensie tych higienicznych czynności. No ale pewnie samo przyjdzie ;)

Lali - pytałaś o tą farbę miętową. To był Dulux z funkcją rozświetlającą, ale takich już nie produkują :( I sama żałuję, bo przy malowaniu też byśmy chcieli raz jeszcze zrobić sobie jedną taką ścianę. Ale można otrzymać taki kolor z mieszalnika. Trzeba iść do jakiegoś Obi czy innej Castoramy i pokazać swój kolor, nawet z gazety i Ci zmieszają. A ten, który mamy jest podobny do Lodowego Brzasku, choć to nie do końca to samo.

Chyba normalnie jak dziewczynkę:) tyle ze pipolka możesz myć w każda stronę a pipuszke - od pipuszki do dupki...
    Nie sadze zeby to było trudne;)
    Popraktykuj na mężu;)

Ida, misia83, KasiaKwiatek, weronika86, mimka84 lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Ida dzieki za info nt farby, chyba kupie wlasnie z mieszalnika to uzyskam taki kolor jaki chce. Przyznam sie, ze kupilam w ciemno sniezke satynowa orzezwiajaca mieta a to niebieski jak w lodziarni :D dobrze ze sprawdzilismy przed malowaniem na kawalku sciany :)
    Misia tez biore pod uwage biale z wenge wiec jak cos znajde to sie podziele :)
    Będę wdzięczna:)

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 08:45

Lali lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Lwica, Bambi85, liloe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drodzy z Bellybestfriend
    Ja dziękuje za wasz czas poświęcony wytłumaczeniu sprawy i wierzę Ze konto zostało same usunięte przez uzytkowniczkę z dobrej woli .I ze sprawa jest wyjaśniona przez was .
    Pozdrawiam Krysti

• mantissa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Ale dziś długo pospalam. Mały dziś pierwszy raz aż tak dokazywal, że nie mogłam zasnąć i kilka razy się budzilam w nocy. Zawsze jak się położę na boku to mnie w niego gniecie, nieważne na którym. A że tam mniej "warstw" to wsZystko mocniej czuć. :)

Krysti lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy a ty nie siej zamętu tu , piszesz tak jak byś wiedziała najwiecej z nas wszystkich do przesady , nie twórzcie swojej Teori . bo każda z nas chce spokojnie tu pisać . Rady koleżanki byly super nikt tu wrogo nie nastawiony .Ale spojrzci e z innej strony tez na to . Zachowujecie się tak jak by ktos świętym był . Zobaczcie ile tu kobiet się wypowiada w każdym z wątków .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 13:02

Robotka1 lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewczyny :)

trza rozgonić te smrody :) w końcu żadna z nas drugiej nic złego nie zrobiła :) coś tam się zadziało z Helą ale to nie jest dla mnie powód zeby się teraz na Was boczyć czy w każdej szukać wroga :) a jak Hela będzie chciała to odpowie w końcu dynamiczne ip istnieje i mąż informatyk na bank coś z tym zrobi :)

To się Wam poskarżę jeszcze, że mój pies odkrył, że moja poduszka zwana pontonem jest zajebiście wygodna i wczoraj się obudziłam koło 4 wciśnięta w ścianę bo pisurzyca spała na moich plecach częścią swego małego ciała a częścią na moim pontonie :D

Angela89, Krysti, KasiaKwiatek, mantissa, Bambi85, weronika86, Eweliśka, mimka84 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Amy a ty nie siej zamętu tu , piszesz tak jak byś wiedziała najwiecej z nas wszystkich do przesady , nie twórzcie swojej Teori . bo każda z nas chce spokojnie tu pisać . Rady koleżanki byly super nikt tu wrogo nie nastawiony .Ale spojrzenie z innej strony tez na to .

Krysti od dłuższego czasu nie zamieniam z Tobą zdań i nadal tego nie zrobię, więc nie kieruj do mnie słów, bo nie zamierzam nawet na nie odpowiadać :)

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka miałam być grzeczna jeśli chodzi o jedzenie po świętach :) rano sobie zrobiłam pyszny sok z pomelo a teraz mam takie ciśnienie na czekoladę, ze chyba jak pójdę z psem wejdę niestety do sklepu :(

Buuu jestem miękki człowiek :(

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i nie musisz zamieniać zdania ty mądra głowa tu jestes wszystko najlepiej wiesz . Udzielasz się tak jak by tu nikt inny nic do powiedzenia nie miał bo przecież tylko Amy temat drąży :) haha Dobra szkoda tu czasu trzymajcie się dziewczyny . Bo widze ze tu nie da rady pisać normalnie .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 16:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dajmy już spokój - nic już tego nie zmieni.Wczoraj tak wesoło było wieczorem niech taki nastrój będzie już do końca.Nie chce tu żadnych kwasów widzieć !
    Niedziela jest zrelaksujmy się :)

Ja za to na śniadanie zamiast normalnego śniadania zjadłam ciasto - kostke rocher mniam wyszła :D SKROMNA JESTEM

shimmer_lip, Ida, KasiaKwiatek, Bambi85, Krysti, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    N

• Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer - też się dziś z rana zajadałam pomelo :D
    A Twoja psinka wie co dobre :)))

shimmer_lip lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Taka miałam być grzeczna jeśli chodzi o jedzenie po świętach :) rano sobie zrobiłam pyszny sok z pomelo a teraz mam takie ciśnienie na czekoladę, ze chyba jak pójdę z psem wejdę niestety do sklepu :(

Buuu jestem miękki człowiek :(

W ciąży jesteś więc możesz :) Ja ci pozwalam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przynajmniej mam swoje zdanie a nie zmieniam go w zależności od tego jak wiatr zawieje..Nigdy nie napisałam że jestem najmądejrza i nikt nie ma racji więc to tylko twoja nadinterpretacja
    Jak się żegnasz to zrób to raz a porządnie. Pozdrawiam i miłego życia :]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 13:13

Krysti lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    W ciąży jesteś więc możesz :) Ja ci pozwalam.
    Szczerze mówiąc to liczyłam na to, że któraś z Was tak napisze :D

Ida, Angela89, KasiaKwiatek, Bambi85, liloe, Eweliśka, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 08:46

• Lali Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za godzine mam obiad a zjadlam marsa wlasnie :D takie grzeszki ciazowe :)

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ee Angela a to ciasto nie miało być dla teściowej lub mamy? :-)
    Baby wstrętne chill nie kłócić się!

Angela89 lubi tę wiadomość

‹‹ 1956 1957 1958 1959 1960 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ